Şimdi Ara

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
35
Favori
288.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok çok teşekkürler arkadaşlar. emeğinize sağlık, 2 gündür f10 ile boot yapmak zorunda kaldığım cihazı normale döndürdüm vermiş oldugunuz iso dosyaları ile teşekkürler.


    SAMSUNG'A NOT: Sen beyaz eşya üret, bilgisayar işinden çekil..
  • Arkadaşlar çok önceleri bilgisayarımın orijinal yedeğini almıştım ancak nasıl aldığımı hatırlamıyorum. imaj medyası olarak değil de klasörler falan var. İçinde install.wim ve wincloninit.srs dosyaları var. Ayrıyetten de preview diye bir klasör var onun içinde de bazı resim dosyaları ve metin belgeleri falan var. Şimdi ben bu yedeği yüklemek için neler yapmalıyım? Samsung recovery programını yükledim. Açılışta F4 e basıyorum daha sonra gerekli şifreyi girdikten sonra İmport yada export tuşlarına bastığımda bu imaj dosyalarını yükleyemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
  • Yukarıda sorduğum soruya cevap verebilecek bir arkadaş yok mudur?
  • Merhaba, alanı admin tool 4 ile oluştuturken yes yerine no yapmışım :) Diskleri vs ayarladı ama 20 gb kurtarma alanını recovery programı görmüyor. Kurtarma alanı yok diyor, açılmıyor. Halbuki disk yönetimde kurtarma alanı ifadesi var. Her neyse, bu mevcut alanı nasıl kurtarma alanı olarak görmesini sağlarım formata gerek kalmadan? teşekkürler
  • Yardım edin bigisayarımı formatladım güncellemelirde proğramlarıda kurdum.Recover imajını cıkartım kendim formattan sonra oluşturduğum imajı Değiştirmeye calıştığımda YETERSİZ DİSK kurtarma alanı diyor. Bu kurtarma alanını genişletebilirmiyiz? Verileri kaybetmeden
  • alicengiz009 A kullanıcısına yanıt
    Kurtarma alanı sonradan değiştirilemiyor maalesef. En başta yeterli alanı belirlemezseniz tekrardan bölümleme yapmanız gerekir. Siz kurulum ve güncellemeleri yaptıktan sonra gerekli dosyaları oluşturmuşsunuz, şimdi o dosyaları bir harici diske aktarıp bilgisayarınızın harddiskini admin tool ile yeniden formatlamalısınız ve bu defa elinizdeki yedeklerin sığacağı kadar alan oluşturunuz. Sonrasında işletim sistemi yüklemeden de elinizdeki yedekleri ilgili alana aktarıp bilgisayarı F4 tuşu ile hazırlamış olduğunuz en güncel halinde yükleyebiliyor olmalısınız.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben recoveryi başka bir diske yüklemek istiyorum diskimi falan ayırdım ama recoveryle tam yükleme yaparken sadece direk c: diskine yüklüyor ama c: de başka bir işletim sistemi yüklü ben ayırdığım başka bir diske yüklemek istiyorum recoveryi.
  • ekler kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Admin Tool ile sadece C diskine yükleme yapabilirsiniz.
  • arkadaşım admin tools filan indirdim ama benim pc notebook cd filan takılmıyor,onun yerine başka bir flaşa win8 iso format dosyası atıp yapsam olurmu? şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alduintr -- 13 Ağustos 2015; 3:07:52 >
  • olur arkadaşım. flash diski oluştururken windows 7 usb/dvd tool ile veya uyumlu bir program ile (rufus vb) oluşturursan olur.
  • arkadaşlar bu samsung recover ve sw update windows 10 ile uyumsuz'mu? windows 10 yüklerken kaldır. uyarısı veriyor. windows 10 yükledikten sora imaj alınamıyor. samsung firması bu yazılım sorununu windows 10ile uyumlu hale getirir'mi? yoksa hayelmi
  • alicengiz009 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun şu anda neredeyse tüm bilgisayar üreticilerinin yedekleme, kurtarma ve güncelleme yazılımlarında yaşanmakta. Yeni ürünleri için bir güncelleme verecektir ama eski donanımlı bilgisayarlar için böyle bir desteğin olacağını zannetmiyorum. Mesela benim eski Samsung laptop ve netbookta Windows 10'u bırakın Windows 7'de bile SW update desteklemiyor. İyi günler.
  • İyi günler arkadaşlar. Samsung 350v5c-t01 model bilgisayarımın orjinal sisteminde windows 7 bulunmaktaydı.Windows 8.1 kurmak için admin tools 6 programını boot ettiğim ve bilgisayarı yeniden başlattım.F4 tuşuyla recovery bölümüne gittiğimde program "Please wait..." yazısını gösterdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyor.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar.4 GB flash bellek yerine 8 GB flash bellek kulanınca Admin Tools 6 sorunsuz çalışıyor.
  • Karşılaştığınız sorunun çözümünü bulduktan sonra paylaştığınız için teşekkürler.
  • Bir türlü admin tool û boot yapamadım. Ne usb den ne de dvd den görmüyor. Missing operating system yazdı kaldı.

