Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
508
Cevap
32
Favori
62.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • melih06 M kullanıcısına yanıt

    Süper fiyat. 5750TL ile Trendyol'dan takip ederken Amazon da geçen hafta aynı fiyata listeleyince direk oradan aldım. Açıkçası sorunlu gelir vs. sonra uğraşmayayım diye Trendyol'dan almamıştım. Şu an biraz daha fiyat indi ve 5550 TL'ysa satılıyor.


    Amazon'dan aldığım tamamen sorunsuz geldi ve gayet iyi bir cihaz. Fiyatına göre rakibi yok sanırım. Ama beklentileri doğru belirlemek lazım. Büyük ekran monitör lazım olan bir yerde kullanılmak üzere alındı. Yoksa şu an ana monitör olarak LG OLED42C2 kullanıyorum. Bundan önce de Gigabyte FI32Q modeli IPS monitör kullandım. Bu ürün onların 3'te biri fiyatında. 4K 60Hz ve biraz da akıllı uygulama kullanımı yeter diyenler için bence biçilmiş kaftan. Diğer cihazlar ile elbette karşılaştırmam. Ama fiyat performans çok yüksek bir cihaz.

  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata gelmiş ama şuan fiyatı artmış ve kupon vs de yok sanırım.
  • Espheni E kullanıcısına yanıt
    Başlığın en önemli fırsat anlarından biri bence. Almayı düşünen direk alsın. Ps5 ve XBOX Series X ile harika uyuma sahip.
  • sahis firmasi olarak kendime alsam gider gosterebilir miyim bunu? yoksa kurumsal fatura yazandan mi olmasi gerekiyor mutlaka?

  • Ps5 ile kullanıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz?
  • piayback P kullanıcısına yanıt
    Evet hem PS5 hem de XSX ile deneyimleme fırsatı elde ettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Yalnız üst düzey renk paleti beklemek haksızlık olur.
  • oup59 kullanıcısına yanıt

    hocam selamlar, bende de gigabyte 34" g34wqc var ve ana monitör olarak kullanıyorum, 4k'dan çözünürlükten sonra asla tatmin etmedi.. Aldığımdan beridir, sanki çözünürlük olarak attan inip eşşeğe binmiş gibi hissettiriyor daha önce 28" 4k samsung monitörüm vardı..


    bu bilgisayarda ara ara , flight simulator, cyberpunk, rdr2 vb.. oyunları oynuyorum.. aslında oyundan çok genelde, Outlook, excel office uygulamaları ve YouTube tarzı uygulamaları kullanıyorum.. bu monitörü 5.5k görünce benim de ilgimi çekti; bana bu monitörü tavsiye eder misiniz?


    incelemesi için rtingse baktığımda parlaklık için max 300 nit bana baya düşük geldi; şuanki monitörde yaklaşık 500nit'e yakın parlaklık sunan bir monitör varken buna geçmek biraz memnuniyetsizlik oluşturabilir diye düşünüyorum.


    sizin gigabyte FI32Q'dan sonra bu M7 43" Size nasıl geldi..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 20 Ekim 2022; 23:48:42 >




  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Hocam ben Gigabyte FI32Q modelinden LG OLED 42C2’ye geçtim monitör olarak. Asıl monitör olarak Samsung M743 tercih etmem. M743 başka yerde ilave cihaz olatak büyük ekranda çok sayıda ofis dokümanı, pdf, excel açıp kullanmak ve arada dahili streaming uygulamaları için alındı. Ben günlük olarak kullanmayacağım cihazı.


    Sizdeki monitör de VA panel ama tazeleme hızı daha yüksek öncelikle. M743 modeline geçip asıl monitör olarak kullanırsanız oyunlar açısındam memnun olmayacağınızı düşünüyorum.


    Eğer tek hedef daha büyük ekran ise belki olabilir ama genel kullanımda mevcut cihaza göre düşük kalır.


    Fiyatı çok ucuz ve fiyatına göre iyi bir cihaz ama sadece o kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 21 Ekim 2022; 6:45:6 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

    Gigabyte da aynı LG gibi ben de sürekli hayal kırıklığına sebep olan bir marka..


