Şimdi Ara

SAMSUNG BUDS MİKRAFON KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internette sayılamayacak akdar video var, içerik var, haberler,makaleler vs vs vs vs.......... ama bir türlü mikrafon testi yok adam akıllı şu kulaklığın. herkes ses kalitesi de ses kalitesi demiş. kablosuz bir kulaklık arıyorum. ana işim telefonla görüşmek bütçem 400tl bu kulaklık için 500 vermeye de rağzıydım ama mikrafonu nasıl acaba. var mı bilgisi olan. sahip olanlar bir bilgilendirebilir mi artık lütfen. ve mikrafon tetiyle ilgili bir video atın emin olun 90009909 izlenecektir. bu arada farklı önerilere de açığım kablosuz kulaklıklar için
    teşekkürler



  • Galaxy Buds Call Test yazdım önüme çıkan ilk videoda buldum bulmak zor değilmiş. Şu videoda 17:16'dan itibaren izle bence mikrofon kalitesi çok kötü.

    https://youtu.be/dP1PL_1CEoM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikrofounu dis ortamda iyi degil ic ortamda sorun yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tiplerin neredeyse hepsinde mikrofon kalitesi yeterli olmuyor. Yukarıdaki videoyu izledim bende çinli başka bir marka var, ona göre buds gerçekten çok kötüymüş.

    Bendeki modelde ses derinden geliyor ve ortam sesini karşı tarafa gönderiyor maalesef. Kulaklığın tekini çıkarıp ağzıma yaklaştırdığımda hiçbir sorun kalmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.