Şimdi Ara

SAMSUNG 40J6270 724TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
6.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAKACI

    başka takip numarası alan varmı? bana verdiği takip numarasından hala bilgiler çıkmadı. suratkargo mh aradım böyle bir kargo yok diyor? akşamdan verilen kargoda sisteme düşmez diye düşünmüyorum. bakalım yazdım satıcıya mesaj ne cevap verecek

    Tekrar kontrol ettim bana gelmemiş.Şimdi satıcının tekrar satışa ürün koymasını bekliyorum eğer koyarsa büyük bir ihtimal gelecek demektir.Koymazsa bizim iş %99 yalan oldu demektir.
  • aklıma bu adam bu ürünleri yurtdışında bi sitede ucuza yakaladı burda gümrüktede adamını buldu free çekiyor diyor yada tvler yurtdışında 100 usd altı fatura kesiliyor gönderiliyor. adamda burdan gümrükten çekip satıcılara mı gönderiyor. bende adama sordum çünkü ne zaman kargoya verceksin diye perşembe diyor. yarın kargo için son gün 24 saat ek süre var. bakalım ne olcak.
  • Merhaba.
    Sürat Kargo takip no verildiğini öğrenince iptal talep ettim.
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Sürat kargo ile nasıl bir problem olabilir ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mecnunumm

    Sürat kargo ile nasıl bir problem olabilir ki?

    Şöyle söyliyim arkadaşim Sürat kargo o ürünü sağlam getirirse aynisindan bir tanede ben sana hediye edicem :) normal bir kargo şirketinin ilkelerini hiç birinin olmadıgı şerefsiz bir kargo şirketi , ürüne hasar verirler ürünü kaybederler ürünü kapıya birakır giderler , ürünü tanımadıgın adres çevresindeki birine verirler, sonra sen koşarsın peşinden, kanun çevrevesinde o kadar açık varki bekler durursun.

    SÜRAT KARGO ASLA...
  • ben size katılmıyorum tüm kargo şirketleri buna dikkat etmiyor iş yeri sebebiyle şirketim kargo şirketlerinin içinde size başka bir nakliye firmasının ürünleri nasıl arabaya yüklediğini görsem kargo ile bir daha bişey almazdınz.
    geçen gün saat 18:00 de paydos ettik adam tut abi dedi LCD tv vardı belli bıraktı küttttt yere hiç bişey olmamış gibi aldılar yerden yüklediler geri :) yani a kargo b kargo faketmiyor alayını aynı daha geçen ay porselen takımı aldım sürat kargo getirdi en ufak toz dahi yoktu üründe normalde hep kargo kutuları tozlu vs. gelir bunda yoktu. bu konuda katılmıyorum size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin0534

    ben size katılmıyorum tüm kargo şirketleri buna dikkat etmiyor iş yeri sebebiyle şirketim kargo şirketlerinin içinde size başka bir nakliye firmasının ürünleri nasıl arabaya yüklediğini görsem kargo ile bir daha bişey almazdınz.
    geçen gün saat 18:00 de paydos ettik adam tut abi dedi LCD tv vardı belli bıraktı küttttt yere hiç bişey olmamış gibi aldılar yerden yüklediler geri :) yani a kargo b kargo faketmiyor alayını aynı daha geçen ay porselen takımı aldım sürat kargo getirdi en ufak toz dahi yoktu üründe normalde hep kargo kutuları tozlu vs. gelir bunda yoktu. bu konuda katılmıyorum size.


    Evet her firma şirketinin soruları var ama UPS taş gibi firma , nedeni ise 100 birimlik insan gücü işini 50 kişi yaptırmaları sen olsan sende atarsın firlatırsın.

    Ama sürat kargo kurumsal bir firma değil kesinlik ile benim yan komşum bir zat firmada çalişmakta olayın içinde , adamlar kapıya bırakıp gitmek nedir ya :D bu hiç bir kargo firmasında görmedim , ürüne hasar verirler korkudan kapıya birakır giderler imza yok ama teslim edildi diye sisteme girerler sonra tüketici uğraşsın dursun...


    SÜRAT KARGO KULLANMA , KULLANDIRMA....




