Şimdi Ara

samsung galaxy s2 ekran arızası ve garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ağustos 2011 yılında teknosadan aldıgım telefonumun ekranının sağ üst köşesi kahverengi bir hal almaya başladı(pixeller yanmış gibi) . ilk farkettiğimde çok küçüktü. 1 hafta içerisinde ekranın köşeden başlayarak 3 te 1 ini yavaş yavaş kapladı. bende telefonu gecen hafta ankara'da ki samsung servisine bıraktım.bugün beni arayıp köşelerinde küçük ezikler var diye garantisi devam eden telefona 366 tl ekran değiştirme parası talep ettiler.telefonu düşürüp bu duruma ben sebep olmuşum gibisinden imada bulundular telefonu kesinlikle düşürmedim.sizce ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı.

    not:telefonu vermeden önce resmini çekmedim.







  • Bir kere telefonu düşürünce ekranın ilk kendisinin hasar alması lazım ki oradan içini de etkilesin.yani ekranda çatlak vs. yoksa boşa sallamasınlar.Onlara Amoled ekranlarda genellikle Burn In sorunu olduğunu ve bundan ötürü pekçok kişinin servislerde ücretsiz ekran değişimi yaptırdığını söyleyin.İnanmazlarsa Google'da araştırma yapsınlar.
  • Servis konusunda Samsung bir rezalet.Gerçekten Note 2 yi çok seven biri olarak bunu söylüyorum.iphone 4 ün servisinde hiç sorun yaşamamıştım,macbook ta aynı şekilde Apple servislerinde sorunsuz işimi hallediyordum.

    Note 2 nin ekranı kırıldı 550 TL fiyat biçtiler,forumdan gerçekten bu işin uzmanı birini buldum 150 ye yaptı sağolsun.

    Adam kazıklamaya yer arıyorlar,insanları kandırmaya çalışıyorlar.Rezillik gerçekten.Orada sesini yükselt,illa ki yaptır ve senden bir kuruş almalarına izin verme.Fotoğraf çekip çekmemen önemli değil polisi ara eğer ekranda çatlak vs varsa güvenlik kameralarından baktır.Ha bir işe yaramaz ancak korkacaklardır.O zaman dize gelirler işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.