Şimdi Ara

Sandisk Flash Bellek Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Benim Sandisk Cruzer Switch 8 GB, arkadaşımın Sandisk Cruzer Blade 8 GB belleği var. Bu bellekleri aldığımızda içinde Sandisk'in kendine ait bir şeyleri vardı. Diskleri biçimlendirdikten sonra bilgisayarlara taktığımızda malum ses geliyor ama bellekler gözükmüyor. Çıkardığımızda ise virüs taraması için bildirim geliyor. Yani taktığımızda yapması gerekeni çıkardığımızda yapıyor. Ara sıra böyle olmadığı da oluyor. İki diski de farklı bilgisayarlarda denedik ama aynı şeylerle karşılaştık.

    Sizce sorunun sebebi ne olabilir?

    Teşekkürler...



  • Yardımcı olabilecek birisi yok mu arkadaşlar?
  • antirüs ü devredışı bırakın.Muhtemeln antivirüs belleğin boğazını sıkıp bırakmıyorusb bellekte nefes alamadığından görünmüyor :)

    antivirüs programını devre dışı bıraktığınızda flash belleğiniz rahat bir nefes alacak ve bilgisayarım kısmında ordan oraya hoplayıp zıplayacak :)


    tabi birde aygıt yöneticisnden sandisk ile ilgili bir donanım görüp görmediğinizden emin olun.Muhtemeln görünecektir çünkü ses geldiğini söylüyorsunuz.Tabi bilgisayarınızda virüsde olabilir.Yani sorun belleklerde değilde bilgisayarınızda gibi duruyor :ı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.