Şimdi Ara

SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
33.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • >>>>>>>>SAMSUNG İ900 OMNİA<<<<<<<<<<

    guncelleme 02.10.2008 reason üstadın htc touch diamond incelemesi tarzında cok genis acıklamalar!!!

    arkadaslar sanırım buda tuerkiyede ilk oluyor cunku bu cihazı alıs asamasında hicbir turkce siteden bilgi alamadım cihaz 1 haftadır elimde ve ne mal oldugunu ogrenmek icin bence yeterli bi sure heleki gunde 12 saat kurcalanmıssa uzatmadan baslayalım telefonu nokia 7710 cihazla cektim fotoraf makinem hala serviste!!!

    resimlerle baslıyoruz!!!

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!

    1.telefonlarda gordugum en iyi aydınlatan flash
    2. 5.0 megapixel auto fpcus gulumseme tanıyan kamera(genis olarak degerlendirecegiz)
    3.arka kapak boydan boya olması nedeniyle kasa tıpkı bi ı-hpne gibi saglam bi durus sergiliyorhic bir esneme payı falan yok tas gibi!!
     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!

    samsung d900 den daha ince bi cihaz bu daha yayvan tepsi gibi ama ekrandan oturu olacak o kadar

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!

    1. goruntulu konusma icin vga kamera
    2. hoparlor ve diyafon
    3. cagrı baslatma tusu
    4. cagrı bitirme tusu
    5. ister mause pad olarak istersenizde 4 yonlu parmagınızı surterek kullanabileceginiz bence bu cihazı digerlerinden ayıran en guzel nokta!!
    gordugunuz gibi cihazın ekranını ayna olarak kullanabilirsiniz o derece bi yansıtması var!!! birde akran konusunda bi cekincem var daha once kullandıgım butun ppc lerde ekran 1-2 mm. kasanın icine gomulu oluyordu bunda ise tam tersine tuslarla aynı rakıma sahip. bir dusme anında ilk yeri opecek taraf ekran!!

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!

    bu ekran tipi benim icin ilac gibi geldi bildiginiz gibi bu cihazın ekranı 400x240 yani program ve oyun ureticilerinin standartları dısında. ama!!! aması var durun bu o kadarda dert edilecek bisey degil cunku 320x240 bir uygulama yada oyun yuklediginizde 0.6 inchlik bi ekran kaybınız oluyor ve 2.6 inc yani neredeyse gsmart i300 veya hp 6815 gibi kullanılabilir bi ekran buyukjlugunuz kalıyor ekranın buyuk olmasıda filmlerde yanınıza kar kalıyor!! yani herhangi bi kaybınız yok ekranın boyle olmasından oturu aksine kazanıyorsunuz zira film izlemek bu telefonda bi harika!

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!

    cd, buyuklugu konusunda fikir vermesi amacıyla konuylmustur!!!


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!

    cd, kutu buyuklugu hakkında fikir edinebilmeniz icin konulmustur

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!

    eveeeet sonunda icimi dokmek icin bekledigim konuya geldik maddeler halinde kutu ve icerigini elestirmek istiyorum
    1.boyle cizilmeye hassas bi telefon icin bi kılıf verielbilirdi!!!
    2.gps ozelligi olupta uzerinde arac tutacagını falan gectim hic olmasa bi arac sarj cihazı bile vermeyen ilk cihaz bu muhtemelen!!
    3.kullanım kitapcıgı tam bi husran hp yada asus falan yapsa boyle bi alet icine ansiklopedik bi kullanım kitapcıgı koyar herhalde!! samsung ise kartvizitten biraz buyuk 24 sayfalık bi kullanım klavuzcugu koymus kutuya

    veeee sıra geldi en cok merak edilen konuya acaba 5.0 megapiksel fotoraf makinası neler yapabiliyor bana sorarsanız olması gerektigi gibi yoksa kamera kime satıcaklar

    ilk resmimiz kapalı havada cekildi ve bence cok basarılı(sonucta bunun telefon oldugunu unutmayalım)!! bu arada bir puf nokta fotoraf cekimlerinizde kesinlikle anti-titresim ozelligini acın yoksa en ufak bi el titremesi bu telefonda facia etkisi yaratıyor!!

