Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
55
Favori
174.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim hocam. Bir önceki telefonumu 4 sene kullandıktan sonra A52s 5G'ye geçiş yaptım, umarım dediğiniz gibi bir 4 sene de bunu sorunsuz bir şekilde kullanabilirim.

  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, farklı bir sorunuz olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.

  • Xiaomi 11 lite 5g Ne modelini almayı düşünüyorum, ekran özellikleri daha iyi sanırım, 10 bit, 1 milyar renk, dolby vision. Ayrıca ince olması beni en çok çeken nedenlerden.

    Ancak araştırırken Samsung a52s 5g'ye rastladım
    Kalın olması dışında Xiaomi'den daha iyi gibi. ana kamerada ois konusunundan bağımsız Samsung daha mı iyidir?

    Benim için önemli olan bir konu daha var, kulaklık ses çıkış performansı. Bu telefonların ses yongaları nasıldır bilgisi olan var mı? Kulaklıkla Samsungla mı yoksa Xiaomi ile mi daha iyi performans alırım? Bu konuda bir bilgi bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkaraburc -- 30 Ekim 2021; 13:2:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrkaraburc kullanıcısına yanıt

    Bu video belki biraz olsun size fikir verebilir. Xiaomi 11 Lite 5G NE'ye ek olarak Xiaomi Mi 11 Lite 5G modeline de bakabilirsiniz.


    Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]Tech Spurtyoutube
    Comparing Samsung's Galaxy A52s 5G vs the Motorola Moto Edge 20 and Xiaomi 11 Lite 5G NE, to see which mid-range mobile is best for you. These 2021 smartphones sport strong specs, flexible camera tech and premium features for a budget-friendly UK price, satisfying gamers with their Snapdragon 778G smarts. Check out my unboxing and full review videos for the Samsung A52s 5G, Moto Edge 20 and Xiaomi 11 Lite 5G NE for all you need to know. This side-by-side comparison is designed to help you decide which phone may be best for you. The Galaxy A52s is one of my favourite new mid-range mobiles of 2021, boasting features like IP67 water resistance and the excellent Samsung Knox security suite. The camera pumps out the best pics in this comparison, although all three offer excellent battery life and performance. Gamers can blaze through PubG and other Android titles with smooth gameplay and high frame rates. The Moto Edge 20 has a telephoto camera lens, which the others don't offer, while the Xiaomi 11 Lite 5G NE is the slimmest smartphone here by a distance. So which smartphone is best, do you reckon? Let us know your vote below! Samsung Galaxy A52s 5G vs Motorola Moto Edge 20 vs Xiaomi 11 Lite 5G NE Chapters: 0:00 - When does he stop yapping? 0:58 - Design 2:53 - Features & OS 6:02 - Screen & audio 7:42 - Performance & gaming 9:13 - Battery life & charging 10:25 - Camera tech 12:31 - Verdict
    https://www.youtube.com/watch?v=wghKN4lJUlY
  • Telefonum geldi, kutu açılışını yaptım. Her hangi bir sorun yok, cihaza direk ekran koruyucu ve kılıf taktım, kasadan ses gelme ve açıklık problemi yok. Siyah renk, üzerinde assembled in turkey yazmıyor. Made in Edit:vietnam yazıyor. KVK çıkışlı cihaz, samsung garanti etiketide mevcut. turkcell pasajdan aldım. (Pasaj üzerinden satın aldığım bayii, cihazı geç kargoladığı için cihaz geç elime ulaştı bu arada pasajdan alacak arkadaşlara uyarı.)

    İlk izlenimlerim çok iyi. Mi 10t prodan sonra ekran kalitesi mükemmel geldi. Sadece ekran yenileme hızını 90hz ye nasıl sabitleyebileceğimi bulamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 30 Ekim 2021; 15:8:14 >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

    Güle güle kullanın, cihazda herhangi bir problem olmaması sevindirici.


