Şimdi Ara

Samsung'da öğrenci indirimi başladı: Telefonlarda %18, tabletlerde %20 indirim! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
30
Favori
50.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • inexo kullanıcısına yanıt

    Şu anda üyelikle veya üyeliksiz 18.199 TL. Fiyatlar sürekli oynuyor sanırım sabah da 20k civarıydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erwing gaerta E kullanıcısına yanıt

    Avantaji 2500 TL iade olayını bilmiyordum. Şimdi bakınca aksesuarda %40 indirim olduğunu gördüm. Böyle bir durum var ise 2000 TL lik kupon ile birleştirip buds 2 ve adaptör almak mantıksız olmaz. %40 avantajix indirimi olmasa dahi yine de uygun gibi gözüküyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TunCR7 kullanıcısına yanıt

    Yukarıda bahsettim hocam avantajix'in çamura yatacağı görüşündeyim yani s serisindeki %15 indirimi vereceğini sanmıyorum. Aksesuar %40 avantajix denenebilir ama dediğim gibi samsung.shop kural değişikliğine gitmiş ve avantajix kurallarını daha güncellememiş. Halihazırda aldıysanız aksesuar için avantajixi kesinlikle deneyin eğer iade verirse piyasadan yeterli düzeyde uygun oluyor

  • piyasada an itibariyle 15.900e alabileceğimiz S21 FE için, sözde kampanyada indirimli haline 16.809TL istiyorlar. ben aşağıdaki linkten şikayetimi yaptım. böyle kampanya yapacaklarsa hiç yapmasınlar


    www.turkiye.gov.tr
    Reklam ve Haksız Ticari Uygulama Şikayeti
    https://www.turkiye.gov.tr/gtb-reklam-ve-haksiz-ticari-uygulama-sikayeti
  • İndirim yok değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOK ZAM YAPILMIŞ

    ÖĞRENCİ İNDİRİMİ ÖNCESİ S9 ULTRA 512 25999 DU

    ÖĞRENCİ İNDİRİMİ SONRASI 29999 OLDU

  • justkny J kullanıcısına yanıt
    Hocam diyelim s23+ aldık bu fiyatlar dışında avantaj oluyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kargolar sizde de yavaş mı? 1 haftadır kargoya veremediler telefonumu.

  • Tab S7 FE Tablet alıcazz, sitesinde 3 gün önce 9998TL ye satılıyordu, öğrenci indirimi bekledik, 3 gün geçti öğrenci indirimi geldi ama fiyatı, 12299TL ye çıkartmışlar, şimdi 20% öğrenci indirimiyle bile 3 gün önceki fiyata alamıyosun, öğrenci indiriminde fiyat limiti olmasa bile neredeyse 11000 e gelir.

    Yani öğrenci indirim geyiği çıkınca fiyatı hemen yükseltmişler, öğrenci indirimi veriyoz diye de bedavaya reklam oluyorlar, ooo samsung öğrenci indirimini hemen başlattı hesabı, hâlbuki indirim değil bindirim yapmışlar.

    Şimdi ne oldu? Tablet telefon filan indirim için 9500TL limiti var, üstüne 3 gün önceki fiyata almadığımıza da pişman olduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 1 Ekim 2023; 19:19:10 >
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Cuma günü Hb den Honor pad x9 aldım kabı hesiyeli 5499TL ye, cihaz dehşet hocam tavsiye ederim, elinize aldığınız anda direk premium cihaz hissinde flm, yani 1 öğrenciye alınacaxa öyle küçük 1 çocuğun eline vermek istemeyecein 1 cihaz, 400nt 120hz ekran, 6 hoperlör 7250mha v.s. fakat Hb 5 günden geri sayım baişatıp 5499TL ye satışına başladığı cihazı, 3 gün kala indiriminden önceki fiyatı olan 5999TL ye geri çıkarttı, üstelik geri sayıma dvm etmeyede dvm etti/ediyor da. =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 1 Ekim 2023; 19:37:59 >
  • Var ama şöyle: indirim yapılacak cihazlara önce bindirim yapıyorlar sonra öğrenci indirimiyle normal fiyatınn bile 1 tık üzerine satıyorlar, yani satıcılar öğrenci indirimine hiç yanaşmıyor.

  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt

    5 ay olmuştur, migros'dan 6999 tl'ye almıştım. oğlan tab s9 ultra deeyor şimdi.. kesmiyor abi çocukları ne alsan da.. 4 gb ram galiba tab s7 fe.. memnun ama işte, iştesi var..

