Şimdi Ara

Samsung LC49RG90SSRXUF 49 inç monitör tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: afsinedremitli , afsinedremitli Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Monitörü hem oyun hem iş için kullanmayı düşünüyorum. Normalde 2-3 monitörle çalışmayı severim. Hepsini bi kenara bırakıp bu tip birşey almayı düşünüyorum.


    Amazon fiyatı da çok uygun geldi diğer modellere kıyasla.


    Tavsiye eder misiniz?




  • Youtube da çok güzel inceleme videoları var. Özellik olarak zaten harika bir monitör. Sadece her kullanıcıya hitap etmiyor. Normalde o büyüklükte bir monitörün 4k çözünürlüğünde olmasını beklersiniz. Ama aslında o monitör 2 tane 27 inch 1440p monitörün bir birine yapıştırılmış hali gibi düşünebilirsiniz. Zaten bu sebeple ayar menüsünde ekranı direk ikiye bölme seçeneği var. Dediğiniz gibi eğer bir den fazla monitör kullanmayı seven birisiyseniz, pişman olacağınızı düşünmüyorum. Kavis açısı da çok iyi gözüküyor, uzak oturmadan gayet hakim olunabiliyor görüntüye.


    Asıl enteresan olan, sizin de belirttiğiniz gibi fiyatı. Amerika fiyatı indirimde olmasına rağmen 45 bin liralar seviyesinde. Sanırım Amazon Türkiye elindekileri bitirmeye çalışıyor. Çok niş bir kullanıcı kitlesi olduğu için fazla satamadı herhalde Türkiye'de. Yoksa fiyatının G8 ile aynı seviyede olması komik hakikaten.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.