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


    simdi sıra karanlık manzara cekimlerinde biliyosunuz bu testte basarılı olmak bazen bi fotoraf maknası icin bile zordur!!! bakın samsung i900 ne yaptı


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


    sıradaki 2 resimde en son(10x) zoom un nasıl bi performas gosterdigini gormeniz icin verilmistir!!

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


    sıradaki resimler makro cekiminin nasıl bi performas gosterdigini gormeniz icin verilmistir!!

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


    assagıdaki resim yukardaki resmin en ustundeki desenin makro cekim modundaki goruntusudur

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


    bunlarda canlı renklerdeki goruntu kalitesini gormniz icin verilmistir!!!!

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


    bu verilen resimler samsung i900 un dıs malzemesi d900i modelinin aynısı bi malzemeden yapılmıs ve su adna d900i telefonun kasası resmen harabe umarım boyle bi hal almaz i900 zira i900 daha senesini doldurmadı

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


    fotoraf kalitesininde sonuna geldik simdi biraz ekran kalitesini gormeniz acısından ekran goruntusu ekleyecegim!!! bence inanılmaz bi kalite!!

     SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!!


    simdide ozellikleri tek tek ele alarak nacizane yorumlarımı gerceklestirecegim ve bu yorumlarımı 5 yıllık ppc ve pda deneyimlerime baglamanızı ve bu konuda tecrubeli oldugumu bilmenizi isterim!!! yani yorumlarım bilinclidir nokiayla bu telefonu kıyas yapanlar gibi degilim

    yazılım
    arkadaslar 1 haftadır yuzlerce program denedim ve gerek ekran konusunda gerekse wm 6.1 olmasından oturu oyle cozulemeyecek problemler yasamadım tcpmp biraz sıkıntı verdi onunda cozumunu burada anlattım tıkla!!!
    ayrıca samsung bizi arayuz arama derdindende kurtarmıs ben widget arayuzunu cok begendim her ne kadar gelisime kapalı bi arayuz olsada bu hali bile guzel bunun dısında 2 tane daha kullanıslı arayuzler hazırlamıslar degisiklik isteyenler icin cok guzel alternatif olusturuyor bunlar!!
    bi cok ppc de yasadıgım roma gomulu cesitli yazılımların duzgun calısmaması olayına bunda sadece bi yerde rastladım oda opera web browserda. sayfaları tam olarak indirmeden islem yapmanız cok zor bi dokunusla ekran ucuyor diger koseye ve yine yuklemeyi tam yapmadan tam ekran moduna almıyor alt ve ust barları acık bırakıyor!!onemli not cihazı ilk aldıgınızda opera web browsera girerek baglantı ayarlarında secli baglantıyı algıla secenegini kabul et secenegini isaretleyin yoksa cihaz wap dısında ornegin wi-fi ile internete girmiyor ben 1 gun boyunca bununla ugrastım az kalsın servise bile gonderiyordum!!!

    kutu icerigi
    kutu icerigi fotografınıda verdigim uzere biraz sayıf yedek staylus yok koruma kılıfı yok hatta gps i olupta herhalde bırakın arac tutacagını falan arac sarj aleti vermeyen tek cihaz budur herhalde!! onun dısında kitapcık olayına yukarda degindim hakkaten kitapcık
    birde kulaklıktan epk bisey beklememenizi oneririm ben sahsen gorunce ilk soyledigim se bu ne lan oldu!!! ama sesi duyunca tam bi hayal kırıklıgına ugradım ses cok az fakat ote yandanda cok berrak ve kaliteli bi sesi var!! sarj aleti geceleri kulagı cok hassas olanları biraz sinir edebilir cok tiz bi ses cıkıyor!! kalemini yanına asmamanızı oneririm zira cihazı cizmek icin fırsat kolluyor ben anahtarlıgıma astım su anda!! ama hic ihtiyacım olmuyor cunku tırnagımı oyle bi kestimki staylus gibi oldu oneririm!!!

