Şimdi Ara

Samsung SBH500 headset ile ilgili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, yeni aldığım kulaklığı k750i ile eşleştirebiliyorum ve telefon görüşmesi yapabiliyorum ancak müzik dinlemek istediğimde bir türlü sonuç alamıyorum bu sorunu nasıl çözeceğim konusunda bilgisi olan varmı acaba ?

    Ayrıca aynı cihazı bilgisayarımla eşleştirdiğimde winamp yada VLC player ile kulaklık üzerindeki play/pause, ileri, geri tuşlarının çalışmamasına rağmen müzük dinleyebiliyor ancak tv sesini alamıyorum :( mesela aynı anda hem winamp hem tv çalışıyorsa bilgisayar garip bir şekilde tv kartı sesini bilgisayara bağlı müzik setine winampdan gelen sesi ise kulaklığa yönlendiriyor bu konudada yardımlarınız çok makbule geçecek.

    saygılar



  • Merhaba yok mu bilgisi olan veyahut yardım etmek isteyen
    Bendede SBH500 ve SE 750i var ve bende aynı sorunu yaşıyorum
    Kulaklıktan SE 750i ile müzik dinleniyor mu?
  • Maalesef çalıştırmayı başarmadım, v2 bluetooth istiyor...ayrıca çok rahatszı bir cihaaz aldığıma çok pişmanım hepsiburadanın iade işlemlerindeki umursamazlığını bildiğim için attım bir kenarda duruyor
  • Kridvan arkadaşım şu an PM atamıyorum sorun var.


    Denediğim cihazlar arasında malesef K750i yok ama tahmin ettiğim kadarı olmuş ve cihaz eşleştirilmiş.


    Eşleştirdikten sonra müzik çaları açtığınızda seçeneklerde ilgili bir menu olur bir ihtimal. Sizdeki benzer sorunu LG KG300 ile yaşadım cihaz ile kulaklık üzerinden görüşme yapılıyor ancak müzik dinlenemiyor. K750i de de böyle bir sorun olabilir yani.


    Neyse nasipse bir iki gün içinde teknosa planet e gidip bir çok cihaz ile deneyeceğim kulaklığı. KG300 gibi müzik dinletemeyen ya da Nokia E50 ve N70 N72 gibi kablolu kulaklıkta idare eden bir ses verirken bu kulaklıkta rezalet ses veren telefonların bir çoğu ortaya çıkar.


    Ben kulaklığı aldım şimdi ona uygun bir telefon alacağım. Gerçi bu yolda kamyon tekeri bulup ona uygun kamyon almaya benziyor ama neyse. Zaten telefonum yoktu askerdeki kardeşimin telefonunu kullanıyordum. İşsiz kaldığımda sattığım 6233 ümü aratmayacak bir telefon arıyorum.

    Şimdilik adaylar 3120c, 5220xm ve Samsung E890 ve e950 gibi modeller.




  • K750i nin a2dp desteği yok ama k790i de olduğunu öğrenince hemen siparişimi verdim :)
  • Arkadaşlar bu cihazı kullananlardan biraz yorum alabilir miyiz? Ergonomisi nasıl? Bazı yerlerden rahatsız olduğunu duydum. Ses performansı nasıl?
    Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
  • bende bu kulaklığı almak istiyorum kullanan, bilen varsa yorumlarını bekliyorum...
  • merhaba.Bende bu cihazı kullanıyorum.Cihazı bilgisayar ile eşleştirip müzik ve film için kullanırken hiç bir sorun yaşamadım.Almak isteyenler için kısaca bilgi veriyim.Cihazın ses kalitesi iyi.Kulaklık biraz sıkı.Voipvise ile görüşme yapmak için kullandım.Yalnız şuna dikkat edin cihazı bluetooth bilgisayara bağlamanız için cihazı bulunabilir konuma getirmelisiniz.Ya play ya da telefon düğmesi idi ona basılı tutarak açın o zaman bilgisayarınız kulaklığı bulabilir.Kolay gelsin.
  • bende bu kulaklığı kullanıyorum fakak bilgisayarda başaramadım.eşleşmesine rağmen ses yine bilgisayardan çıkıyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkafali

    bende bu kulaklığı kullanıyorum fakak bilgisayarda başaramadım.eşleşmesine rağmen ses yine bilgisayardan çıkıyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.


    merhaba. Ürünü yeni aldığımda bu durumla karşılaşmıştım.Bu durumda kulaklık bulunabilir konumda olup kapsama alanındaki bluetooth aygıtlarında görünür ancak etkin değildir. Bende üstte telefon kulaklığı ve müzik kulaklığı simgeleri vardı ve bunlardan herhangi birine bastığımda kulaklık etkin duruma geçiyor ve ses sadece kulaklıktan geliyordu.telefon kulaklığına aldığımda msn den gerekli ayarlamaları yapıp msn de ve skype de kullanılabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkafali

    bende bu kulaklığı kullanıyorum fakak bilgisayarda başaramadım.eşleşmesine rağmen ses yine bilgisayardan çıkıyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.


    vista için
    ses simgesine sağ tıklayıp kayıt ve kayıtan yürütme pencerelerinde bluetooth kulaklığı varsayılan olarak ayarlarsanız kulaklıktan gelir sesler.
    xp için simgeyi sağ tıkla ses özelliklerinde ses başlığında aynı ayarı bulabilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 24 Ağustos 2009; 14:34:14 >
  • merhabalar
    Samsung sbh 500 kulaklığı acer 5738g de kullanmak için almak istiyorum.

    1. Ürünün mikrofonu var mı ?
    2. ayrıca tamamen uyumlu kullanan var mı acer 5738g ile?

    Teşekkürler.
  • Merhabalar.Thanes in sorusu üzerine kurulumdan bahsedeceğim.
    1) Kulaklığınızı ortadaki telefon tuşuna basılı tutarak on anahtarını açın.Bu şekilde cihaz bulunabilir konumda olacak.Bluetooth aygıtlarından aratın.
    2)1. resimde gördüğünüz sbh500 simgesine tıklayarak eşleştirmeyi yapın.2. resimde gördüğünüz kişisel ekransız ahizesiz kullanım aygıtı nı tıklayın.
    3)Bunları yaparken eşleştirme için şifre istenecektir.Şifre olarak 0000 girebilirsiniz.Sonrasında gerekirse ses ayarlarından çıkış aygıtını bluetooth a ayarlayın .Kolay gelsin.

     Samsung SBH500 headset ile ilgili sorularım


     Samsung SBH500 headset ile ilgili sorularım




  • iphone 2g desteklermi acaba bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.