Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (430. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erkayer62 , keyboard772 , metinuyar , Achilles1973 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir - 10 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
11.475
Cevap
332
Favori
578.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Deae kullanıcısına yanıt

    24 Nisan 23 civarında sipariş vermiştim, bugün ulaştı ama işin ilginç yanı samsung shop'ta hala hazırlanıyor görünüyor  Eski cihazımı da iade aldılar biraz geç oldu ama istediğim şekilde sonlandırdım alımı çok şükür.

  • Byblack58 kullanıcısına yanıt

    Niye iade ettiniz kılıf parasına model yükseltmişsiniz?

  • Deae kullanıcısına yanıt

    İade ekstreye yetişmeyecekti onun için hocam

  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Burada en ufak bir eleştiriye tahammülünüz yok herkes olumlu yorum yapmalı verdiğiniz cevaplara bakınca öyle gözüküyor yerli yabancı kaynaklarda da yazılıyor birden farklı kişiler yaşadığı problemi burada da yazıyor çözüm bulmak için verdiğiniz cevap ben yaşamadım sorun çözüldü oldu bitti değil mi ?


    Birisi olumsuz deneyim yaşayınca exynos düşmanı fan boy oluyor dikkatinizi çekerse bende güncel cihazlarını kullanıyorum yaşadığım sıkıntıları paylaşıyorum yeni işlemcilerin performansına lafım yok ama kusurları hala var.Siz 4 ayda S24'ten başka kaç tane exynoslu cihaz kullandınız ?


    Ben S24'te kullandım A54'te kullandım A53'te kullandım A25'te kullandım şimdide A55 aldım bakalım bu nasıl çıkacak diğerlerinin hepsinde de 4g-3g geçişleri yaşadım kimi görüşmelerde karşı taraf sesimin kesik kesik geldiğini söyledi.Aynı iş yerinde A34 ve S21 Fe Sd sahibi olan arkadaşlarım da var onlarda da aynı operatör var ve bu band geçişleri nadiren oluyor şimdi ne olacak ben bol keseden mi sallıyorum ? Dandik çinli cihaz aldım bir kere kesinti yaratmadı bana modemlerinin qualcomm'a oranla geride olduğu kabak gibi ortada geliştirsinler sorun çözülsün seve seve buraya yazayım artık bu sorunlar son buldu diye samsung'u övsem de yersemde benim çıkarım ne ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Mayıs 2024; 16:31:35 >




  • Huawei GT4 kullanıyorum.

    Alarm kurduğumda huawei telefonda alarm çaldığında saatte te çalardı; S24 de alarm saatte çalmıyor, bildirimler vs geliyor.


    Hatta alarm kurduğumda telefon ve saate örn. 07:50 de yaklaşan alarmınız var diye bildirim geliyor :) Alarmın saatte de çalmasını nasıl sağlarım?

  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    Arayanın kaç kez çaldırdığı Huawei ve Xiomi telefonlarda yazıyordu, Samsung'ta yok maalesef. Belki 3. parti bir çevirici uygulamasında vardır, denemek lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byblack58 kullanıcısına yanıt

    Pire için yorgan yakmışsınız yazık olmuş :(

  • aliens kullanıcısına yanıt
    Samsung telefon ve Samsung saatte de o olay var. Alarm saatte de çalıyor. Bende de şuan s23 ve watch 3 Pro var ama dediğiniz olay yok. Muhtemelen tam uyum olmadığı için çalışmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aliens kullanıcısına yanıt

    samsung saat olsa çalardı huawei olduğu için çalmıyor. bende watch 4 vardı telefon alarmı çalınca saatte çalıyordu

  • alarm işi zor yani, Allahtan yaklaşan alarm var diye saate bildirim geliyor.

  • Deae kullanıcısına yanıt

    bi dahaki kampanyada şansımızı deneriz artık hocam napalım

  • Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Nasıl iade ettiniz hemen? Kargodan hiç mi teslim almadınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Eleştiriler tabiki olacak ama dikkat ediyorum siz 1 ay bile S24 kullanmadan şebekesi rezalet diye söylene söylene sattınız. Ondan sonra da her fırsatta biri arada sırada şebeke ile ilgili bir sıkıntı yazınca birden peydahlanıp genel bir sorun gibi iddialarla ve yabancı kaynaklar diye gsm arena dan aldığınız bir kaç postu yapıştırıp karalamaya başlıyorsunuz. Bu telefonlardan yüz binlerce belki de milyon adet satıldı. Bir sorunun kronik olması için %100 ünde rastlanması lazım. Ama girip bakıyoruz o yabancı kaynaklara üç beş tane zor buluyoruz bu şikayetlerden. Yani sırf orada konuşuluyor diye, senin de başına geldi diye illa Exynos hat sorunu diye bir şey olmuş mu oluyor şimdi? Sana göre öyle ama.

    Sen sadece 1 ay S24 kullandın ve çevrende de Samsung un düşük kaliteli alt segment Exynos lu cihaz kullananlar da bunu yaşıyor diye birden bu genel kronik sorun diye nasıl ahkam kesebiliyorsan bende 4 aydır kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum diye ahkam kesebilirim. Aynı şey yani.

    4 aydır bu forumu aktif takip ediyorum telefon daha ilk güncellemeyi biie almadan satıp kaçtın cihazdan. O güncelleme ile bir çok sıkıntı giderildi. Sonrasında bunu sıkıntı olarak yazan senden başka toplasan 3 kişi ancak çıktı. Ama sana göre yine de bu kronik bir Exynos sorunu. Çok biliyorsun ya bu işi.

    Bakalım bir daha ne zaman biri buraya gelip hat sorunu yaşıyorum diye yazacak. Yine nöbetçi şikayet masası gibi koşup gsm arena postlarını arşivinizden çıkarıp koymaya gelecek misiniz??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 2 Mayıs 2024; 16:56:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • SFXYZ S kullanıcısına yanıt

    kargo geldi teslim almıyorum geri götür dedim. o şekilde iadeye gitti

  • Samsung shoptan kupon ile alınan telefonlar 6.1 yüklü mü geliyor acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun falan yok cihazda. Olsa kıyamet kopardı zaten. En temel işlevsen bahsediyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce 444 7711 den arandım Direk 7-10 mayıs arası hangi gün müsaitsiniz ürününüzün teslimatı için diyor İnsan bi der sizin yarın olacaktı teslimat İşte şundan ötürü olmuyor vs. Ben sorunca söylüyor Yoğunluk nedeniyle yarın teslimat yapamayacaklarmışmış 4 gün geriye attılar Son gün mü farkettiniz yoğunluğu Belki ben telefonu sıfırladım bekliyorum sabah kurye gelecek diye

    Yalnız böyle bişey olacağını bekliyordum Geçen sene de aynı işi yaptılar Kampanyalar açısından diyecek bişeyim yok Fakat geri kalan her konuda kötü olur mu bir firma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam sende de S24 varsa deme öyle. Sonra satın aldın diye telefonuna tapıyor, bedavaya marka fanlığı, tapıcılık yapıyorsun damgası yersin sonra uyarayım. Telefonu eleştirmezsen zan altında kalabilirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Aynen daha dün söyledin sen. Duydular galiba. Burayı takip ediyorlar sanırım 😆😆

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

    benim 5 mayıs dı. şimdi sms geldi. verilerinizi yedekleyin. yarın teslimata geleceğiz diye.

  • 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.