    donanım
    cihazın kalimnden tutunda tulsarına kadar herseyi kalite kokuyor cok sahane bi kasa yapısı var kapak tasarımı telefonun butunlugunu bozmayacak sekilde yapılmıs ve cok saglam toplu bi durus kazandırıyor cihaza!! ote yandan yukarda belirttigim cekincemde yok degil bunu zaman gosterecek!!! cihazın wi-fi modulu jaguar tarafından uretilmis bildigimz araba markası olan degilama buda wi-fi modullerinde cok ileri gelen bi firma!! tek cizgiye kapalı alanda 20mt. civarı dusuyor ama tek cizgide bile veri alısverisini kesmiyor!!! gps modulu ise beni cok etkiledi bundan onceki gps li cihazlarımda 5-10 dk konumlama yapılmasını beklerken bunu kutudan cıkardım google mapsta gps kullan dedim 30-40 sn. sonra yerimi gosterdi boyle bi hızı ben sadece gps cihazlarında gormustum!!! biliyorsunuzdur samsung dunyada iki elin parmagını gecmeyen lcd panel ureticilerinden biri!! ekran hakkaten cok hos pixel yeterli gerek yok ole 800X480 e bence!!! ayrıca bu cihaz hakkında bilinmeyen bi nokta var oda su cihazın ekranı aslında 262.000 renk fakat windows 65.000 destekledigi icin menuler uygulamalar falan 65.000 ama video izlerken 262.000 renk sunuyor bu cihaz!!! ayrıca wm7 yide destekleyecegi soyleniyor bu cihazın ve wm7 bildiginiz uzere 262.000 destekliyecek!!!

    hafıza kartı:
    eveet 16 gb yerlesik hafızasının yanında (touch diamnond 4gb olmasına ragmen kart girisi yok) 16 gb ta micro sd card takabiliyorsunuzki bence bu cihazı essiz hale sokuyor 16 gb ı-phone bile kart destegi snumuyor bu cihaz bu yonden tek anlayacagınız!!

    stylus:
    cumleye bu smiley le girmek iyi olur dedim cunku kalemi ayrı olarak tasıyabiliyorsunuz ama soyle bi olayda var zaten windows mobileın el verdigi olculerde cihaz elle kullanıma uygun yani cihazın butun islevlerinin %90 ı elle yonetilebiliyor!!!

    telefon ozelligi:
    cihazın telefon kalitesi cok iyi yani hp6815-6515-6915 ve g-smart i300-350 serilerine oranla kral bile kalıyor!!!soyleki bu cihazlarda karsılasılan seste yankılanma ses geckmeleri vs.bu cihazda yok ama cekimi birazcık kotu gibi bir cizgi etkileyecek kadar!!! konusmalardaki ses yuksekligi guzel ayarlarda kısmanız bile gerekebilir!!! ayrıca dialpad i cok begendim aramalrınıza gore cevirdiginiz numaradaki kisiyi buluyor ve zaman kazandırıyor ayrıca cagrı basladıgında ekranı kilitliyor ve yanagınızla islem yapmanıza olanak vermiyor!!

    ses kalitesi:
    arkadaslar ses kalitesi cihazın mukemmel degil ama mukemmellestirebilmek elinizde kendi yapacagınız bi kac ayarlamayla kualklık kullanımında cok iddalı olabilir ama kesinlikle oyle!!! en iyi ı-pod mp3 player ı bile geride bırakacak bi ses yuksekligi ve kalite elde ediyorsunuz!! ben bu ses olayını cozdugum anda mp3 calarımı abime gozum kapalı hediye ettim!!!dıs seste ise ayar cekme durumunuz kısıtlı neden cunku dahili hoparlorun limiyi kısıtlı bu yuzden dıs sese 5 uzerinden 3.5 veriyorum ama kesinlikle kotu degil bunu bilin!!! ayrıca gps programındaki yonlendirme sesleri yeterli duzeyde cıkıyor o yonden sorun yok!!