    Made in Taiwan yazısı kutuda mı yazıyor? Benim cihazın kutusunda "MADE IN VIETNAM" yazıyor. Bugün A52 konusuna bakarken Türkiye'de üretildiği ile ilgili mesajlar görmüştüm, A52s 5G'nin farklı yerlerde üretimleri mi var bunu da netleştirmiş oluruz.


    Ayarlar > Ekran > Pürüzsüz hareket bölümünden "Yüksek"i seçerseniz panel 120Hz yenileme hızında çalışacaktır.

  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Düzeltiyorum: Made in Vietnam yazıyor hocam, editlemiştim aslında mesajı fakat forum geri almış nedense.


    Teşekkür ederim, Cihaz 120hz açık geldi, 60 hz yerine 90 hz sabitleme olsaydı çok iyi olurdu fakat 60 veya 120 seçenekleri varmış sadece, 90hz yok. Çokta önemli değil zaten. Şarjı biraz daha uzun giderdi cihazın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 30 Ekim 2021; 15:12:2 >
  • Kimse demiyor kasada enseme var. epeyde şikayetler bakın ona göre karar verin.

    5k telefon ama kasa plastik yuhhh. cebe koyup otursan yamulur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiomi 11 lite 5g NE ile A52s arasında kaldım...Görünüm olarak bence Xiomi 11 lite 5g NE çok daha güzel.


    A52s 3 Android güncellemesi alacak mı ? Net olarak biliyormusunuz ?

    Ne alacağımı şaşırdım, fikirleriniz çok önemli

  • depeche35 kullanıcısına yanıt

    Dış görünüm olarak Xiaomi 11 Lite 5G NE kesinlikle güzel bir cihaz, ağırlık konusunda da telefonu elinize aldığınızda farkı hissediyorsunuz.


    Xiaomi 11 Lite 5G NE'nin ekran yenileme hızı 90Hz iken A52s 5G'nin 120Hz. Samsung tarafında daha akıcı bir ekran deneyimi olacak, Xiaomi tarafında telefonun inceliğinden ötürü daha küçük kapasitede bir batarya kullanıldığından pil süresi 90Hz ekran ile dengelenmiş durumda.


    A52s 5G'de doğrudan 3.5mm jack girişi mevcut, Xiaomi 11 Lite 5G NE'de ise kutudan çıkan çeviriciyi kullanmanız gerekiyor. İhtiyacınız oluyor mu bilmiyorum ancak halen kablolu kulaklık kullandığımdan dolayı benim için doğrudan 3.5mm jack girişi önemli bir kriterdi.


    Her ne kadar telefonla suya dalmıyor olsak da A52s 5G'de IP67 sertifikası varken Xiaomi 11 Lite 5G NE'de IP53 sertifikası var.


    A52s 5G'nin kamerasında OIS mevcut ancak Xiaomi 11 Lite 5G NE'de ne yazık ki bulunmuyor.


    A52s 5G'de parmak izi okuyucu ekranda iken Xiaomi 11 Lite 5G NE'de sağ taraftaki güç düğmesi üzerine konumlandırılmış durumda. Eğer parmak izi okuyucu kullanıyorsanız buradaki konumlandırma sizin için önemli olabilir.


    A52s 5G'nin kutusu içerisinden 15W'lık hızlı şarj adaptörü çıkıyorken Xiaomi 11 Lite 5G NE'nin kutusundan 33W'lık bir hızlı şarj adaptörü çıkmakta.


    Xiaomi 11 Lite 5G NE'nin kutusundan şeffaf bir kılıf çıkıyorken A52s 5G'nin kutusundan bu tarz bir aksesuar çıkmıyor. Tabii şeffaf bir kılıf kullanmayı tercih eder misiniz orası ayrı konu.


    Sorduğunuz bir diğer konuya gelecek olursak A52s 5G için 3 yıl boyunca işletim sistemi güncellemeleri alacağı yazmakta.


    Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]


    Xiaomi 11 Lite 5G NE ile ilgili inceleme videoları için aşağıdaki linkteki konuya da göz atabilirsiniz.


