Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın ekranı çizilmeye dayanıklı çıktı: Bütün rakiplerini geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  




    Samsung Galaxy S24 Ultra, Corning Gorilla Armor cam ile, şimdiye kadar çizilmeye en dayanıklı ekran olarak lanse edildi. Youtube'da telefonlara dayanıklılık testi yapan ünlü JerryRigEverything kanalı tarafından yapılan testin sonucuna göre şirketin bu iddiası abartılı değil.





    JerryRightEverything, videosu sırasında S24 Ultra'nın dayanıklılığını, Mohs sertlik ölçeğine göre (1. seviyede en yumuşak malzemelerden 10. seviyedeki en sert malzemelere kadar değişen) farklı sertlikteki aletlerle ekranı çizerek test ediyor. Test sonucunda telefonda 6. ve 7. seviyede beklendiği gibi çizikler oluşmaya başladı. Ancak normal akıllı telefon ekranlarında (iPhone 15 Pro Max ve Samsung S23 Ultra dahil), 7. seviyede derin çizikler oluştururken, Galaxy S24 Ultra'nın ekranında sadece yüzeysel çizikler oluştu. Derin çizikler ise 8. seviyede oluşmaya başladı.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S24, trafik kazası algılama özelliği kazanabilir



    Bu sonuç, telefonun ekranında gerçek hayatta daha az mikro çizik oluşacağı anlamına geliyor. Galaxy S24 Ultra'nın ekranı çizilimeye dayanıklılığının yanında yansıma önleyici kaplamaya da sahip. Bu sayede, gündüz bol ışığın olduğu ortamlarda ekranın görünürlüğü standart telefonlara göre daha yüksek oluyor.



     









  • Koy cebine, gör çiziği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 31 Ocak 2024; 23:10:29 >
  • Kılıfın içinde çerçeve boyası atıyor mu acaba s23 gibi

  • Muhtemelen Jerry kardeşimize ücret-i mukabilinde sağlam bir sample göndermişler. Bu teste telefonu almadan önce inanmıştım, ancak ev ortamında dahi bendeki S24 Ultra'da her gün yeni bir çizik oluşuyor. Sanırsınız evde elmaslar içinde yaşıyorum. Aman diyeyim S24 Ultra kullanıcıları dikkatli olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla 14 promaximin ekranı cebime koymama rağmen çizildi ekran koruyucu filan kılıfta sevmiyorum takmıyorum yani istediği kadar koruma olsun çiziliyor :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.