    ekran kalitesi:
    touch diamondla boy olcusemez orası bi gercek ama hangi yonden!! touch diamond 2.8 inch 640x480 ekran koymus haliyle kucuk ekranda cok piksel gorsellikte bi cıgır acılmıs hissi verir!!samsung o yonden biraz zayıf mesela diamond ta bir siteyi tam ekran acabilirsiniz ekran onu gosterir ama sizin kartal gibi gozleriniz yoksa onu okuyamasınız!!! bu yuzden kucuk ekrana cok piksel olayı biraz gereksiz bence buyuk olsun az olsun daha iyi ama omniada denge tutturulmus bence 3.2 inch 400x240 ekran!!!

    web tarayıcı:
    bu cihazın sahipleri bu yonden muzdarip cunku flash desteklemeyen bi internet tarayıcısı var ve gunumuzde her sitede tonlarca flash oldugu icin kullanmak eziyet olabiliyor ama baska tarayıcılar yuklemek mumkun sorun halloluyor ama ana hafızası bu kadar dusuk bir alete 7-8 mb lık bi program acıkcası ben yuklemem degisik cozum yolları arıyorum su anda!!! bunun dısında youtube izlenebiliyor ve sayfa gezintileri ideal hızda!!!

    radyo:
    cihazın en basarılı pruzsuz calısan ozelligi diyebilirim sahane ses kalitesi var rds calısıyor ve bomba ozellik radyodan kayıt yapmanıza olanak veriyor ve dedigim gibi ses kalitesi bi radyoya gore mukemmel!!! tabi kualklıgı anten olarak kullanma sorunu bu cihazdada asılamamıs!!!

    pil omru:
    daha onceki yazımda pilin mudehalesiz kac gun gittigini belirtmistim 3.5 gun gunluk 20 dk gorusme en fazla 15-20dk. kurcalama!!! ama cihazı tam performan kullanırsanız!!! evet boyle bi telefon alan zaten habire foptograf ceker orası allahın emri sonrasında ses problemini halleden kesnlikle mp3 calar niyetine kullanır gps ozellgini evden bakkala giderken bile acar!!! ama iste sonra gelip bu cihazı sevincten oper cunku gun icinde isterseniz acık bırakın oyun oynayın internete baglanın surekli ama surekli kurcalayın sabah saat09:00 da sokun aleti aksam 22:00 da telefonu acık durumda ama can cekisirken sarja takarsınız onlarca ppc pda smartphone kullandım boyle bi pil omru gormedim acıkcası!!! cihaz ve pil cok ısınıyor ama bu normal merak etmeyin hep pil hemde cihazın islemcileri yuksek kapasite odluklarından cok notmal bi durum!!!