    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-11-lite-5g-ne-ana-konu--150976457





  • Telefonun pil süresini merak edenler için de aşağıdaki ekran görüntüsünü paylaşayım. Daha önce belirttiğim şekilde telefonda oyun oynamıyorum. Ekran parlaklığını ise ortam ışığına göre minimum seviyede tutarım, bilgisayar ya da telefon fark etmeksizin göz sağlığı için mümkün olduğunca ekran parlaklığını kabul edilebilir seviyede düşükte kullanırım.


    Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]




  • yşahin kullanıcısına yanıt

    Valla iyiki almışım diyorum, Bu cihaza mi 10t prodan geçiş yaptım ilk izlenimlerimi paylaşayım:

    Eski telefonum Mi 10t pro ile kıyaslayarak başlıyorum:


    Cihaz ısınmıyor: Yarım saatlik PUBG oyun deneyimim sonucunda, cihaz eski cihazımdan çok daha serin ve stabil bir oyun deneyimi sundu. Herhangi bir shuttering, fps drop 1 kez bile yaşamadım.[Aşırı yüksek fps ayarlarında]

    Şahsen, xiaomiye güvenilmeyeceğini a52s ten sonra anlamış oldum. Yanlış anlaşılmasın kimsenin malını kötülemek gibi bir niyetim yok fakat Redmi note 3 serisinden buyana xiaomi kullanan birisi olarak boştan yere ızdırap çekiyormuşum. 10t proda UFS 3.1 olmasına rağmen pubg de atlarken ve harita yüklemeleri sırasında saniselikte olsa shuttering oluryordu. Bu cihazda oyuna girer girmez dikkat ettiğim şey bu oldu harita yüklemelerinde dahi shuttering yok. Üstüne bu cihaz ufs 2.1 Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]  Rakamların aldatmaca olduğunu anlamış oldum burada.10 dakikalık oyun oynayınca cayır cayırda olmadı cihaz. Daha güçlü oyunlarlada test edeceğim fakat şuanda şarjım %5 olduğundan şarja taktım cihazı.


    Ekran kalitesi: Segmentine göre çok çok iyi, güneş altında ekranı bu kadar iyi okunabilen ilk telefonum oldu bu cihaz. Samsungun bu konuda ustalaştığını herkes biliyor zaten.kağıt üzerinde 1200,1500 peak nit yazan gerçekte bu parlaklık değerine ulaşamayan tonla cihaz var piyasada. Gerçekçi kullanım değerlerini paylaşmayan bu firmalar buralardada "kelime oyunu" yapıyorlarmış işte.


    Ses kalitesi: Dolby Atmos desteği var cihazda ve kapalı mekanda yeterince güçlü bir hoparlör deneyimi sundu.Seste herhangi bir titremede/bozulma yaşamadım. Ortalama bir hoparlörü var.

    Kulaklık ile yüksek ses ile müzik dinlemeyi seven birisiyim. Eski cihaz(larım)mda root + viper4android + dolby digital üçlemesini kurmadan yeterli ses çıkış gücü elde edemiyordum. Fakat biraz ufak ayarlarla yeterince yüksek ve tok ses seviyesine aynı kulaklık ile ulaştım. Cihazda dolby atmos desteğinin olduğunu bilmiyordum bile, sürpriz oldu benim için.


    Sensörler: Bunca yıllık android kullanımımda, ilk defa otomatik parlaklığı düzgün ayarlayan bir cihaz gördüm. Ortam geçişlerini başarılı şekilde takip edip,karanlık ortamda parlak birşey bulupta kafasına göre aniden parlaklığını yükseltmiyor. Yine uzun süredir ilk defa otomatik parlaklık açık şekilde kullanım sağladım. Oldukça başarılı buldum.

    Telefon görüşmesinde 10t prodan sonra yakınlık sensörünün düzgün çalıştığını görünce şaşırdım açıkçası.


