Şimdi Ara

Samsung ‎LS28BG702EPXUF (Yeni model?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bana ekran kartı yeniletti bu meret. Ekran kartı yenilemişken bir başladım güç kaynağına kadar komple ugrade oldu. Zamdan önce alanlar çok şanslı çünkü kurlar artarken bile yerinde saydı fiyatı. Yine de zam makul kalmış sene sonunda diğerleri gibi bu fiyatlar mumla aranacak. Umarım eski monitör zamanlarımdaki gibi uzun süre sorunsuz götürürüz samsungla. Önümüzdeki ay tecrübe ve test sonuçlarımı fırsat buldukça paylaşmaya çalışacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ps5 için almayı düşünüyorum. hdmi 2.1 kaç tane var ve kendi sesi yeterli mi ? aslında imkanım var oddsy g8 neo alacaktım ama bana kendinden hoparlör ü olan bir monitör lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 23 Temmuz 2023; 11:48:13 >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

    Logitech’in stereo hoparlörlerini kullanmış ve yeterli gördü iseniz yeterli gelebilir. En azından benim bir önceki tv özellikli LG marka monitörüme göre ses daha tarminkar. Bulabilirseniz creative T30 stereo hoparlör tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakianboy kullanıcısına yanıt

    hocam hoparlörleri almak kolayda nasıl bağlanacak ps5 uyumlu olacak mı ? tv nin arkasında özellikle olması gerek bir giriş var mı ?

  • headhunter kullanıcısına yanıt

    Bence monitörün hoparlörleri bir monitöre kıyasla gayet yeterli. Ekstra bir hoparlör almanıza gerek olacağını sanmıyorum. Onun dışında piyasada satılan hoparlörler ile PS5 bağlantı konusunda bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben 15 senelik USB bağlantı noktalı Logitech hoparlörü sorunsuz kullandım. Hoparlörü PS5' bağlıyorsunuz bu arada.

  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    ahhh işte bu iyi oldu o zaman her hangi bir usb bağlantılı hoporlör işimi görür ps5 e bağlanıyorsa eğer gerek duyulursa

  • Samsung LS28BG702EPXUF Hocam bu monitor için g sync uyumlu yazıyor AMD freesync desteği mevcut mu birde masada ayak kısmı çok yer kaplıyor mu siz daha önce eski modelini almışsınız eski modelinde olan kronik sorun devam ediyor mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B modelini ps5 ile kullananlardan güncel yorum alabilir miyim rica etsem ?

  • trakianboy kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bende monitörün smart olmayan versiyonunu kullanıyorum. Sadece 144hz adaptive sync açıkken oyunlarda oynama esnasında değilde ayarlar menüsü ve harita tarzı kısımlara girince ve birde nvdia denetim masasından gsync bölümünde tam ekran ve pencere modunu seçince virüs programı, msi center, vindows defender vb. açınca sapıtmaya başlıyor 1sn gidip geliyor ekran sol üst köşede displayport ibaresi çıkıyor aynı güç düğmesine basıp açmışsınız gibi. En çokta efootball 2023 oynarken kadro kurma esnasında mutlaka 2-3 kez tekrar ediyor. Başlarda yapmadı iade süresi dolmadan yapsaydı keşke o treni kaçırdık:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhanoflaz kullanıcısına yanıt

    Güncelleme ile falan düzelmiyor bende malesef aldıkdan 2 ay sonra yapmaya başladı 70A modelinden bahsediyorum aynıysa cihazınız denenbilecek her şeyi denedim düzelmiyor malesef. Sorun genelde oyunlarda olduğu için servis oyun oynama imkanımız yok deyip sorun bulamıyor almak için araştiran varsa kesinlikle uzak durulması gereken bir seri samsung odyssey serisi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tncy05 T kullanıcısına yanıt

    Ben sorunun ne olduğunu anladım hocam, size de anlatayım. Bazı oyunların ara menülerinde veya haritaya bakarken falan fps 60'a sabitleniyor ama normalde monitörü 144fps olarak kullanıyoruz. 60fps'e düştüğü sırada monitörde açılıp kapanmalar başlıyor. Ama dediğiniz gibi saatlerce 144fps oyun oynayın asla kapanma vs olmuyor. Belki ilerde bir güncelleme ile çözülebilir.

  • Mantıklı ama 120Hz yapıncada olması lazım ancak 120hz de hiç problem çıkarmıyor. Servise verdim sorun bulamadılar. Tabi oyun oynama imkanımız yok dediler bu yüzden bulamadılar sorunu :) tuketici hakeme basvurcam bakalım bişey çıkarasa bilgi veririm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bazı tecrübelerimi ileteyim. bir süredir display port üzerinden bağlıyordum. pcyi açarken başlangıçta 30-35 sn smart ekranının geçmesini beklediğim için hdmi bağlantıya geçtim. hdmi bağlı 4k 144hz ve HDR+ ayarlarda diablo iv oynarken bazı zindan sahnelerinde görüntü 1sn gidip gelmeye başladı. sonra hdryi kapattım zaten ekran çok parlak olmuş ve gözümü rahatsız etmişti. ayrıca 120hz'e döndüm. şimdilik sorun yok. dediğiniz gibi oyun içi fps düşüşlerinde bir anlık yenileme yapma ihtiyacı oluyor. yazılımla geçebilir. sorunu bir tek dediğim ayarlarda yaşadım onun dışında ve oyun dışında sorun olmuyor. genel olarak memnunum görüntü kalitesi güzel.

  • tncy05 T kullanıcısına yanıt

    Hocam birşey çıktı mı? Tüketici hakemden yani?

  • arkadaşlar monitör kullanan yorum yapabilir mi, ışık sızması siyah bütünlüğü nasıldır, birde 2k kullanacağız oyunlarda piksel olarak kötü görünme gibi bir handikabı var mıdır


    rtrings de incelemesi yok bu arada benzeri yakın monitor hangisi acaba rtrings de incelmesi olan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Kasım 2023; 17:32:1 >
  • Monitörün kutusunda vesa bağlantısı için vida çıkmıyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.