    cihazın hos extra ozellikleri!!!
    1.ısık algılayıcı:kesinlikle cok ise yarayan bir ozellik cihaza gelen ısıgı algılayıp ekran ısıgını ayarlıyor ve ister guneste ister zifiri karanlıkta ekranı gormeniz mumkun hale geliyor ve bu isi hakkatende cok basarılı ayarlıyor!!! birazcık gunes ısıgında gormek guc oluyor golge yapmak gerekiyor eklemekte yarar var!!
    2.hareket algılayıcı:bunuda cok basarılı buldum ozellikle hassasiyetinin ayarlanabilmesi cok guzel bi eklenti hassasiyeti sona getirdiginizde masa uzerinde döndürüldügünde bile ekranı ceviriyor ayrıca bir diger extrada nokialarda hasta oldugum telefonu yuz ustu koyunca sessize alması gibi bi guzel yanıda var
    3.touch pad:ortadaki siyah tus bence bu telefonun sihirli tusu cunku sırf bu olayla ı-hone lu diamond lu arkadaslarınıza havanızı basmanız mumkun ayrıca isterseniz 4 yonlu gezinti tusu olarakta ayarlayabiliyorsunuz!!
    4.16 gb hafıza uzerine bide halı hazır fiyatı dusmusken (kargo dahil 54 lira) 8gb micro sd kart:evet yanlıs duymadınız 24 gb kapasiteyi sunan yegane hatta esi olmayan telefonlardan biridir simdi sunu diyen olacaktır bizim touch pro,tytn II 32gb destekliyor!!! bende diyorumki daha 16 gb micro sd bile yeni cıktı su anlık bizimkiyle asık atamaz sizinkiler
    5.5.0 mp kamerası:arkadaslar bu konuda diamondtan daha basarılı ama touch prodan kesinlikle cok cok kotu!! ama ben bunu goz onunde bulundurdum telefon ozellikli ppc alıyoruz mp3 calar kamera telefon pda herseyi full performans kullansak ohoo bi daha kim telefon alırki. bu yuzden bu tur eksiklikler normaldir asıl duzgun calıssa anormal karsılardım!!!
    6.ince yapısı cihaz hakkaten cok ince arkadaslar cihazın pilini takmadan once baktım pil cukuruyla ekran en fazla 4mm falandır nasıl araya lcd koymuslar hala sasıyorum cihaszın tutusu bile cok rahat bu incelikten dolayı!!
    7. hızlı veri baglantısı:cihaz usb 2.0 destekliyor bu ne demek 480mbps. 24gb ı yaklasık 1.5 saatte.doldurdum ayrıca diamond ta goremedigim bi ozellik var i900 de!! ayarlar/baglantılar/usb modu/yıgın depolamayı secerseniz cihazı tasınabilir harddisk gibide kullanabiliyorsunuz!!
    8.uzun pil omru cihaz gun boyu dur duraksın kurcalıyorum 10-12 saatte pili tukeniyor!! su anda cihazı kurcalamadan giden pil omrunu olcmeye basladım normal telefon gorusmelerimi yapıyorum gunde 20dk. falan 3.gunde 1 kademe kalmıs durumda yani kabaca 4 gun goturur diye dusunuyorum!!

    evet arkadaslar olan olmayan ne varsa konustuk anlattık bundan sonrası size kalmıs bende normalde koyu bi htc taraftarıyım ama almadan once dusundum ihtiyaclarıma htc cevap vermiyorsa markasının htc olmasının ne onemi var!! bende her turlu istegimi karslıyan samsung i900 omniayı aldım ve hic pisman degilim cok iyi bi secim yapmısım!! sizde ihtiyaclarınızı belirleyin ona gore secim yapın
    bu telefonun ismine dikkat omnia (hersey)
    saygılarımla made by deliboran

    not:hic bir hakkı saklı degil ne kadar cok kisiye ulasırsa o kadar iyidir

    resimlerin orjinal boyutlarını gormek icin lutfen uzerine tıklayın

    sık sık guncellemeler yapılacaktır ayrıca sorulan sorulara elimden geldigince cevap vermeye calsırım!!! reason ustadımın incelemesini gorunce ondan kopya cekmem gerektigi anladım incelemeyi onun tarzına cevirmeye calısacagım tabi bu birden olmyacak zamanla bu kaynagıda tamverimli hale getiririz saygılar videolar falan hepsi eklenecek merak etmeyin
    !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliboran007 -- 2 Ekim 2008; 23:01:57 >







  • öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan. kamera da flaş olayı çok iyi ne yazıkki diamond umda yok.
    hepsiburada sitesinde koruma kılıfı gözüküyor,sen yok demişsin. belkide sende çıkmadı
    http://rapidshare.com/files/147206617/Jeyo_Mobile_Companion_2_1_.0.rar.html
    gülegüle kullan. tekrar hayırlı olsun


    bu arada o stylus kalemi telefonun yanından içeri solkulmuyor mu? yanında öyle sallanıyor mu yoksa??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Karakartal_ -- 21 Eylül 2008; 21:43:07 >