    Batarya: Cihaz ilk geldiğinde %59 ile açılmıştı, 4 saatlik elden düşmeyen kullanım ve indirmeler/yüklemeler ile çift sim aktif şekilde kullanım sağladım. Şuanda öğrenme aşamasında olduğu için herhangi bir değerlendirme yapmıyorum.Düzenleme: Değerlendirme Aşağıda.


    Kamera: performansını test etmedim. OIS destekli diye aldım cihazı fakat, uygun ortam olmadan (yani bu benim için düşük ışık, gece ortamı,açık arazi açık gökyüzü,uzak mesafelerdeki yazılar demek oluyor bu) herhangi birşey söyleyemem. Daha önceki cihazlarımı hep böyle ortamlarda test ettiğim için, kıyaslamayı ancak böyle yapabilirim.

    Şuanki görüşüm ise, Kamera konusunda 10t pro ile yarışabileceğini düşünmüyorum. 10t pro ile çektiğim 108mplik 1 fotoğraftan, yeri geliyor 2-3 ayrı fotoğraf çıkarttığım bile oluyordu. Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] Megapiksel aldatmacadır diyen arkadaşlara selam olsun buradan.(Örneğin bir manzara fotoğrafındaki(asıl fotoğraf) ağaca konan nokta kadar görünen kuşun şımarık pozlarının zoom ile net bir şekilde görülebilmesi gibi.) Bir resmi kırpıyorsun kırpıyorsun herhangi bir flulaşma/kötüleşme olmadığında düzenleme yaparken çok rahat oluyorsun.Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]  Gözümle göremediğim uzaklıklardaki tabelaların fotoğrafını çekip telefondan okuduğumda çokça olmuştu.(Göz bozukluğundan değilde, yazı okadar uzaktaki net olmasına rağmen okuyamıyorsun.Eliyle kendine zoom yapası geliyor insanın Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] )


    Arayüz: ONE UI gerçekten akıyor, elime aldığımdan beri bir kez takılma yaşamadım.



    Edit:

    Eksiler:

    Yazılımsal olarak yanlış atanmış screen density değeri: Screen Density nedir? Bir android cihazın ekran çözünürlüğü ne olursa olsun, ppi(pixel per inch) değeri ne olursa olsun, eğer android framework veya build prop içindeki density düşük veya yüksek atanırsa cihaz olması gereken görseller yerine kalitesi daha düşük olan görselleri veya daha yükseklerini(piksel sıkışmasına neden olacağından görüntü yine bozuluyor) gösterir,simgeler arayüz tuşları daha büyük görünür.

    Cihazdaki Örnek: Simgelerin netliği. Uygulama geliştiriciler ne dediğimi anlayacaktır. Cihazda bu sorundan kaynaklı olarak: Simgeler net değil, simge boyutlarını ayarlardan ölçekleyebilsek bile bu değer, olması gerektiği değerde olmadığı için, simgeler net değil.

    Bu soruna bağlı olarak cihazın varsayılan launcherini değiştirip nova launcher prime yükledim,üstüne kendi kullandığım icon paketini yükledim.

    Yazı bitmeden ek: Bu değer geliştirici seçeneklerinden değiştirilebiliyormuş galiba, deniyeceğim.

    Edit bulundu: Geliştirici seçeneklerinde "minumum genişlik" diye bir değer var, varsayılan 384 olarak(ekran yakınlaştırma değerine göre değişebilir) geliyor. 406(cihaza tanımlı dpi değeri) olarak değiştirdim.


    Varsayılan gelen video arka plan: okadar kalitesizki, 30fps :D direk xda üzerindeki xiaominin super wallpaperlerinden(Hareketli 3d wallpaper) birisini yükledim.


    90 hertz seçeneğinin ayarlarda olmaması: Cihazın ekran yenileme hızı seçeneklerinde sadece 60 ve 120 hertz var. Pil tasarrufu ve 60 hertzdeki takılmayı görmek istemeyenler için 90 hertz seçeneğininde olması iyi olurdu.

