Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 7, kan şekeri takibi özelliğiyle gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Watch 7, kan şekeri takibi özelliğiyle gelebilir
    Samsung’un yeni akıllı saatinin kilit özelliği ortaya çıktı. Güney Kore’den gelen yeni bir rapora göre Galaxy Watch 7, kullanıcının kan şekerini takip edebilecek.



    Ayrıca Bkz.Yeni Samsung ürünlerinin tanıtılacağı Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi belli oldu



    Samsung’un giyilebilir cihazları üzerinden noninvaziv kan şekeri takibi sağlama konusunda çalışmaları olduğunu biliyoruz. Samsung’un bu özelliği akıllı saatlerine entegre etmek için hatrı sayılır yatırım yaptığı söyleniyor. Şirketin yakında çıkması beklenen Galaxy Watch 7 serisinin kan şekeri takip özelliğini eklemesi bekleniyor. Samsung, büyük ölçüde mevzuatla ilgili hususlar nedeniyle akıllı saati tıbbi cihaz yerine elektronik cihaz olarak sınıflandırmayı tercih edebilir.



    Samsung Galaxy Watch 7 ne zaman tanıtılacak?



    Samsung’un bu özelliği Galaxy Ring’de de sunacağı söyleniyor. 10 Temmuz’da gerçekleşmesi beklenen ikinci Galaxy Unpacked etkinliğinde Samsung’un ilk akıllı yüzüğü hakkında muhtemelen bilmediğimiz bir detay kalmayacak. Samsung Galaxy Ring’in bu yılın sonlarında çıkması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-watch-7-may-finally-bring-blood-sugar-monitoring/







  • Her sene aynı yalan.Huawei bile yapamadı daha.
  • Yapsa ve seneye ciksa bile ilk yillarda hata payi oldukca yuksek olacakdir.Bircok teknoloji (ekg,oksijen olcumu,damar sertligi,vs...)daha yeniyeni stabil hale geldiler.Gercek anlamda yapayzekanin da katkisiyla kansekeri en iyi ihtimalle dogru ve stabil olarak 2028 de istenilen sonuclari verecekdir diye dusunuyorum.
  • kanı analiz etmeden dışarıdan nasıl ölçecek bana bunun bir dolandırıcılık hikayesini aklıma getirdi. :)) (Elizabeth Anne Holmes)

    zor iş gerçek anlamda yaparsalar bana göre devrim niteliği taşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkugu61 -- 26 Nisan 2024; 21:42:18 >
  • blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    İnsanları ne hale getirdiler.
  • O değil de Pro sınıfı kulaklık ile ilgili bilgi yok hiç. Geçen sene de çıkarmadılar, bu sene de çıkarmazlarsa baya boşlamış olacaklar o kısmı.
  • blackkugu61 B kullanıcısına yanıt

    Kan şekeri takibi telefonla yapılıyor. Telefon kana temas etmiyor, ama temas eden bir çip mi diyelim, yoksa cihaz mı diyelim, onunla haberleşiyor ve istediğin an anlık bilgi ala biliyorsun. Hem de her defasında parmak delmek gibi durumlardan seni kurtarıyor. Bir cihaz bir ay kullanıla biliyor. Böyle bir durumda akıllı saatden de yapıla bilir, erişilmez bir durum değil yani

  • alman bir şirket bu teknoloji üzerine çalışıyor. yatırımcı samsung. ama watch 7 için erken.
  • hummetlitunar H kullanıcısına yanıt

    o dediğin cihaz insülin alan çocuklar için bir kampanyayla öğrenmiştim deriye sabitleniyor sürekli ölçüm yapabiliyorsun. parmağı sürekli delip kan örneği almana gerek kalmıyor. Fakat bu saat işi kan şekerini deriye bir aparat monte edilmeden imkansız kaldı ki normal kullanıcı bunuda kabul etmez.



    Elizabeth Anne Holmes hikayesini bir okuyun yada belgeseli vardı sanırım.

  • Şu teknoloji gelmedi gitti. Bunu yüzün vs. şekline getirip, kan şekeri, O2, nabız, tansiyon vs. ölçen hale getirmeliler. Böyle birşey çıkarsa yaşlılar için süper olur.

  • 8 rakamını ve 2 rakamını seviyorum. İlginçtir. Bende bilmiyorum neden. Fakat bu iki rakama sempatim var. 7 pek ilgimi çekmiyor. Kan şekeri ölçümü süper olur, çokta satar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 26 Nisan 2024; 23:4:42 >
  • blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    İmkansız değil, bununla ilgili çok sayıda çalışma ve yöntem var:
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10331674/#:~:text=Near-infrared%20spectroscopy%20technology%20is,Near-infrared%20thermal%20detector%20principle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Nisan 2024; 01:48:50 >
  • Umarım yakın zamanda görebiliriz. Tabi ölçüm doğruluğu önemli, yoksa çöp bir cihaz da olabilir.
  • Uzak olmayan bir gelecekte sensörlerle bir çok şeyi öğrenebileceğiz.
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    altın nano iğnelerden bahsediyor. Vay be demek yakındır.

  • blackkugu61 B kullanıcısına yanıt

    Bir çok ürünü kullandım daha Adımsayar da isabet ofsayt..

  • pilini 3 gün yapsalar devrimin en büyüğü o olur samsung için. şeker ölçmesi imkasız. kanını mı alacak

  • Tıbbi cihaz olarak belli sağlık prosedürlerini yerine getirip o şekilde piyasaya çıkacaksa ve doğru ölçümler yapacaksa işe yarar. Yoksa sadece bir çöp olur
  • Caprica (2009) dizisini izleyin, bazı şeyler orada var, yine V (visitors) dizisinde de var, kısaca insanoğlunun sahip olduğu fakat henüz piyasada olmayan teknolojilerin birçoğunu bilim kurgu dizi-filmlerinde görebilirsiniz.
  • Bu özellik kan şekeri ölçümleri özelliklede hipoglisemi için hayat kurtarıcı olabilir zira bu riskki taşıyan hastalar anında şeker ölçümü yapmak isterler ama mümkün olmayabilir işte bu arada kolaylık kolundaki saat sayesinde zaman ve mekan önemli olmadan anında düşük şeker komplikasyonlarını görebilir ve tedbirini alabilir umarım bu özellik gelir hemde cazip fiyatlarda olursa hemen alırım.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.