    Ekran kartları, anakartları ve son olarak monitörünü beğenmedim..


    LG OLED 42C2 sanki doğrudan bir monitör olmak için değil de ufak bir tv olarak dizayn edilmiş gibi; bu sebeple Gigabyte FV43U sanki daha iyi bir seçenek gibi duruyor, 4k 144hz, 1000nit ve üzeri parlaklıkla ama 42" veya 43" günlük kullanımda ve enerji tüketiminde baya bir sıkıntı olacak gibi..


    34" 3440x1440 çözünürlük gerçekten pixseller gösterir düzeyde yetersiz geliyor bana.


    32" 4k'ya da geçmek istemiyorum daha küçük monitör tatmin etmez diye.. maalesef yine gigabyte'a muhtacız gibi..

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Hocam markadan ziyade model de önemli. Ben 32FI32Q’den son derece memnundum. Monitör olarak açıkçası normalde IPS dışı asla kullanmıyorum. LG 42C2 hem TV hem de monitör olarak kesinlikle çok iyi bir alternatif. M743 almamın sebebi fiyatı büyük ekran olarak çok uygun ve ana monitör olarak kullanılmayacak.

  • siparis verdim ben de. 40 world puan ve 6 vade farksiz taksit olayi da guzel.

  • 32’’ inç monitörden geçtim, viewsonic vx3211 2k monitör kullanıyordum, bir monitör için çok büyük, tekrar eski monitörüme döneceğim, tv olarak kullanılabilir, ses incelemelerde çok kötü deniyordu, beklentimin çok üzerinde sesi var, air play oldukça başarılı, önceki monitör ips ekran ve bu monitör va ekran arasında çok fark göremedim, hatta bu ekran daha iyi gözüktü gözüme. Benim için tek dezavantaj aynı odadaki Samsung TV’nin kumandası ile monitörün kumandası aynı kodu kullanıyor, birini açtığımda, diğeri kapanıyor, açılıyor vs. 5 yıl önce almış olduğum 48’’ televizyonun da Amazon prime, netflix, YouTube uygulamaları akıcı olarak kullanılabiliyor. Smart, Bluetooth, AirPlay özellikli monitör bu fiyata tam bir fiyat performans ürünü, uydu alıcı ya da tv box bağlanıp tv olarak kullanılabilir, 43’’ üç harfli market televizyonları bile 4 bin lira olmuş, tavsiye ederim.





  • gece verdigim siparisim amazon'da ogle 1de elime ulasti. ilk kez sanirim bu kadar bir kargo geliyor.

    monitore gelirsek, monitor olarak cok buyuk ama sanirim kullacagimmonitor oalrak buyuk yemek masasina koydum. tv olarak da ozellikle kesilikle cok guzel kumandasi normal samsung kumandasi guzel. bu paraya iyi bence. goruntu de iyi. netflix, disney, prime video gayet hizli. bence de alinabilir. ama sadece monitor olarak alacaklar 32denyukari cikmasin derim.

  • Benim de monitörüm dün geldi. İlk izlenimim gayet güzel ve tatmin edici tv olarak kullanmak için aldım. Fakat şöyle bir sorun var camda siyah bir nokta var iç kısımda ölü pixel büyüklüğünde ama dikkatli bakınca camda olduğu belli oluyor toz gibi birşey sanırım. Amazondan almıştım iadelik çok büyük bir sorun değil bir çözümü olabilir mi o kısmı temizlemek gibi ?
  • dunden beridir kullaniyorum. izlenimlerim olumlu fakat soyle sorunlarim var. bilgisayari orada yazan uzaktan baglanma programi veya type c ile baglayamadim. tvde istenilen programi kurdum laptopa ama baglan deyince hata verip baglanmiyor ve uzaktan maalesef goruntu aktaramiyorum.


    asil sorun ikincisi. type c baglantisi goruntu de paylasiyor ayni hdmi gibi. yapabilen var mi? benim laptopum ozelliklerinde 1 SuperSpeed USB Type-C® 10 Gbps veri aktarım hızı (USB Güç Dağıtımı, DisplayPort™ 1.4, HP Uyku ve Şarj ) yaziuyor yani iki tarafli type c kablosu goruntuyu aktarmali ama hic bir sekilde olmuyor. laptop bu: HP Pavilion Aero 13-BE0005NT Ryzen 7 5800U 8GB RAM 512GB SSD 13.3 inç WUXGA Windows 10 Pembe 4H0P4EA - HP Store Türkiye


    bu sorunlara cozumu olan var mi?