    Kasa konusunda bir şikayetim yok, ne olabileceğini bilerek aldım cihazı. Şükür şansıma kasa açıklığı ve esneme sorunu çıkmadı. Umarım ileridede olmaz. Hissiyat olarak beklentimin üstünde. 10t pro kalın bir aliminyum çıtaya sahipti, metalin ele gelen soğukluğu yok bunda.Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]  herhangi bir yumuşaklık hissetmedim.


    Aylar sonra editi: 10.04.22: Cihazdan hala memnunum, tek sorun cihazın bekleme modunda çok fazla pil tüketmesi.


    Edit 13.06.2022:

    Evet arkadaşlar cihaz hakkındaki son durumum: , aylar sonrası pil kullanımım düzeldi, cihazdan şuanda çok memnunum arkaplanda çalışan uygulamalar kaynaklıymış, son güncellemeninde bu düzelmede çok büyük etkisi oldu, şarjım şuan %8, 3 gün 7saattir hiç şarj etmedim, 7.5 saatte ekran süresi aldım, merak eden arkadaşlar için paylaşmak istedim. Bu benim rekorum.

    Son güncellemenin bu durumda etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Telefonu elime aldığımda kapalı olması sorunsalından sonunda kurtuldum. Muhtemelen artık yazılım güncellemeside yapmam, ne olur ne olmaz.Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 13 Haziran 2022; 6:3:56 >




  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Bu kadar bana yazdığı için teşekkür ederim hocam bende 10 yıldır samsungcuyum. hala Samsung s10lite kullanıyorum.
    Samsung'u kötülemem Samsung arayüzü çok iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşın incelemesinde arka kapak 'da esneme olayı çıkmış.
    1 dakika 17. Saniye.
    https://www.youtube.com/watch?v=gPRLK8XO-Qk&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esneme problemini bilerek ve ilerde oluşabileceğini öngörerek alınması gereken telefondur kendisi.. Ne yapalım Samsung böyle tercih etmiş.. Şuan olmayabilir ama ileride olacakmış bilinciyle kabullenerek alındığında piyasadaki ideal telefon olarak görülüyor. Yakından takip ediyorum alanlara Hayırlı olsun muhtemelen bende sorunlarının farkına vararak alacağım lakin Black Friday gününü bekleyeceğim. Hoş düşeceğini sanmıyorum ama a52 4000 , a52s ise 4500 max fiyatları gerçekten ideal seviyeler...


    Konu sahibinin mi 11 lite 5g NE ile yaptığı yorum gerçekten doğru.. Gönlümde yatan ve 1 aydır beklediğim telefondu aslında ama 5700 den giriş yaptı 778g işlemci için 5k üzeri cidden uçuk fiyat.. Xiomi son zamanlarda fiyat politikaları aşırı yanlış 11t modellerini de yanlış politika seçti.. 11 lite NE versiyonun ekranı ve tasarımı çok şık, ses konusunda yine yukarıdaki ilgili videoda biraz daha tok sesi var mi'nin ama a52s de cidden iyi ses kalitesi mevcut...


    5k üzeri fiyat politikası için pocco f3 ideal... 4500 Bandına şayet düşerse a52s de şuan rakipsiz telefon... İnşallah aranıza katılırım. Bu zamana kadar sadece Sony tlf kullanmış biri olarak Saygılar.





  • Deepharp kullanıcısına yanıt

    A52s 5G öncesinde Poco F3'ü satın alma aşamasına kadar gelmiştim ancak forumdaki konusunda yakınlık sensörü sorunu ve 120Hz ekranın stabil çalışmamasıyla ilgili yazılanlardan dolayı vazgeçmiştim. Oysaki hem kağıt üzerinde başarılı gözüken hem de görsel olarak çok şık duran bir telefondu.


