Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sitede youcam programı yok sadece sürücü var bilgisayarım aygıt yöneticisinden baktınmı sürücüler kurulumu yada orada tanınlanmayan bişey varmı nasıl denedin msn lemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 4 Ocak 2012; 16:32:51 >
  • Arkadaşlar 2 yıldır Samsung R520 kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı olmamıştı ama şu aralar bir sorunum var.Pes 12 oynarken 2. maçtan sonra kasılmaya başladı.Bu kasılma sürekli bir şekilde olmuyor.Örnek veriyorum 15 dakikalık bir maçsa 10 dk kasılıyor, arada düzeliyor.Masaüstüne dönüyorum acaba bilgisayar başka bir işlem mi yapıyor diye,yok yapmıyor. Bu yüzden sorunun ısınmadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlayamadım. Keza ısınmadan kaynaklanıyorsa da hiç laptop açmamış biri olarak içini açmak uzak bir ihtimal oalrak geliyor.Ne yapacağımı bilemedim. :(
  • sıcaklık ne durumda oyunda boştaki sıcaklıklarınıda buraya at hw monitör programını kullanabilirsin.muhtemelen ısınma derdin var fan temizliği gerekir
  • r522 arada durduk yere kapanıyor sanırım işlemci sıcaklıgı fazla ve fanlar tozdan dolmus olabilir acıp temizlesem mi .. direkt supurgeyle ceksem duzelmezmi acaba
  • Merhaba arkadaşlar 3 yıldır samsung np-r520h kullanıyorum zamanında çok para verdim ama hakkını vereb bir birgisayar benim tek sorunum aldıgımda vistaydı format attıktan sonra mikrofonu bir türlü çalıştıramadım hangi bilgisayarcıya götürdüysemde yapamadı sorun nedir driverı falan da yoktur son 1 senedir çözmeye çalışıyorum yardımcı olabilecek bir yetkili abi varsa sevinirim =)
  • Merhaba arkadaşlar zamanında bende bu konuyu okuyarak samsung r520 almıştım.aradan 3 yıl kadar geçti geçen gün sanırım ekran kartı yandı.Size oluşan görüntüyü anlatmak isterim.Eskiden bozuk atari kasetlerini takınca ekranda garip renklerle düzensiz şekiller çıkar ya işte öyle bir şekilde ekran kaldı.Daha sonra kapattım pcyi.Biraz bekledim power tuşuna bastım.power ışığı falan yanıyor ancak ekranda görütün yok.daha sonra bi arkadaşımın masasüsütündeki lcd monitörüne taktım.bu sefer taktığım monitörde karıncalı bir ekran çıktı normal masaüstüne kadar geldi pc açıldı ancak tekrar windows res attı.acaba ekran kartımıdır yoksa daha değişik bir problemmi ?Birde arkadaş samsung ekran kartları değiştirilebilirmi ?Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim. Şiddetle yardıma ihtiyacım var.
  • anakarta tümleşiktir değişmez ama bazı yerlerde değiştirilebilir ne kadar sağlam olur bilinmez.ekran kartından sıkıntın servise göster desem baya masraf çıkar fikrin olması açısından yine bir sorun leptop tamiri yapan bilgisayarcı biliyorsan bakabilirsin çıkma ekran kartı varmı diye orda da yapılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    anakarta tümleşiktir değişmez ama bazı yerlerde değiştirilebilir ne kadar sağlam olur bilinmez.ekran kartından sıkıntın servise göster desem baya masraf çıkar fikrin olması açısından yine bir sorun leptop tamiri yapan bilgisayarcı biliyorsan bakabilirsin çıkma ekran kartı varmı diye orda da yapılabilir.

    Sağolasın.yani yeni bi laptoba baksam daha hayırlı gibi olur diyosun.Çokta memnundum ama neyse.sağolun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aleksander

    quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    anakarta tümleşiktir değişmez ama bazı yerlerde değiştirilebilir ne kadar sağlam olur bilinmez.ekran kartından sıkıntın servise göster desem baya masraf çıkar fikrin olması açısından yine bir sorun leptop tamiri yapan bilgisayarcı biliyorsan bakabilirsin çıkma ekran kartı varmı diye orda da yapılabilir.

    Sağolasın.yani yeni bi laptoba baksam daha hayırlı gibi olur diyosun.Çokta memnundum ama neyse.sağolun.

    Hocam kesin bir bilgim olmamakla beraber bizim cihazların ekran kartları harici olduğundan %40 gibi bir ihtimalle değişimi mümkün olması lazım kanımca.Ve eğer tamir ettirmeyi düşünürsen Mecidiyeköy'de Dizayn Tech var orayı bir dene derim garantili yapıyorlar çoğu işlemi.http://www.dizayntech.com.tr/iletisim.asp burdan ulaşabilirsin...




  • beyler mw3 multiplayer hangi çözünürlükte oynuyorsunuz akıcı olarak ve kaç fps min-max?win7de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 25 Nisan 2012; 21:23:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafatas

    beyler mw3 multiplayer hangi çözünürlükte oynuyorsunuz akıcı olarak ve kaç fps min-max?win7de

    ben 1366x768 orta kalitede detay oynadım güzeldi arada bazen takılma yapıyor ama masada falan kullanınca onuda yapmadığı oluyor :D
  • Bu arada benim notebookun batarya ölü durumda bulabileceğim kaliteli bir yer bilen varmı?
  • tskler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafatas

    tskler :)

    Ne demek her zaman :D
  • Benim de adaptör bozuldu. Teknik servise verdim 2 gün oldu cvp yok. Açılmıyor bilgisayar. İşlerim de var. Müdailini aldım(adaptör cooler master) bilgisayar ısınmaya başladı. Yakarım diye iade ettim. Orjinalini nereden bulabilirim?
  • Arkadaşlar samsung r520 mi dizüstü bilgisayarımı satmaya kalksam ne kadar eder? Dvd si hiç kullanılmadı sayılır. LEnsler okuyucular ilk alındığı gibi. T6600 işlemci, 4 gb ram, 320 hd, ati4650 ekran kartı. Çiziksiz temiz bir dizüstü. Ekranın arkasındaki jelatin, stickerlar hepsi duruyor. Orjinal adaptörünü de aldım. 2,5 yıl oldu kullanalı. Hiçbir sorunu yok. Ne eder fiyat?
  • harici ekran kartı mevcut ortalama 800tl fiyat çekin 850 deyin pazarlık olursa 800'e kapatılır,ortalama bu kadar olur.
  • Sağol arkadaşım. 1. kullanıcaya satılırsa değer 800 eder demek. Çabuk satmak istiyorum, dükkana satsam 700-750 fiyat çekeyim o halde doğru mu?
  • doğru
  • Bir sorum daha olacak arkadaşlar.

    Sıfır orjinal adaptörü aldım ancak bilgisayarı prize takınca sıcaklık 10 derece artıyor. Pille kullanınca 10 derece eksik farkediyor. Mw3 oynarken sıcaklık prizdeyken farklı pille oynarken farklı sorun nedir büyük müdür?
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.