Şimdi Ara

Samsung 65Q60B 65' Qled TV 20.359,20 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Problemi, Media markt Almanya, Türkiye, Samsung Electronics, Samsung Türkiye, Ticaret bakanlığı, Hakem heyeti ve Tüketici hakları derneğini de etiketleyerek detaylarıyla ve evraklarıyla twitterda paylaştım arkadaşlar. Linki de aşağıda. Destek olmak adına beğenip retweet yapabilirseniz belki onları biraz olsun harekete geçirebiliriz ve en azından çekinecekleri birşeyler olur belki. Peşinen teşekkür ederim. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim mutlaka.


    Ulaş Twitter'da: "Media Markt ve Samsung Düzenbazlığı! Geçtiğimiz hafta bu markalarla ilgili yaşadığım problemi, evraklarıyla birlikte paylaşmak istiyorum. @mediamarkt_de @mediamarkt_tr @Samsung @SamsungTurkiye @SamsungDestekTR @ticaret @hakem_heyeti @TukoderM" / Twitter




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulasa -- 8 Aralık 2022; 15:22:58 >




  • Şaka gibi! Bugün 11. Gün. Onca yazışmalar, konuşmalar olmuş, tweetler atılmış, şikayetvar'a yazılmış, az önce Media Markt beni aradı ve hala "Samsung'dan değişim raporu gelmeden kırık TV'yi maalesef değiştiremeyiz" diyorlar!! Müşteri memnuniyeti, kanun, kural, hak, hukuk, adalet umurlarında bile değil! İş ahlakı desen zaten yok!


    Kardeşim elimi bile sürmemişim kutuya diyorum, Samsungla ne yazışıyorsanız yazışın, beni neden bekletiyorsun?? Maalesef sürecimiz bu şekilde beyefendi..


    Ama tabi olay şu; benden zaten peşin parayı kapmış. Elindeki aynı malı bana vermek yerine, yeni satışlar yapıp paraya çevirme derdindeler. Parasını ödeyen müşteri beklesin dursun umrlarında mı..

  • Qled LG de karşılığı ürün var mı? Yoksa almışken oled mi almak mantıklı değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulasa U kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Her yeri takip edememiş olabilirim ama kredi kartı ile ödeme yaptıysan bankanı ara, hizmet alamadım de ve ödenen ücretin iadesini istiyorum diye süreci başlat. Onlara media markt savunma gönderecektir. Sen de savunma olarak kırık gönderdiler ve iade almıyor diye savunma yap. Sana paranı iade edebilir bankan 30-45 gün içinde, paralelde mahkeme sürecini ilerletirsin, bankaya söyle kartınızı kullanıyorum hukuki danışmanlık verin de. Bastır hocam, dünyanın parasını kazanıyor bankalar sayemizde. Ne gerekiyorsa yapsınlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eridim E kullanıcısına yanıt
    Qned

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.