  • Daha önce WM tabanlı bi cihaz kullanmadıgımdan oturu bi sorum olacak arkadaslar...Bu ve bunun gibi cihazların kullanım alanı nedir genelde yada hangi kullanıcı kitlesine hitab ediyor?
    Ve ayrıca güle güle kullan arkadasım cihazı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 21 Eylül 2008; 21:44:40 >
  • Güzel inceleme kardeşim. Güle güle kullan

    Fotoğraflar bir PDA için güzelmiş
  • deliboran ellerine sağlık güzel incelemişin



    quote:

    Orjinalden alıntı: Rdegerli

    Daha önce WM tabanlı bi cihaz kullanmadıgımdan oturu bi sorum olacak arkadaslar...Bu ve bunun gibi cihazların kullanım alanı nedir genelde yada hangi kullanıcı kitlesine hitab ediyor?
    Ve ayrıca güle güle kullan arkadasım cihazı


    Zevk meselesi diyebilirim Kullanım alanı kimine göre iş kimine göre eğlence. Bu tür cihazları kullanmak bilmeyene çok zor gelebilir ama kullnmayı ögrendiğinizde ise nokia da neymiş dersiz

    wm tabanlı cihazların en büyük özellikleriyse kendine göre düzenleyebilir desteklediği romlar arasında geçiş yapabilirsiniz kısacası gelştirelebilir cihazlardir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart.001 -- 21 Eylül 2008; 22:54:18 >




  • telefona girmiyor oyle yanında sallanıyor ama oraya takmak akıl karı degil cihaz haritaya doner 2 gunde!!! bu arada iyi dilekleriniz icin hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim bin kat guzeli iyisi sizlerin olsun
    quote:

    Orjinalden alıntı: yilmazobakan

    öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan. kamera da flaş olayı çok iyi ne yazıkki diamond umda yok.
    hepsiburada sitesinde koruma kılıfı gözüküyor,sen yok demişsin. belkide sende çıkmadı
    http:/****.com/files/147206617/Jeyo_Mobile_Companion_2_1_.0.rar.html
    gülegüle kullan. tekrar hayırlı olsun


    bu arada o stylus kalemi telefonun yanından içeri solkulmuyor mu? yanında öyle sallanıyor mu yoksa??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliboran007 -- 22 Eylül 2008; 1:05:14 >




  • hayırlı olsun..

    mümkünse bununla çektiğin bir yada birkaç video örneğini verebilirsen sevinirim.. benim için fotoğraftan çok daha önemli bir kıstas...
  • Hayirli olsun kardesim, bende video cekim kalitesini merak ediyorum. Bir iki adet cekip yayinlarsan cok sevinirim. Ayrica telefonda full ekran video acikken de bir kac resim olursa fena olmaz. Inceleme ve bilgilendirme icin tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joen.Tuerk -- 22 Eylül 2008; 2:53:48 >
  • İnceleme için teşekkürler.. Benim gibi almayı düşünenler için bulunmaz bir kaynak oldu
  • sağolasın kardeşim, incelemen güzel baya yakından çekilmiş ama olsun çözünürlük iyi
  • Acaba Opera ile hiç zoom yapmadan Donanımhaber'e girmiş bir ekran görüntüsünü koyabilir misin?
  • İ900 TELEFONUMUM MOUSE İMLEÇİNDE Mİ BİR SORUNMU VAR YOKSA EKRANDAMI Bİ SORUN VAR ANLAYAMADIM, BEYAZ OK SÜREKLİ YANIP YANIP SÖNÜYOR ORTASINDAN ÇİZGİLER GEÇİYOR FELAN,ACABA SİZLERDE DE OLUYOR MU ?
  • BİRDE BENİM TELEFONUM ARKA KAĞINDAKİ SAMSUNG YAZISININ RENGİ SİYAH,BİRÇOK TELEFONDA DA GÖRDÜM Kİ ARKASINDAKİ YAZI BEYAZ,ACABA İ900 2 ÇEŞİT MODELİMİ VAR ACABA ?
  • inceleme için teşekkurler....gercekten guzel olmus....bi sorum olucak...2 adet daha arayuz var demişssin,bunları telefonda nerden gorup uygulayabilirim??? ayrıca i phone arayuzu yada değişik arayuzler nerden yukleyebilirim???
  • 1 - öncelikle bu dosyayı indiriyorsun http:/rapidshare.com/files/146239761/spb_mobile_shell_v2.1.2.rar.html
    2- zipi açıp içinden çıkan .cab dosyasını tekefona atıyorsun içinden dosya yöneticisiyle gidip dosyaya tıkla içinden 2 tane dosya var .arm uzantılı olana tıkla ve kur
    3- kurulum bitincehttp://www.imarche.net/omnia/download/SpbMobileShell2.1-WQVGA-Skins_Release1.4.zip bu dosyayı yine my storage içine atıyorsun kurulum yok sadece zipin içinden çıkan dosyayı direk at my storage a.
    4- sonra en son attığın dosyayı aç içinde scripts diye başka bir dosya var onu aç içinde "mortscript" diye bir pro var onu çalıştır. bu sana diğer temaları çalıştırma olanağı verecek sonrasında script klasörünün içindeki istediğin skine tıklayıp onu kullanabilirsin.

