Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 detaylı ön inceleme 'Bütün detaylar bu videomuzda' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
14
Favori
23.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia Z ye Oyun performansına çamur atanlara gelsin 4.1.2 sürümde bide
    http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/sony-xperia-znin-oyun-performansi

  • htc one x kullanan birisi olarak ilkde pek beğenmemistim ama gercekten basarili olmuss:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full hd erken bir hamle oldu tum telefon ureticileri icin islemcilerin sentetik testleri bir onceki nesil cihazlari x1.5 gecti belki ama cozunurlulukler nerdeyse 3 kat artti, gpu performanslari da keza oyle... Bu da demek oluyor ki takilma tikanma onceden android in kaderi diye dusunulurken 4.1 den sonra durum degisti dedik ama bu defa cozunurluluk yuzunden sorun yasanacak...

  • erdi abi anlatınca böyle ballandıra ballandıra gözüme güzel gözüktü çıksında alayım şunu :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: createemir

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH MisafiriHer zamanki gibi vasatın aldında bir telefon olmuş. Apple mertebesine erişemeyen kötü bir telefon olduğu aşikar. Bunu alacağıma General Mobile alır kullanırım daha iyi.Ha bu arada iPhone 5 daha iyi.İyi günler.Kral_QanQamAyıqqs;)
    Sen ne diyon la deyişik


    Bırak Allahını seversen! Bu apaçilerin yorum yazmalarına engel olunması lazım. Gelen geçen abuk subuk, tutarsız yorumlar yapıyor. Donanım Haber şu DH misafirliği denen şeyi kaldırması lazım.

  • Tasarım olarak hiç mi uğraşmadınız ? Bu kadar mı yani ? :'(

  • Cihaz kimine iyi kimine kötü fakat kısıtlı zamanda yapıldığını göz önüne alırsak inceleme çok güzel. Beklediğimize değdi, teşekkürler.

  • Nisan sonu s4 1900 tl ye çıksa, htc one 1700 tl filan olur haziranda fiyatlar biraz düşse ikinci elde 1300 tl ye htc one bulurum inş :D hadi hayırlısı daha çok model çıksın, rekabet bizim için iyi :)

  • Ekran kalitesi, renkler ve parlaklık seviyesi olarak Htc one ile kıyaslandıgında nasıl bir sonuç ortaya çıkıyor incelemede bu konudan bahsetmediniz. Ve Htc one ile performans olarak çok büyük fark varmı ? Samsungun Exynos işlemcisine ait grafik birimi FHD çözünürlükte adreno 320 hız aşırtılmış versiyona göre nasıl bir performansa sahip ?

  • Bakınız yorumlara.Hep kavga çıkartıcı , telefonu yerden yere vuran yorumlar misafirlerden gelmiş.Gerçek hayatta böyle misafir gelse bizim eve ağzını burnunu kırarımda internette malesef elimden bir şey gelmiyor.Yöneticilerinde umurunda değil.Böyle bir şey var mı ya?
    Gelirsek incelemeye S4'ü tasarım olarak beğendim.Bir Htc One olamaz lakin bana o kadar iyi tasarım lazım değil.Kamerasıda yeterlidir muhakkak.Ekranı süper amoled tam istediğim gibi.İnternet performansı S2'de bile hala mükemmel.Geriye tek sorun kalıyor oda oyun performansı.Şahsen 544 MP3'ün yeterli olabileceğini düşünmüyorum.Sonuçta bu amiral gemi en kötü 1 sene rahat gitmesi lazım.Ama 1-1.5 sene sonra çıkan oyunlarda sorunlar çıkarabilir.Htc One ile Samsung Galaxy S4 arasında kalmıştım fakat bu videolardan sonra S4'te karar kıldım.Bence şuan S4'ün rakibi yok.Yazın Tegra 4 ve Snapdragon 800 platformu kullanan telefonlar geldiğinde rakip olacaklar.S4 alsammı yoksa tegra 4 ile Snapdragon 800'lü telefonlarımı beklesem karar veremedim.Yazın yeni İphone'da duyurulur , Note 3'te duyurulur.Şahsen hiç ios deneyimi yaşamadım.Ekranının küçük olması bana itici geliyor.(1.90 mavi gözlü sarışınım)
    Bence bu sene tüm amiral gemilerde büyük bir fiyaskoyla karşı karşıya kaldık.Full HD ekrana yeterli gücü verebilecek gpu ve batarya yokken geçilmesi çok büyük hataydı.Full HD ekran yüksek ppi değeri demek lakin ufacık ekrana 50 inçlik televizyon çözünürlüğü koymak bence saçma ve gereksiz.Ya 720p ile 1080p arasında bir ekran sunmaları lazımdı ya da 720p ile yollarına devam etmeleri lazımdı.720p ekran olsaydı bu telefonlar en az 2 sene rahat giderdi.Belkide satış stratejisidir.Her sene yeni amiral gemi çıkardıkları için kullanıcıları yeni amiral gemileri almaya teşvik etmeyi düşünüyorlardır.
    Hayırlısı artık telefonlar bir ülkemize gelsin elimize alıp bakalım.Öyle karar veririz.





