Şimdi Ara

Samsung Galaxy note fe vs mi 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar haziran sonu gibi telefon almayi planliyorum. Ama son 2aydir kafayı yiyeceğim. Gün boyunca çok aklım takılıyor. Note fe yi yedek parça sıkıntısı yüzünden almak istemiyorum. Gönlümdeki telefon ama korkuyorum parçasını bulamamaktan. Ekran değişimi için 1.200tl istiyorlar. Bı ekranini bulabiliyorsub zaten diğer hiçbir şeyi yok. (Batarya şarj soketi hoparlör mikrofon bordu ön arka kamera vb.) Bu telefona muadil mi 6 var 1800tl 64gb 4gb ram note fe ise 2.250 arada 450tl var düşük Bir fiyat değil. Mi 6 her yönüyle güzel bir telefon ama note fe nin şıklığı beni cezbediyor. Ne yapmaliyim sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam daha durun almadan takmaya başlamışsınız kafaya ekran yedek parça vs. hele bi alın. ondan sonra bozulsun cihaz. ondan sonra takarsınız kafaya. ben mesela 4-5 yıldır akıllı tel kullanırım daha bi kere bi sorun garantilik iş vs gelmedi başıma. tavsiyem o bütçede mi mix2 de bakabilrsiniz. biraz beklerseniz mi8 ve mix2s de gelecek haziran sonu diyorsunuz bi rahatlayın bekleyin bir sür model geliyor. illa garanti takıntınız varsa zaten ithal garantiden uzak durun note fe xiaomi vs. zenfone 5 tekar gelecek yakında onu alın. ama bence sırf garanti için 1500 lük cihaza 2 bin vermek saçmalık.
  • Nokia 8, Sony XZ1, Sony XZ Premium bunlar dan birini tercih etmelisin.
  • Evet haklısınız çok düşünüyorum bu konuları ama ne bileyim bı yandan vakit geçiriyorum bı yandan hoşuma gidiyor araştırmak. Ama şu 2telefon arasında çok kaldım biraz delirdim açıkçası 😊 2.300 kadar cikabilirim ithalatçı garantiden yana şüphe duymuyorum bu zamana kadar 3 telefonum oldu (S4 zenfone 2 laser 5.5 ve suanki Lenovo k6 note) hep giriş orta segment telefon aldım. Ne kamerasindan memnunum ne stabilliginden. Biraz daha paraya kiyip yüksek model almak istiyorum. Bu arada hiçbirini servise yollamadim herhangi bir arızadan. Ama çok telefon ekrani degistirdigim oldu telefoncularda. Mi 6 fiyat performans açısından çok güzel bir telefon. 835li cihaz çift kamera vb. Yedek parça sıkıntısı da yok hem internette bulabiliyorum hemde çarşıya indiğimde telefoncularda genellikle 10 telefoncudan 7sinde oluyor. Ama note fe tasarim olarak çok hoşuma gidiyor. Edge ekrani çok hoş duruyor sırf bu yüzden bile alirim ama kirilirsada çok üzülürüm asgari maaşla komilik yapiyorum. Çok canimi sikabilir. Ne yapsam hiçbir fikrim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaklaşık 7 senedir dokunmatik telefon kullanıyorum,daha bir kere cam kırmadım.Sadece telefonu suya düşürdüm onda da kendim alkol ile içini açıp temizledim hiçbir sorun çıkarmadan kullandım.Bence telefonu almadan kırmayı düşünmeyin.Note Fe daha mantıklı olur iki cihaz arasından.

    Ama stabilite istiyorsanız Sony bakmanızı tavsiye ederim,aldığınız Sony cihazı garantiye yollamazsanız 3 sene boyunca gayet stabil bir şekilde kullanırsınız.Ama dediğim gibi garanti riskini almalısınız Sony'nin de o huyu kötü Türkiye garantisi leş gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki farkı vermeye degermi sizce ? 450 TL fark var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ekrandan değil hocam şarj soketi bozulursa veya ne bileyim batarya 1.2 sene sonra ömrünü yitirmeye başlarsa parcayi bulamamaktan korkuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutkanadam41 U kullanıcısına yanıt
    Sony XZ1, Sony XZ Premium ve Nokia 8 bu 3 cihaz şuan xiaomi nin en son modeli olan Mi6 dan kat ve kat daha iyi. Mi6 da suya ve toza karşı dayanıklılık yok, kulaklık girişi yok, hafıza kartı desteği yok, çift kamera var ama kalite açısından üstün olduğunu pek sanmıyorum. Nokia 8 de carl zeiss lensli çift kamera var. Bence bu fiyata bu telefonlar alınabiliyorken, ithal garantili ve daha altta kalır telefonlara aynı paraları vermek çok saçma
  • Dostum inan söylediğin 3 telefonun tasarımları hoşuma gitmiyor. Nokia 8 hafiften gideri var ama saf android temasını hiç ama hiç sevmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.