Şimdi Ara

Samsung RV510 Ekran Bağdaştırıcı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. Konu yanlış yerdeyse doğru yere taşırsanız sevinirim.
    Ekranı kırık Samsung RV510 Notebook kullanıyorum. VGA kablosu ile 32 inçlik LG monitörde kullanıyordum. İkincil ekran olduğu için biosa giremiyodum. Karıştırırken kurcalarken monitör ve bağdaştırıcı sürücülerini kaldırmışım ve şuan görüntüyü monitöre aktarıyorum. Sürücüleri otomatik kurar ümidi ile hard diski başka bir bilgisayara takıp win10 kurdum ama nafile muhtemelen harddisk i tekrar rv510 a takınca sürücüleri otokurmamış galiba Windows+p ile veya kısa yol tuşu ile ekranlar arası geçiş yapamıyorum. Anakart üzerindeki ekran giriş jackı da kırık olduğu için geçici ekran takma imkanım da yok. Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Acaba USB ile tak çalıştır bir sürücü bulma ihtimalim olur mu. USB ye yüklenip PC ye takdığımda otomatik sürücüyü kurmaya başlayan vs vs.







  • Çalışırmı emin değilim ama usb 3.0 girişi varsa şöyle bir adaptör deneyebilirsiniz:

    Usb to vga diye aratırsanız çıkıyor.
    Samsung RV510 Ekran Bağdaştırıcı Sorunu
  • PC de şuan ekran bağdaştırıcı driveri kurulu olmadığı için sadece 1. Ekranı yani kendi ekranının görüyor. O yüzden ikincil ekranları driveri olmadan kullanamıyorum. Bana aslında bir yazılım lazım. Yani USB aygıta kopyalayıp PC ye taktığı da kendisinin çalışmaya başlayacağız ve bağdaştırıcı driverini kıracak bir yazılım böyle birşey var mı bilmiyorum işte
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Dediğiniz usb yöntemini araştırdım.

    Aslında şöyle düşündüm, bazı yöntemlerle kurulum dosyaları sadece çift tıklamayla kendiliğinden kurulur hale getirilebiliyor. Eğer driver'ı bu şekilde paketleyip usb'ye atarsak ve usb'nin takılır takılmaz içindeki otomatik kurulumlu dosyanın çalışmasını sağlayacak bir autorun dosyası oluşturursak bu şekilde sorun çözülürdü ama günümüzde virüsler de bu yöntemi kullandığı için windows 7'den itibaren usbnin otomatik çalışması engellenmiş. Bu noktada mümkün değil gibi gözüküyor.
  • Harddiski başka bir laptopa takıp USB oto çalışma olayını açsam olur mu ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 28 Kasım 2018; 0:31:22 >
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt
    O ayara müdahale edilebiliyor mu bilmiyorum malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.