  • Şu donanımda bile zaman zaman hafif kasmalar, geç açılmalar vs. meydana geliyor. Üstelik gereksiz uygulamaları ekleyip bunları telefon özelliği diye sunuyor. Bu tabiki pazarlama stratejisi. iPhone 5 ilk çıktığında dahi olmaya gerek yok diye slogan atmışlardı. 2 telefonu karşılaştırmasında bir sürü uygulama koymuştu. O uygulamaların daha iyileri zaten appstore da var. Yine aynı şeyi yapıyorlar. Şimdi de Group Play diye birşey çıkarmış neymiş efendim ben s4 ü olan arkadaşlarıma telefonları birleştirip parti yapcakmışım. Bir kere kulaklık çıkışının ne kadar adi olduğundan bahsetmiyorlar. Aynı kulaklıkla aynı şarkıyı s3 ve ip da dinledim ve aradaki fark şahin le bmw kadar net. Resmen çocuk eyliyorlar. Bu ve bunun gibi bir sürü şey var. Sonuç olarak bana göre 100 milyon hayalden öteye geçmez. HTC One, Xperia Z ve iPhone 5 bir adım öndeler.

  • Tamam kardeşim 4 çekirdekli işlemci,2 GB ram,android 4.2.2 tamam bunlar okey de,yaw kardeşim ayarlara girerken bile gecikiyor ya,about device basıyorsun 1 sn sonra açılıyor,nerde akıcılık?(S3 kullanıcısıyım.)

  • bide tipi iğrenç bu nasıl plastik diyen insanlar varya çileden çıkarıyor yaa.. sanki telefon denince akla ilk gelen şey metal kasaymış gibi plastik olmasının eleştiri konusu olması bana çok saçma geliyor.. sanki htc one x in üst düzey kasası şarjının bir tam gün gitmesini sağladı da kullanan adama saç baş yoldurmadan kullnıcının idare etmesini sağladı.. bir telefonun dar boğazı ne kadar az ise o kadar çok satar bu budur !!!

  • Sonuç: tipten kaybetti, Xperia Z yada HTC One alıyoruz,s3 ü olanlar keyfine bakabilir.

  • Telefon genel olarak güzel ama düz renkler olsaydı daha iyi olurdu nokta nokta çok yapmacık durmuş sanki yinede ele alıp bakmakmadan bişey diyemem.

  • Tasarım kesinlikle berbat. kamerası, işlemcisi, grafik birimi vb fena değil. Gereksiz çok özelliği var. S3, 4s, 5, one x sahibi olanlar almasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya Mediamarkt fiyatı...

  • Merhaba d.h habere teşekür ediyorum çünkü bizi doğru cihaz almamıza yardımcı oluyorsunuz.[DHVideo=]
    Samsung gelince benim izlenimlerime göre ( dış kalitesi ) htc one ,kadar donanımlı olmasada( iç donanımıyla ) günümüz çağının en full telefonu

  • tarafsız bir şekilde yorum yapmayı beceremiyoruz türk milleti olarak. samsung S4 gelince, eğer elinizde Iphone 4s ve 5, samsung s3 note 1-2 htc one x yada lumia 920-820 varsa bu cihazı almanıza gerektiricek bi özellik yada tasarımla gelmedi.. açıkçası mevcut saydığım cihazlardan fark yaratacak bir özelliğe sekle sahip değil.. Eğer ki elinizde bu cıhazlar yoksa o zaman S4'dü alın derim.. Arkadaşlar teelfon daha hızlı dıye daha ıyı kamera cekıyor diye alınmamalı, bir parça daha hızlı dıye para verilmemeli olimpiyatlarda yarıstırmıcaksınız yada telefon sayesınde uzaya cıkmıcaksınız.. S3 ve S4 karşılaştırmasına gelınce açıkçası hayal kırıklığı yasadım tasarım aynı ozellik anlamında S3 göre pek birsey katılmamış, sadece bır kac ozellıklerde geliştırme yapılmış on kamera ve işlemcıyı saymassak. S3 cıktıgında hatırlayın S2 ye göre bariz sekilde özellikler yenılıkler bakımından üstünlüğü vardı, ancak S4'un S3'e kıyasla bariz üstünlüğü yok sadece var lan özellikleri geliştirmişler.. Apple nasıl 4s ile 5 arasında bi üstünlük kumadıysa samsungta onu yaptı, eski'den bu hataya Nokia düşmüştü nasılsa rakipsizim ne çıkarsam satılııyor mantığıyla şimdi samsung ve Apple düştü bu hataya.. tavsiyem ve düşüncem gecen yıl üst sevıye bir telefon alduıysanız bu senede yenı teleofon almayı erteleyın..





  • üzerine micro hdmi koysalar olmaz sanki hayret birşey.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.