Şimdi Ara

Sanatçılar Şarjları Bittiğinde Ne Yapardı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikle sanatçılar hayranları ile etkileşimde bulunabilmek için sosyal medya hesaplarında akıllı cep telefonları aracılığı ile aktif bulunuyor. Bunun dışında sanatçılar iletişim aracı olarak da yine çoğunlukla taşınabilir cihazları kullanıyorlar.

    Sanatçılar şarjları bittiğinde nasıl tepki verebilirlerdi diye merak ettik ve sanatçıların tepkileri ile ilgili yorumları Romoss powerbank Türkiye Genel Müdürü Nihat Erdal ‘a sorduk. Aldığımız yanıtları sizler için derledik :

    Cüneyt Arkın : Malkoçoğlu karakteri ile gönlümüze taht kuran Arkın, cep telefonunun şarjı bittiğinde büyük bir olasılıkla cep telefonunu kırmakla meşgul olurdu.

    Nihat Doğan : Felsefi sözleri ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı, şarjı biten telefonunu gördüğünde ilk dediği söz “benim ülkemin telefonunun bile biten şarjı bir başka bitiyor“ olabilirdi
    .
    Kadir İnanır : Türk sinemasının en önemli jönlerinden olan Kadir İnanır, şarjı bittiğinde söyleyeceği ilk söz : “ bitmedi de, bitmedi de “ olacak, şarjın bittiğinden emin olduğunda “neden bitiyorsun” diye telefona kızabilirdi.

    Şener Şen : Türk sinema tarihine adını altın harfler ile kazıyan sanatçı özellikle ağa rolleri ile hafızalarımızda. Bu nedenle cep telefonu şarjı bittiğindeki ilk tepki “ ula ağanın şarjı biter mi la” repliğine uygun olurdu.

    Adile Naşit : Adile Teyze… Hepimizin gönlünde çok derin bir yeri var. Eğer hayatta olsa idi bu duruma vereceği tepki yufka yüreğinin dayanamayıp ağlaması olacaktır diye düşünüyoruz.
    Şahan Gökbakar : Son dönemin sevilen ismi Gökbakar, Recep İvedik tiplemesi ile bizleri aldı… Şarjı biten Recep İvedik, hiç kuşkusuz ki cep telefonuna bin bir işkence yapmaktan kendisini alıkoyamayacaktır.

    Tarkan : Müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Tarkan, şıklığı ve duruşu ile hep takdir toplamıştır. Şarjı bittiğinde ilk tepkisi “işte kuzu kuzu bittin “ demek olacaktır.

    Barış Manço : Çok özel bir yeri olan sanatçı bugün hayatta olsaydı ve şarjı bitseydi sanıyoruz ki “Dağlar Dağlar” şarkısından esinlenerek “ telefonum telefonum kurban olam şarj ol görem “ diyebilirdi.

    Orhan Gencebay : Beyefendi kişiliği ile bilinen Gencebay , şarjı bittiğinde hemen “batsın bu dünya” isimli şarkısını söyleyerek tepkisini dile getirebilirdi.


    Şarj probleminin yeni teknoloji ile aslında çözüldüğünü vurgulayan Romoss powerbank Türkiye Genel Müdürü Nihat Erdal, Romoss powerbank cihazları ile sanatçıların da bizlerin de bu şekilde bunalmamıza gerek kalmadığını ve şarj bitmesi sorununun powerbank cihazlar ile çözüleceğini belirtiyor.
     Sanatçılar Şarjları Bittiğinde Ne Yapardı ?







  • 5 dakikamı geri ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok komik ya :d
  • 2004 konusu falan sandım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romoss alacağım varsa da almam artık, hayatım boyunca gördüğüm en aptalca reklam girişimi. komik de değil hani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 5 Haziran 2014; 9:59:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı için bile gereksiz bir konu düşün gerisini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf şu saçmalık sebebiyle Romoss ürünlerini Türkiye'de almam ve aldırtmam. Bu gereksiz "şeyi" kim akıl etmişse samimi olarak söylüyorum firmayı baltalamak için elinden geleni yapmış. Müşteri; çevresine firmanın ya da ürünlerin iyi yönlerini anlatarak 7 kişiyi ikna edebilirken, kötüleyerek tam 23 kişiyi ikna edebilir.

    Reklamın iyisi ve kötüsü oluyor anlayacağınız. Bu amatör işi saçmalığı yapanı ben de amatörce düşünerek an itibariyle iş akdinin feshine karar verirdim. Tabi siz profesyonel düşünerek gereğini yapabilirsiniz.

    Not: Dileyen eksi yağmuruna tutabilir. Kendi görüşümdür ve son derece ağır konuştuğumun farkındayım. Firmanın Türkiye distribütörlüğünü almak demek kafanıza göre saçmalayıp firmanın prestijini düşürme hakkını vermez.
  • Bu gerçek olamaz, yazık ya.
    Dilenseler daha çok kazanırlar artık
    Saçmalık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 5 Haziran 2014; 11:05:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamcıda işsizlik tavan yapmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95 yasinda ki dedem kahkaha atmaya basladi. Hayata tekrar tutundu.

    Sagolasin kardesim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar ;

    Bu yüzümüzde bir tebessüm oluşturmak amacı ile yazılmıştır.
    İlginize ve anlayışınıza teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.