Şimdi Ara

Sanal Kartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • On Odemeli Kart Nedir?

    Zaman degisiyor, gelisiyor. İste tam da bu nedenle satin alim bicimlerimiz de onceki yillardan cok daha farkli. Kimine gore internet hala koca bir muamma! Kimine gore pratiklik, vakit kazanci! Hal boyle olunca kafalara takilan bazi soru isaretlerini gidermek gerekiyor.
    Son bir kac yildir internet uzerinden alisveris yapmaniza olanak taniyan on odemeli kartlar piyasadaki yerlerini aldi, kullananlar pek memnun olsa da henuz kullanima baslamamislar icin gelelim on odemeli kart diye tabir edilen bu sistemin nasil isledigine:

    1. Piyasadaki On Odemeli Kart Isimleri;

    ⁃ Astropay: Ismi pek havali olan bu on odemeli kart, bizlere her ne kadar gok bilimini andirsa da, odemesini yapip satin aldiginizda size sanal dunyadaki alisveris kapilarini araliyor ve sinirsiz hizmet sunuyor.
    ⁃ Paykasa: Iste simdi ismiyle bize biraz da olsa iktisadi bilimleri cagristiran bu kart da tipki digerlerinde oldugu gibi once odemesini yaparak alim yapip ardindan da gonul rahatligi ile satin alma islemlerine baslayabileceginiz secenekleri onunuze sunuyor.
    ⁃ Otopay: Sanki bir otomobil sektorune giris yapmissiniz izlemini veren ismiyle Otopay de on odemeli kartlar arasinda onemli yerini korumaya devam ediyor. Degisen bir durum olmadan kart odemesini yaparak guvenli alisverisinizi gerceklestirebiliyorsunuz.

    1. On Odemeli Kartlar Nasil Satin Alinir?

    ⁃ Internet uzerinde, bu piyasadaki yerini almis, on odemeli kart satan sitelere giriniz.
    ⁃ Canli destek olarak size her zaman yardimci olacak musteri temsilcinize ister telefonla ister msn uzerinden baglanin.
    ⁃ Satin almak istediginiz karti ve miktari belirleyin.
    ⁃ On odemeli kartinizi satin alabilmeniz icin hangi bankaya odeme yapmaniz gerektigi hakkindaki bilgiyi musteri temsilcinizden ogrendikten sonra odemenizi gerceklestirin.
    ⁃ Yaklasik 2 dakika gibi kisa bir surede musteri temsilcinizden tarafiniza kart kodunuz gonderilecek ve satin alma isleminiz tamamlanmis olacak.

    1. On Odemeli Kartlarin Ozellikleri;

    Kartlar genel isleyis olarak birbirlerinden hic de farkli degiller. Satin alimlari ve kullanim bicimleri ayni sekilde isler. Aralarindaki tek fark;

    ⁃ Astropay: 16 haneli bir koda, cvv yani tipki kredi kartlarimizda oldugu gibi guvenlik koduna ve son kullanim tarihine sahiptir. Yaklasik 1 yil kadar bir kullanim suresi mevcuttur. Satin alma kuru Dolar uzerinden belirlenir.
    paykasa kart: 16 haneli bir koda sahiptir. Satin alma kuru Euro uzerinden belirlenir.
    ⁃ Otopay: 19 haneli bir koda sahiptir. Satin alma kuru Euro uzerinden belirlenir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.