  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    HP ProBook G7 ile type c üzerinden görüntü aktarabiliyorum. Kablonun 10gbps aktarım hızını desteklemesi gerekiyor, piyasadaki şarj kabloları hep usb 2.0 hızında. Uygun fiyatlı kablo lazımsa şunu tavsiye ederim;


    m.n11.com
    Omars Type-C To Type-C 3.1 Gen2 10Gbps 5A Örgülü Şarj Ve Data Kab Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/omars-type-c-to-type-c-31-gen2-10gbps-5a-orgulu-sarj-ve-data-kab-20518414
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    MinimalisTechyoutube
    I've spent a lot of time gaming and consuming content on these two popular TV's. One's a budget option, the other is more than double. Which do you think is best, and is it worth paying more? Product Links: LG C2 OLED - https://geni.us/C2OLED TCL R646 - https://geni.us/TCL646 XBOX - https://geni.us/XBOXSERIESS PS5 - https://geni.us/PLAYSTATION5 4K HDMI 2.1 SWITCHER - https://geni.us/EgRI0fB Link to Other Recent Videos: ⚫️2022 OFFICE TOUR + DESK SETUP - https://youtu.be/4vuHiZjM0lo ⚪️XBOX SERIES X VS PS5 - https://youtu.be/Xo1p9M_O9J4 ⚫️BUDGET 4K 120HZ TV TCL R646 - https://youtu.be/uMLcgJAkfP4 ⚪️Xbox Series X Review - https://youtu.be/ivpmu8HJzVQ ⚫️PS5 Unboxing and First Impressions - https://youtu.be/vPZiteGzAcQ ⚪️Gigabyte M32Q Review - https://youtu.be/cbOtUKigQto ⚫️Nintendo Switch OLED Unboxing and Review - https://youtu.be/4-QiFpwLHZ8 ⚪️Xbox Series S 1 Month Review - https://youtu.be/JB9VFij8nxE Thanks for watching! Javier ⚪️For Business - minimalistech.21@gmail.com ⚫️SUBSCRIBE FOR MORE - https://www.youtube.com/channel/UCIU5... ⚪️FOLLOW ME ON INSTAGRAM - https://www.instagram.com/mnmls.tech/ As an Amazon Affiliate, I may earn a commission when items are purchased using my link, thank you !
    https://www.youtube.com/watch?v=arf8wOqKcvc


    gündelik kullanımda yani ofis işleri ile vs. uğraşırken falan güç tüketiminiz ne kadar oluyor sadece tv için?

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Güç tüketimine bakmadım hiç hocam. Güç tüketiminin sorun olacağını sanmam açıkçası.

  • olivier_kahm O kullanıcısına yanıt

    haklisiniz hocam sanirim ondan olabilir cunku kabloyu takinca usb takinca gibi ses geliyor ama bir sey olmuyor muhtemelen kablo ile ilgili. sanirim gonderdiginiz link bitmis ama anladim ondan alacagim goruntu icin. keske hdmi yerine type - c kablo koysalardi.

    isin kotu yani daha yeni sunu aldim ( kutuda iki tane cikiyor )

    USB C Kablosu, INIU [2 Paket 2m 100W] 20V/5A PD QC 4.0 Hızlı Şarj USB C - USB C kablosu, Naylon Örgülü Telefon Şarj Cihazı Tip C Veri Kablosu iPad Pro 2020 MacBook Air Samsung S20 S10 S9 Xiaomi Huawei vb. Için : Amazon.com.tr: Bilgisayar

    bunun la yaptigimda olmuyor. 10gbpsi desteklemiyor tabi ki.





  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.