Şimdi Ara

Samsung S4-S5 Almayın Aldırtmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba;Artık canıma tak dedi paylaşmak istedim türkiyenin en büyük formunda herkes bilsin..6 ay olmadı samsung s4 marka telefon aldım 1700 tl para verdim..Aldığım günden beri şarj ve ısınma sorunu vardı artık dayanamadım servise götürdüm aynı zamanda 2.ayda batarya şişti kendi kendine kapanmaya açılmaya başladı vs vs.İlk gidişte bataryamı değiştirip verdiler aldığım gün yine şarjı 4 saatte bitti bidaha götürdüm ertesi gün yine batarya değiştirdiler ve sorununuz yok diyip cihazı iade ettiler cihazı aldım eve gittim 1:30 saatte %40 şarj boşaldı...Samsung türkiyeyi arıyorum saçma sapan şeylerle oyalıyorlar ayıplı ürününüzden şikayetçiyim diyorum doğrudur servise verin onarsın diye cevap veriyorlar..Bu 3. servis olacak 1 haftada..Aynı zamanda muhattap olarak kimse yok karşınızda.Bozuldumu kaldınız ortada..ve hemen hemen bütün s4lerde şarj ve ısınma problemi var ama cihazları piyasadan toplatmıyorlar..Sosyal medyadan dünyanın lafını yazıyorum facebooktan engelliyorlar yorumları siliyorlar..Twitter'dan ise o kadar paylaşım yaptığım halde bir kişide markamıza laf etmeyin diye çıkıp ilgilenmedi bile.Lütfen bu firmanın tüketiciye yaptığı saygısızlığı yayalım alacak olanları paraları boşa gitmesin diye uyaralım.Yarın mahkemeye başvuracağım sonuçları sizlerle paylaşacağım.







  • 1 mesaj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mantıklı mesaj 1750 muhahah mesajından güzeldir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperarnbt

    1 mantıklı mesaj 1750 muhahah mesajından güzeldir

    yarıldım hocam :D ama dedikleriniz doğru çevremde ki birçok s4 kullanıcısı batarya sorunundan muzdarip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung lar touchwiz arayüzü nedeniyle gerçek androidseverler arasında rağbet göremiyor zaten. Ama donanımları iyidir. Ama dediğim gibi alınabilecek telefonlara sadece olmazsa alınacak konumdadırlar. Samsung un tek alınabilir modeli note serisidir ama ona da çokca alternatif modeller var artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 15 Haziran 2014; 19:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperarnbt

    1 mantıklı mesaj 1750 muhahah mesajından güzeldir

    oooooww
  • batarya sorunu için çözümleri var gidiyorsunuz 2 3 gün kalıyor yeni batarya veriyorlar eğer şişmiş ise..Ama benim batarya gibi 0 olduğu halde 3 4 saat gitmesine çözüm bulamıyorlar ve telefon bildiğiniz 3310 gibi çalışıyor herşey kapalı.Ebet touchwiz arayüz işi bozdu donanım olarak tamam güzel işlemcisi hafızası boyutları ama ortada birtek ben değil benim gibi 1000lerce kişinin kronik bir problemi var ama ilgilenen kimse yok.Note serisi evet gerçekten güzel ona lafım yok ama s4 ve s5 serisinde nedense çuvalladılar ve acısı bizden çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperarnbt

    batarya sorunu için çözümleri var gidiyorsunuz 2 3 gün kalıyor yeni batarya veriyorlar eğer şişmiş ise..Ama benim batarya gibi 0 olduğu halde 3 4 saat gitmesine çözüm bulamıyorlar ve telefon bildiğiniz 3310 gibi çalışıyor herşey kapalı.Ebet touchwiz arayüz işi bozdu donanım olarak tamam güzel işlemcisi hafızası boyutları ama ortada birtek ben değil benim gibi 1000lerce kişinin kronik bir problemi var ama ilgilenen kimse yok.Note serisi evet gerçekten güzel ona lafım yok ama s4 ve s5 serisinde nedense çuvalladılar ve acısı bizden çıkıyor.

    NOTE Serisi güzel telefon ama s Serisi kronik sorunu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende batarya sorunu yok bende ama ben boyle isinma gormedim bende verdim servise neymis olcum degrrleri normalmis pismanim ve zarardayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung almam hadi bir şey oldu alcak olursam sadece Note serisinden alırım Note serisi başarılı
  • Bence gayet guzel telefon cevremdekiler sarj sorunuda cekmiyor.Telefonu sisirirseniz kasar zaten.S4 u annem kullaniyor bir sikintisi yok.Bendede note3 var piyasadaki en iyi 5 telefondan birisi.Yani samsung iyi telefon yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyide hangi samsung servisi telefonu ayni gun geri vrrmis ki ikincisi de obur gun gitiniz bi daha batarya degistirip mi verdi.

    Ben servise bataryadan dolayi galaxy w mi verdigimde 10 gun sonra almistim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryanin sis oldugunu gorunce hemen isleme aldilar goturdugum gunun ertesi gunu cihazin bataryasini degistirip teslim ettiler.Eger sadece bataryam sis dersen ayni gun bile yenisini verebiliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya sorunum vardı benimde s4 active kullanıcısıyım telefon %40ta kapanıyordu hafif şişmişti 2 gün önce kadıköyde yazıcıoğlun ordaki samsung türkiyeye gittim derdimi anlatım kadın hemen işlemleri tamamladı yeni pil verdi hayatımda ilk defa teknik servisten 5 dakikada çıktım eski pilden yeni pilin tek farkı birinde made in china yazıyordu bunda made in vietnam yazıyor
  • Benim de batarya şişmesi başıma geldi fakat Zonguldak ta olduğum için servis işini bekleyemedim. 25 TLye çakma batarya aldım on aydır rahatım. Bu da bir alternatif olsun diye yazdım, ayrıca çakma batarya daha uzun ömürlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.