Şimdi Ara

Samsung Galaxy Week başladı: Telefonun yanında Galaxy Watch 6 1.999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Week başladı: Telefonun yanında Galaxy Watch 6 1.999 TL
    Samsung’da Galaxy modelleri için yeni kampanya başladı. “Galaxy Week” kampanyası ile Samsung telefon satın alanlara Galaxy Buds2 Pro ve Galaxy Watch6 modellerinde indirim yapılıyor.



    Samsung’un online mağazasından Galaxy S23 FE, Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Flip5 veya Galaxy Z Fold5 modellerini satın alan kullanıcılar Galaxy Buds2 Pro’yu 999 TL’ye, Galaxy Watch6 40 mm ve 44 mm versiyonunu 1.999 TL’ye satın alabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Epic Games ücretsiz oyunları belli oldu



    Galaxy Week indirimleri 29 Nisan'a kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak için Samsung'un online mağazasından alışveriş yapabilirsiniz.



    Eski telefonlara Galaxy AI geldi



    Kampanya, Samsung’un yeni One UI 6.1 güncellemesi ile Galaxy AI özelliğine sonradan kavuşan telefonlar için geçerli.  Bu güncellemeyle birlikte gelen “Circle to Search” özelliği sayesinde ekranınızdaki herhangi nesneyi veya yazıyı yapay zeka ile Google’da aratabilirsiniz. "Not Asistanı" ile not alma işlevlerini geliştiriyor, "Yaratıcı Düzenleme" ve "Düzenleme Önerisi" ile fotoğraflara yapay zeka ile düzenlemeler yapılabiliyor. "Sözlü Çevirmen" ve "Live Translate" özellikler ise anında çeviri yapmayı sağlıyor.









  • Akıllı saat olayı tam bir ekosistem kilidi, uzun ömürlüler zaten ve ekosisteme o kadar bağlılar ki… Diyelim ki Apple Watch aldın ama telefonu değiştirmen gerekiyor, seni apple sistemine kilitlemiş..

  • Samsung telefon düşünenlere bonus olmuş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.