    adım adım yaparsan problem olmaz yine olmazsa yardımcı olurum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: CENGİZ_12

    BİRDE BENİM TELEFONUM ARKA KAĞINDAKİ SAMSUNG YAZISININ RENGİ SİYAH,BİRÇOK TELEFONDA DA GÖRDÜM Kİ ARKASINDAKİ YAZI BEYAZ,ACABA İ900 2 ÇEŞİT MODELİMİ VAR ACABA ?





  • 1 - öncelikle bu dosyayı indiriyorsun http:/****.com/files/146239761/spb_mobile_shell_v2.1.2.rar.html
    2- zipi açıp içinden çıkan .cab dosyasını tekefona atıyorsun içinden dosya yöneticisiyle gidip dosyaya tıkla içinden 2 tane dosya var .arm uzantılı olana tıkla ve kur
    3- kurulum bitincehttp://www.imarche.net/omnia/download/SpbMobileShell2.1-WQVGA-Skins_Release1.4.zip bu dosyayı yine my storage içine atıyorsun kurulum yok sadece zipin içinden çıkan dosyayı direk at my storage a.
    4- sonra en son attığın dosyayı aç içinde scripts diye başka bir dosya var onu aç içinde "mortscript" diye bir pro var onu çalıştır. bu sana diğer temaları çalıştırma olanağı verecek sonrasında script klasörünün içindeki istediğin skine tıklayıp onu kullanabilirsin.

    adım adım yaparsan problem olmaz yine olmazsa yardımcı olurum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: cengo72

    inceleme için teşekkurler....gercekten guzel olmus....bi sorum olucak...2 adet daha arayuz var demişssin,bunları telefonda nerden gorup uygulayabilirim??? ayrıca i phone arayuzu yada değişik arayuzler nerden yukleyebilirim???




  • bu dediklerimi yap dostum çok güzel bi arayüz gelcek ekrana,ayrıca hem yüklediğin arayüzü hemde kendi orjinal arayüzü aynı anda kullanabiliyorsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: El Diablo

    Acaba Opera ile hiç zoom yapmadan Donanımhaber'e girmiş bir ekran görüntüsünü koyabilir misin?


    Birşey istedik ama...
  • İnceleme için teşekkürler gayet güzel bir cihaz

    ama şu kalemini sevmedim koskoca samsung telefona kalem yeri yapmamış.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: El Diablo


    quote:

    Orjinalden alıntı: El Diablo

    Acaba Opera ile hiç zoom yapmadan Donanımhaber'e girmiş bir ekran görüntüsünü koyabilir misin?


    Birşey istedik ama...


    evt guzel olur birisi koyabilirse
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.