Şimdi Ara

Samsung W i8150 hakkında birkaç detay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1.5 aydır telefon araştırıyorum. 750 tl civarında fiyat-performans açısından en iyi telefonun bu olduğuna karar kıldım. İlk iş olarak telefonu detaylı şekilde araştırdım. Geçen günde teknosa da inceleme fırsatı buldum. Burada size kendi düşüncelerimi söyliyeyim ve aydınlatamadğım birkaç soru sormak istiyorum.

    Öncelikle Telefon ele çok iyi oturuyor. Özellikle benim gibi ortalama bir boy ve avuç içine sahipseniz (1.72 boyundayım :D) Baş parmağım sol üst köşeye çok rahat uzanıyor. Diğer denemiş olduğum 4" lik ekranlarda sol üst köşede bir ölü nokta kalıyor ve temas için telefonu avucumda hareket ettirmek zorunda kalıyordum. Beyaz rengi çok asil. Ekran parlaklığı güzel. Amoled kadar değil tabiki.

    Şimdi sorularıma geleyim :D 1 aydır samsung gio kullanıyorum. 800Mhz işlemci ve görev yöneticisinde 279 ram gösteriyor. Ram i temizlediğimde kullanım 120 ye düşüyor. Açık herhangi bir widget ya da program yok. Sadece pil için "go power master" açık. Şimdiye kadar herhangi bir takılma yaşamadım. Çünkü teli çok zorlamadım(benim değilde :D)

    samsung w da ise detaylarda 512 ram gösteriyor. Fakat teli 2 yerde de incelediğim de ram 351 gösteriyor ve kullanılan 156 civarında yine tüm programlar kapalı şekilde?

    1. Bu aradaki 195 mb lık farkı sadece işletim sistemi mi yiyor?
    2. galaxy w de bu ram yeterlimi?
    3. htc genelde yanlış hatırlamıyorsam 728 ram veriyor( örneğin sensation fiyatı 1300 tl civarında ) fakat sense arayüzünden mi bu ram seviyesi bu orana çıkartılmış? yani w da sense arayüzü olsa ne fark eder?
    4. son sorumda şu bir teknosa turuncu indirimi daha beklicem ve w da indirim olmazsa 700 tl civarı goldpc den anında gidip w alıcam. Sizce doğru bir karar mı? gerçekten çok inceledim en iyi f/p oranını bu modelde yakaladım fakat kullanıcı olan arkadaşların tavsiyesi nedir? çünkü telefonu zorlayacağımdan eminim :D

    tüm bunların dışında gio da gps özelliği olmasına rağmen bartın merkez de herhangi bir uydu bağlantısı yakalayamadım? telde herhangi bir navigasyon yüklü değil? Acaba telde mi bir arıza var?

    Şimdiden herkese teşekkürler.







  • Kimseden yorum yokmu yahu :(
  • bu soruların cevapları ana konuda var zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.