    Mi 11 Lite'ı mağazada incelediğimde ince ve hafif oluşu epey hoşuma gitmişti ancak yine benzer şekilde yakınlık sensörüyle ilgili sorun içeren mesajlar okumuştum. Yeni gelen 5G'li modellerde durum düzeldi mi bilmiyorum fakat artık yakınlık sensörü sorunu yoksa ve fiyatı A52s 5G seviyesine gelirse değerlendirilebilir. Bu arada Mi 11 Lite 5G ve Xiaomi 11 Lite 5G NE isimli iki model var, kasaları bire bir aynı fakat teknik özelliklerine bakıldığında işlemci ve grafik birimi tarafında farklılıklar var. Yaşanan çip krizi dolayısıyla Mi 11 Lite 5G'deki Snapdragon 780G'den Xiaomi 11 Lite 5G NE'deki Snapdragon 778G'ye geçiş yapıldı. Batarya performansı konusunda NE(New Edition)'deki Snapdragon 778G daha başarılı durumda, tabii CPU ve GPU performansında bir miktar düşüş söz konusu.


    Umarım istediğiniz özelliklere sahip telefonu istediğiniz fiyat seviyesinden alabilirsiniz.





  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar,

    Tercih edilen ağ türüyle alakalı herhangi bir ayar varmı cihazın ayarlar kısmında? Ben bulamadım, şuan 5g türkiyede aktif olmadığı için kapatayım dedim, fakat cihazın ayarlarında tercih edilen ağ türü yok.


    Edit: Activity launcher ile Ayarlar uygulamasının "Network & internet" aktivitesini başlatarak bulabildim sadece. Diğer türlü, ayarlara normal şekilde girerek 5g yi kapatamadım. Bendemi sadece bu şekilde görünüyor diye merak ediyorum.

    Benin cihazda Ayarlar kısmında sadece 4.5g açıp kapatma kısmı var.4.5g açınca 5g de açılıyor otomatik bu ayarı kullanınca. ikisini tek tuşa koymuşlar.

    4.5g/5g ayrımı yapamadım activity launcher kullanmadan.🤔




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 31 Ekim 2021; 11:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

    Siz sorduktan sonra kontrol ettim ve bende de durum aynı. Normalde aşağıdaki yönergelerde gösterildiği gibi bir "Network mode" seçeneği olmalıydı.


    https://www.helpforsmartphone.com/public/en/samsung/galaxy-s21-ultra-5g/android-11/guides/24/Switch-between-3G-4G-5G-Samsung-Galaxy-S21-Ultra-5G


    Henüz ülkemizde 5G'ye geçilmediği ve SIM kartımız 5G olmadığı için de bu şekilde gözüküyor olabilir. Daha önce 4G/4.5G'ye geçiş döneminde de benzer durumlar yaşanmıştı.





  • Yeni inceleme videoları ufak ufak gelmeye başladı.


    Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]RN Donanımyoutube
    #A52sinceleme #samsungA52s5g #A52s5G Samsung'un yeni orta - üst seviye telefonu Galaxy A52S 5G modelini bütün özellikleriyle inceledim. Bana göre şuan piyasada fiyatına göre en iyi telefon diyebilirim . Samsung galaxy A52s 5G oyun , kamera , batarya performansı nasıl ve diğer bütün ayrıntılar videoda mevcut iyi seyirler . Instagram adresim : https://www.instagram.com/trna_erool/?hl=tr Telegram kanalım : https://t.me/rndona 00:00 Giriş 00:41 İntro 00:53 Fiyat 01:07 Dış Tasarım 01:35 Batarya 02:47 Batarya 03:27 Kamera 05:36 İşlemci ve Performansı 07:04 Sım Slotları 07:15 Kablosuz Bağlantılar 07:32 Ses 08:09 Sertifikalar 08:31 Güvenlik 08:45 A52s Kapak Esnemesi ? 09:05 Son Değerlendirme
    https://www.youtube.com/watch?v=pmfjIN5d93Q
  • Soru saçma gelebilir ama sormam lazım.😊
    Telefonu turkcell satıyor ama diğer operatör kullanıcıları kullanabiliyor değilmi.
    Eskiden kısıtlama vardı ondan aklıma geldi.
    Kardeşime soramadım o ve çevresi hep Turkcell.
    Benim hattım Telekom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.