  • Konu dışı oldu kusura bakmayın.Memurluk kaldırılsa o zaman görürüm siz artistleri. Bakalım ben 3 asgari ücret alıyorum diyebilirmiydiniz. Hangi konu açılsa memur ağlıyor, öğrenciden bile mağdur durumdalar, beter olun,13-15 bine özel sektörde çalışan mühendis adam değil de bi siz adamsınız ya. Bişey desek memur düşmanı diyorlar. Memura verilen para asgari ücretliden ve özel sektör çalışanından vergi ada altında çalınan paradır. Yaşama koşulu iyileştirilecekse emekli,memur ve özel sektör çalışanı kayırılmamalıdır. Aylık 3 asgari ücret kazanan memur bile gelip burda ağlıyor. Aç kalınacaksa da anca beraber kanca beraber. Sosyal adaletsizliğe hayır...

  • trolldetector kullanıcısına yanıt

    hocam ne alaka valla güldüm.


    bir bölümün puanı, iş alanı, ataması, özel sektördeki imkanları ile artar veya azalır. balıkesir, gazi, 9 eylül, marmara gibi yerlerde öğretmenlik bölümleri 90'larda cidden ilk 3-5 bininciyi alırdı.

    2010 yılında tüm pdr mezunları kpss derdi olmadan rehber öğretmen olarak atanırdı, puanları hukuk fakültesinden yüksekti.


    ne zaman atamaları bitti, kontenjan arttı, mezunlar senelerce kpss ile kazanamadı, özelde de asgari ücrete çalıştırıldılar o zamandan beri giriş puanları yerlerde.


    her yıl bir branştan 20-30bin kişi sınava giriyor, 100-200 kişi atanıyor. burada alan soruları var basit mat1-türkçe-1'den ziyade komple ezber. kardeşim boş bir öss sıralaması ile öğretmenlik kazandığında tekrar gir atanamazsın bu netleri alıyorsan öss'den kpss'de derece yapma şansın sıfır. dinlemedi, 5 sene besleme gibi evde harçlıkla odada yaşadı kpss için, bu emeği öss'de vermiş olsa çoktan çok daha dolgun maaşla çalışabileceği bölümler kazanırdı. tüm bu stresten sonra atandı aldığı maaş ek dersler ile 26bin tl. yaşı 27 oldu. ölene kadar da bu paraları alacak.


    10-12bin kiraya faturalara gitse, 2-3bin harcasa hiçbir şey almasa, gezmese, 10bin kenara koysa 120bin tl yıllık. 10 yıl sonra kıçı kırık bir clio alabilecek. evlenmek, çocuk falan bu parayla imkansız.

    en ucuz evin 2-3 milyondan başladığını düşünürsek o da hayal.


    kıyasladığınız şey aşırı saçma, çevremde iyi sıralama ile mühendislik okumuş 50bin tl altı maaş alan kimse yok, ve yıl geçtikçe tecrübe ile yükseldikçe bu maaşlar artacak. müdür olanlar 100k üstü şuan.

    öğretmenlik bir risk, ne öldürür ne süründürür, ömür boyu aynı maaşı alırsın.


    25-26bin tl aile geçindirmek, ev araba sahibi olmak için komik rakamlar. asgari ücretle kıyaslamak absürd, asgari ücret en vasıfsız, part time öğrenci, angarya iş yapan minimum yeterlilik sahibi kişiye verilir. kabul etmeyin cv'niz sağlamsa. 150bininci olup girilen kütahya zart mühendisliği mezuniyetinin hiçbir anlamı yok ülkede.


    kek çay dağıtan hostesin ülke gezip 30-40bin tl ile başladığı yerde sizin çocuklarınıza ders anlatan adamın sürünerek yaşaması doğru değil. ben fen lisesi mezunuyum, oradaki matematik, fizik hocalarına sorduğumuz soruları hatırlarım düşününce o adamlar şuan 27bin tl alıyorlar. yazık.





  • Samsung da fena kampanya var
    ZFLİP5 i 29 bine kadar düşürebiliyorum.
    Telefon 45.000 tl şuan;
    -öğrenci indirimiyle 37.000 ye düşüyor
    -iphone 6 veya 7 ya da en düşük telefonu bulun o ayarda 1900+4500 ek destek var = 6500 tl de burdan düştü. 30.500
    - S-wallet (cüzdan uygulaması ) ile alımda bu aya özel yüzde 5 indirim var . 1500-2000 arasıda burda düşüyor 28-29.000 civarına sıfır flip 5 hayırlı olsun. Ama ben almıcam haaala alışamadım fiyatlara.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mami61off kullanıcısına yanıt

    fold 5 te indirim var mı? varsa kaça düşüyor

  • yana açılan tamamda 2 ye katlanan normal boyutta telefona neden ihtiyaç var ki ?

  • Degişim kampanyasında wallet ile alırsanız wallet a iade yapar. Tongaya düşmeyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unique For All kullanıcısına yanıt

    E hocam sonrasında wallet den çekemiyor muyuz tutarı

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.