Şimdi Ara

Samsung Galaxy M22'nin Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Orta segment için çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olup bu alanda satış konusunda rakip tanımayan Samsung, satışa sunacağı yeni Galaxy M22 ile iddiasını sürdürmeyi planlıyor. Birçok özelliği gün yüzüne çıkan cihazın henüz Samsung tarafından resmi bir açıklama olmasa da Avrupa satış fiyatı ortaya çıktı.


    Galaxy M22 uygun sayılabilecek bir fiyata satılacak

    Avrupa'da bir satıcının listesinde görüntülenen fiyat 239.90 Euro olarak gözükmekte. Haberin yazıldığı gün itibari ile yaklaşık 2500 Türk Lirasına denk gelen bu fiyata %18 KDV eklendiğinde ilerleyen zamanda cihazın Türkiye'de ortalama 3000TL gibi bir fiyata satıldığını görebiliriz.


    Günümüz şartları ve sahip olduğu özellikler düşünüldüğünde uygun sayılabilecek bir fiyattan satılacak olan Galaxy M22'nin HD+ çözünürlükte 90Hz 6.4 inç Super AMOLED bir ekrana sahip olacağı biliniyor. Gücünü MediaTek Helio G80 işlemci ve 4GB RAM'den alan cihaz beraberinde 128GB depolama alanı ile geliyor. Sızdırılan bilgilere göre 6000 mAH pile sahip olan akıllı telefon 25w hızlı şarj desteğine sahip olmasına rağmen cihazın kutusundan çıkan şarj aleti 15w'a kadar destekleyecek. Arka yüzünde 48 Megapiksel ana kameranın yanında 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel derinlik kamerası ve 2 Megapiksel makro kamera ile toplamda 4 kameraya sahip olan Galaxy M22'nin ön kamerası ise 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip.



    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_m22_european_pricing_leaks-news-49878.php







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.