Şimdi Ara

SAMSUNG LS28AG700NUXUF hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
5
Favori
6.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xallez X kullanıcısına yanıt

    Hocam sorunsuz bu bence. Normal şartlarda fark etmeniz çok zor. Bendekini gördünüz aşırı yüksek seviyede. Ve Fifa oynayamıyorum o derece yoruyor gözü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç örnek daha bırakayım

    SAMSUNG LS28AG700NUXUF hakkında

    SAMSUNG LS28AG700NUXUF hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • samsung modelini almıştım daha 1 hafta olmadı. buraya da yazmıştım. vatan dan aldım. alırken ölü piksel kontrolü yapmıştık ve hiç yoktu. en azından görmemiştim.


    ama dün akşam siyah ekranda 6 tane (1 tanesi baya belirgin), beyaz ekranda da leke gibi çok ufak bir ölü piksel gördüm.


    mağazada kontrol ederken parlaklık çok fazla açık değildi monitörün. o yüzden mi göremedik, siyahta mı bakmadık, sonradan mı oluştu emin değilim.


    Bu pazar iade etmeyi düşünüyorum. Hazır burada konusu varken sormak istedim. Bir problem çıkartmazlar herhalde? Para iadesi mümkün mü?


    Yeni alacak arkadaşlarda çok iyi baksın. Parlaklığı arttırıp iyice bakmak gerek. Acı bir tecrübeyle öğrendik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 10 Haziran 2022; 8:21:38 >
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun hocam. Prosedurleri farklı sanırım. Kontrol edilip alindigi icin bir sıkıntı cikarirlar mi bilmiyorum ama degisim veya iade hakkiniz olması lazım sonucta kusurlu ürün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Bu kadar çok sorun yaşayan insanı görmek beni de gerçekten monitörden soğutmaya başladı. Acaba bende de sorun var ama ben mi göremiyorum diyorum artık.

    Kaldı ki bende de hala monitörün kapanıp açılma problemi devam ediyor. Az önce hdmi kablo aldım. Diğer monitörü hdmi dan bağlı kullanıcam artık. Bu da çözüm olmazsa ne yaparım bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Görerek aldığınız için iade hakkınız yok. Kusurlu bile olsa iade hakkınız yok.

    Cihaz servise gider 1-2 hafta servis de bekler çıkan rapora göre iade edilir.

    Mağazadan alınan ürünler de kusurlu dahi çıksa iade hakkınız maalesef yok.

    THH ye de verebilirsiniz

  • @Xef1ONYX teşekkürler.


    @Xallez ben de memnunum ama şu olay canımı sıktı.


    @TulparHAN şimdi vatan whatsapp desteğe yazdım. onlar da aynı şeyi söyledi. "mağazadan satın alınan ürünlerde iade değişim yapılmamaktadır." iyi de sonradan başka bir sıkıntı çıkmış olsa yine de iade edememem saçma değil mi? sonradan oluştuysa bu ölü pikseller ileride daha da çoğalacak demek ki? daha 1 hafta olmadı. ne gibi bir yol izlemem gerek?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 10 Haziran 2022; 10:14:9 >
  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Servis den İade veya değişim için rapor alacaksınız.

    Servis raporu ile Vatana gideceksiniz. Servis rapor vermezse veya vatan yine değişimi kabul etmezse THH ye gidebilirsiniz.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    iade değişim kolay olur diye gittik mağazadan aldık düştüğümüz duruma bak...şaka gibi. teşekkürler hocam.

  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Hocam üç beş fazla olsun her daim amazon olsun adrese teslim edilmiyor olayi sikinti ama yakin birine gondertip ondan tekrar kargolamasini vb istemek daha mantikli en azinda thh vs cekmek zorunda kalinmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla öyle hocam biraz daha peşinden koşarım bu işin ama anlaşılan üzerine soğuk bir su içip yolumuza devam edeceğiz. bundan sonra amazondan şaşmam. ileride ekran kartı almayı da düşünüyorum. onu da mağazadan almak vardı aklımda ama anlaşılan hiç bir mantığı yok mağazadan almanın.

