Şimdi Ara

Samsung Smart TV sinyal yok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung 55es7000 model Tv'yi yaklaşık 2 ay önce aldım ve apartmanın çatısına Uydu anten kurdurarak turksat uydusundaki kanalları 2 aydır sorunsuz olarak izliyordum. Fakat Dün gece aniden yayın gitti ve "Sinyal zayıf veya Yok" uyarısı çıktı ekrana ve bir daha da yayın gelmedi.

    Acaba uydu antenin yönü falan mı değişti diyerek tamirci çağırdım. Uydu antene baktı ve TV ye gelen kablodan sinyale baktı ve sinyal var TV ile alakalı bir sorun dedi. Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası ama yine de olabilme ihtimali beni rahatsız ediyor. Yeni aldığım TV sonuçta. Acaba TV nin receiver'ına sinyal yetersiz mi geliyor veya gerçekten durup dururken, TV izlerken Receiver bozulmuş olabilir mi?

    Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek kimse var mı? Şimdiden teşekkür ederim.



  • Yok mu bilgisi olan kimse?
  • Kusura bakmayin hortlattim ama bu sorun bende de var ne yaptiysam bi cozum bulamadim arkadasim sen cozdun mu acaba merak ettim tv yi ilk aldigim gun butun kanallar vardi fakat ikinci gun hepsi gitti servise verdim fakat bizde kanallr gosteriyor merkezi sistemle alakali dediler ben de dijiturk aldim fakat onun da taahutu bitecek acaba nasil bir cozum buldunuz bu sinyal yok olayina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.