  • AmoR_ kullanıcısına yanıt
    Söylediğinizin aynısını ben de aras kargo için düşünüyorum, böyle rezalet bir firma olamaz.
    Alacağım ürünün fiyatı ve niteliğinden önce kargo firmasına bakarım aras kargo ise kesinlikle oradan almam. Başka yere yönelirim.
    Çok mecbur kalırsam da şubeden teslim alırım. Benim için böyle berbat bir firmadır.
  • Bana da kargo verilecek dedi beklemedeyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zaten işyeri adresimi verdim bilerek. çünkü kargo bilgisi girilsin arıycan kargoyu getirmeyin kardeşim ben gelip alacağım diyeceğim. gidip bakacağım ürüne eğer açık gelirse kutu hiç teslim almadan geri iade başlatacağım. zaten faturasız gelirsede hemen tutanak tuttururum orada başım ağrımaz. hastayı yatağında demişler.
  • Merhaba.

    "İlettiğiniz bilgiler doğrultusunda, işleminizi iptal ederek ürün bedelini ödeme yaptığınız karta iade ettim. Kontrol etmenizi rica ederim.

    Ödemenizi taksitli olarak yaptığınızdan, iadeniz her ay kartınıza, taksit tutarları kadar artı bakiye olarak yansıyacaktır. Yapılan iadenin kredi kartınıza her ay taksitli olarak yansıması, tamamen bankaların süreç ve uygulamalarıyla ilgilidir.

    İade işlemi 2-4 gün içerisinde kartınıza yansıyacaktır. Ayrıca, gelecek olan ekstrenizde (hesap özeti) iade işlemini görebileceksiniz. İadenin kartınıza geç yansıması halinde, iadeniz hakkında bankanızdan detaylı bilgi alabilirsiniz."

    Satıcı öğleden sonra iptal edeceğini yazmıştı ama iptal edilmeyince Gittigidiyor Müşteri Hizmetlerine mesaj gönderdim.
  • Sürat kargo gibi dandik bir kargo şirketi görmedim. Bir çok sorun yaşadık fakat adreseyemek in kitap kampanyasında gönderilen kitapları 3 kere kargoyu getirip evde kimseyi bulamadıkları iddiasıyla geri gönderdiler. İnatla kargonun geleceği gün evde beklememe rağmen 24 saat evde olmama rağmen evde bulamadık deyip idefixe geri yolladılar. Arıyorum yine gelmedi ben geliyim alıyım diyorum evde bulamadık kargonuzu geri yolladık diyorlar. Sanırım ücretsiz ürün olduğu için olmayan iş ahlaklarını iyice rezil seviyede tutular bilmiyorum ama ne zile basan oldu ne kapıya kağıt bırakan. Kesinlikle gelmediklerine eminim yani.
  • Varmı kargo takip numarası girilen ve numaradan kargosunu takip edebilen arkadaşlar?
  • günaydın herkese.
    varmı kargo gelen giden vs. gelişme varmı yoksa satıcı geri vites mi yaptı?
  • satıcı aynı ürünü 1000 tl ye satsaydı yine de stokları tükenecekti. Hangi satıcı 276 tl gibi bir kardan vazgeçer ki... Umut fakirin ekmeği ama bir yere kadar :)
  • Bekliyoruz henüz bir hareket yok, cepte ki parayı da buna bağladık bu arada
  • mechul79 kullanıcısına yanıt
    bana verdi ama o takip numarasından birşey çıkmadı sürat kargo yani bilgi namına birşey yok. bana numara sahte gibi geliyor. iptal edeceğim sanırım
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Belli bir sure sonra otomatik onay oluyor aman diyim dikkat edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bana da mesaj atmış perşembe verilecek diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    evet bende onun için yazdım. satıcı iptal etti satışı birde trip attı :)

    yani kargoda bilgileri görsem beklerimde kargonun gübü bugün doluyor 16 da bana diyor cuma gününe kadar bekle, eee 16:00 da gün doluyor hadi 24 saat ertele, sonrasında cuma günü yine boş ürün gelecekmi belli değil. otomatik onay olacak o riskede girmedim.







  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.