    Yardım lütfen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda okuduğum mesajların birçoğunda hatalar yazılmış arkadaşlar bakın adımlardan birini bile atlarsanız kurulum hata veriyor bakın ben win 8.1 yükseltmek için yaklaşık 2 ay uğraştım sonuç olarak başardım bu sürecin 2 ay sürme nedenine gelince admin tool 6 kurduktan sonra flash diski çıkarmak gerekiyor ingilizce dökümanda açıklama bu ve ben bu detayı gözden kaçırdığım için zaman uzadı denemediğim alternatif yöntem kalmadı ama sonunda bu detayı fark edince sorun çözüldü aslında 14 sayfalık kısım da hata alan arkadaşlarımızın çoğu adaımları eksik yapıyor madde madde yapılanları uygularsanız hiç sorun olmadan kurulum yapılacaktır windows 10 ile ilgili takip edilmesi gereken ise Bilgisayarınızın modeli numarasını girerek driver (sürücü) kontrolü yapmanız eğer sürücüleri çıkmışsa muhtemelen admin tool yeni versiyonu kodlanacaktır samsung tarafından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azerivideo -- 11 Eylül 2015; 20:30:44 >
  • arkadaşlar bende recovery solition 5 var ama açtığımda bu sürüm pc nizle uyumlu değil diyor o yüzden pc me format falan atamıyorum lütfen acil yardım edin...



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • merhaba
    bilgisayarımı 8.1 den windows 10 a yükselttim
    ardından hatalar aldım geri dönmeye çalıştığımda eski işletim sistemine ait verileri bulamadı pc. (windows old. klasörü sağlam olmasına rağmen)
    ardından sıfırlama seçeneklerinden windows 10 u sıfırladım. yeni temiz bir windows 10 kurdu. ama bir çok konuda hatalar almaya devam ediyorum.
    fabrika çıkışında yüklenen recovery bölümü 21 gb sağlam kurtarma bölümü olarak listelenmesine rağmen kullanamıyorum.
    windows 10 kurtarma adımlarında dosyaları koruyarak yada silerek sıfırlama seçenekleri var ancak fabrika reseti kısmı görünmüyor. Sanırım windows 8.1 den 10 a yükselttikten sonra 10 a sıfırladığım için.
    şimdi açıışta recovery bölümüne giremiyorum. belkide recovery programını kurmadığım içindir ama kursam da çözüm olacağını sanmıyorum zira pc açılırken f tuşları artık çalışmıyor gibi.
    içinden çıkamadım bir türlü yardımınızı rica ediyorum .




  • Candy_Man C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bilgisayar Windows yükseltmesi yaptığında fabrika ayarlarına dönmenize yarayan kısıma dokunmaz (normal şartlarda). Fabrika ayarlarına (Windows 8.1) dönmek için bilgisayarın açılmasına ve işletim sisteminizin yüklenmesine gerek yoktur, bilgisayar açılırken gerekli F tuşu kombinasyonunu yaptığınızda ön yükleme programı çalışır. Eğer doğru F tuşuna bastığınız halde bilgisayar açılırken ön yükleme bölümüne giremiyorsanız bu iki seçenekten biri olabilir, ya F tuşu çalışmıyor (düzeltilebilir olan iyi ihtimal) ya da ön yükleme bölümü bozulmuş ve servise gitmeniz ya da bu konuda anlatılan şekilde (Samsung için) her şeyi en baştan kendiniz yapmanız gerekiyor demektir. Her şekilde bilgileriniz silineceği için, mevcut işletim sistemi açıldıktan sonra bilgilerinizin yedeğini bilgisayarınızın dışında bir ortama yedeklemenizi tavsiye ederim.

    Geçmiş olsun.

    edit sebebi: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmednaim -- 27 Eylül 2015; 10:46:03 >




  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.