Şimdi Ara

Samsung lcd tv arızası tv stand by lambası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar lcd tvmi 1 yıl kadar önce aldım ama son ıkı aydır tv acıyorum kapatıp tekrar acmaya çalıştığımda stand by ısıgı yanıp yanıp sonuyor sonra komple sönüyor fakat tv açılmıyordu fışi cekıp 15 20 dakka sonra actıgımda acılıyordu fakat suan hıc acılmaz oldu acaba servıse gıtmeden yapabılecegım bırsey vrmı yardımcı olurmusunuz... tskrler sımdıden.



  • anakart gitmiş. servise ver. yedek tv varsa versinler. 30 iş günü süren var.
  • Sayın Theniksiz ,

    Eğer eskiden açılırken çıtı çıt diye ses çıkartıyorsa besleme kartı ( power supply) içindeki kondansatörleri arızalanmış olabilir. Bu çok bilindik bir arıza ama Samsungun 4-5 yıl önceki serilerinde görülüyordu. Tvyi alalı 1 yıl oldu dediğinize göre servis garanti kapsamında tamir yapacaktır. Forumda çok az servislik yapan arkadaşımız olduğu için , forum geneli kullanıcı olduğu için size kimse yardım edemez , zaten kullanıc olarak yapabileceğiniz basit bir çözüm yok.

    Tvyi servis almadan önce eğer bir şekilde tv açılırsa o zaman Ağ ayarlarına girip MAC adresini bir yere yazın. Eğer anakart değişirse MAC adresi de değişeceği için , gerçekte değişim mi yoksa tamir mi olmuş haberiniz olur. Tv farklı yazılımda gelirse yine anakart değişmiş olabilir.

    SAMSUNG 40M87BD ÇIT ÇIT SESLERİ VE GEÇ AÇILMA
    http://forum.donanimhaber.com/m_44177714/mpage_1/tm.htm




  • çok sağolun arkadaşlar bende yarın arayacağım servisi mac adresi konusundaki bilgilendirmen için tşkrler dediğiniz gibi bakarım kolay gelsin iyi forumlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theniksiz

    çok sağolun arkadaşlar bende yarın arayacağım servisi mac adresi konusundaki bilgilendirmen için tşkrler dediğiniz gibi bakarım kolay gelsin iyi forumlar
    Hocam konu hırtladı ama sonuç ne oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene 2011 de basıma gelen olay sonrası :) tv kartını değiştirdiler düzeldi halen kullanıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.