  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Hic bir mantigi yok hocam. Magazadan alinmaz bu cografyada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle bir yorum var

    SAMSUNG LS28AG700NUXUF hakkında
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    valla ben genel olarak memnunum monitörden. parlaklık olsun renk olsun. hatta ben parlaklığı kısıyorum beni rahatsız ediyor. özellikle geceleri. o yüzden sabah akşam standart bir parlaklığa ayarlayıp bıraktım.


    görüntü kalitesi olarak neyi kastetmiş arkadaş tam anlamadım. gayet net,doygun,tatmin edici bir görüntüsü var.


    alttaki yorumda "bir kaç kez değişim yapmış" demiş ama büyük ihtimal servise gönderdi. ben servise vermek istemiyorum. daha önceleri bu servis olayları nedeniyle verdiğim cihazlar daha bozuk halde döndüğü oldu. bu şekilde kullanırım daha iyi. eğer daha fazla çoğalırsa o zaman gönderirim. yapacak bir şey yok.

  • takami59 kullanıcısına yanıt

    VATAN için diyorsanız onların rapor olsa bile iade alıp almayacakları şüpheli en iyisi internet den sipariş vermek


    Kararsız kaldım kart limiti artırıp alacaktım kötü yorum gördük

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    yani rapor olmasına rağmen hala şüpheliyse hiç bulaşmamak en iyisi. zaten serviste ölü piksele ne yapabilirler ki? ne kadar bir ölçüye göre karar veriyorlar, kaç tane olması gerek bir sınır var mı bilmiyorum. çok güvenemiyorum daha doğrusu.


    internetten alacaksanız ve iade etme süreci benim için problem değil diyorsanız bence alın deneyin çünkü monitör güzel. memnun kalmazsanız zaten sadece geri göndermekle uğraşacaksınız. siz bilirsiniz tabi. ben sadece ölü pikselden şikayetçiyim. ondan başka bir problem yaşamadım monitörle ilgili.

  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Valla amazondan aldığım ilk gn950 1 adet stuck piksel ile geldi koşulsuz iade ettim. Geçmiş olsun hocam umarım iade alırsınız THH'ye gerek kalmadan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 10 Haziran 2022; 13:56:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Hocam Servis ile görüşün bazı servisler fotoğraf gönderince de değişim veya iade raporu çıkartıyor.

    Beni bilen bilir ben güvenmem Rapor olsa bile Vatan Personeli bana ne kabul etmiyorum diyip işi yokuşa sürebilir o zaman da THH ye gidip paranızı kurtarırsınız.

  • @Xef1ONYX işte internetten almanın faydaları. eskiden korkardık internetten bir şey almaya. artık mağazadan almak iyice saçmalık olmuş.


    @TulparHAN valla bir şansımı denerim ama fotoğraf ile halledileceğini sanmıyorum. hatta monitörü bile görse belki kabul etmez çünkü 6 tanesinin sadece 1 tanesi normal oturma mesafesinde çok dikkatli bakınca belli oluyor. o da ekran siyahsa. diğer ölü pikselleri görebilmek için iyice dibine girmek gerek monitörün. ben böyle kullanırım çok dert etmem fakat sonradan oluştuysa ve ilerde daha da çoğalırsa diye korkuyorum.o yüzden iade etmek istedim.


    ekleme:


    başka arkadaşların başına gelirse diye ayrıntılı yazıyorum;


    vatan ile telefonda görüştüm. samsung a yönlendirdi. samsung çağrı merkezindeki arkadaş bana yakın servisin adresini ve numarasını mesaj attı fakat beyaz eşya dükkanı ve alakasız bir yerin adresiydi XD ardından samsung internet sayfasından online destek ile görüştüm.arkadaşlar adresimi vs kayıt aldı. servis bana cep telefonumdan ulaşıp randevu alacakmış. eve gelip kontrol edeceklermiş. benim götürmeme gerek yokmuş. rapor oluşturup iade edilebilecekse ona göre yönlendireceklermiş. gelişmeleri tekrar yazarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 10 Haziran 2022; 15:46:46 >




  • samsung bana da bugün geldi kurup bi 20 dakika inceleyebildim işe dönmem gerekti. görünürde ölü piksel yoktu çok şükür ips glow olayı da çok hafif sol altta var, yok denecek düzeyde. şans yüzüme güldü diyebilirim. ps4 pro ile inceleyebildim sadece, genel olarak memnun kalacağım gibi duruyor, daha önce bir süre 27 gn950 kullanmıştım parlaklık olarak o çok ileri seviyeydi. samsungda parlaklık biraz daha az ama kesinlikle kötü değil.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.