Şimdi Ara

Sanyo LED Tv Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
35.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar arkadaşlar. Forumda aradım bulamadım sanyonun led tvleri nasıldır alıp kullanan varmı acaba. 32'' video kamera hediyeli 1350 tl fiyat verdi bayi. Özellikleri tam aklımda değil ama 100hz filan yazıyordu yardımcı olursanız sevinirim



  • ben aldım sanyo 32'' led tv çarşambaya gelecek.hdmi çıkışı var full hd, usb den film oynatıyor(bir tv deki en iyi özellik bence 106 ekran philips lcd var onda bile yoktu bu özellik).fiyatı da senin dediğin gibi 1300 tl civarı.Bakalım nasıl olacak digiturk var bende onu bağlayacağım.İlerde digiturk hd'ye geçerim diye full hd tv aldım.
  • net modeli nedir
  • led tv de belli başlı markalar var( sony,lg, samsung gibi) bu fiyata onlardan alabilirsin. sanyo ya bulaşma derim. modeli de tam olarak yazsaydın keşke.
  • Sanyo deyip küçümsemeyin. Japon malıdır. ve Panasonic in şirketlerinden birisidir.

    20 sene önce tüplü tv sini kullanıyorduk. Bayağı sağlam bi aletti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: out

    Sanyo deyip küçümsemeyin. Japon malıdır. ve Panasonic in şirketlerinden birisidir.

    20 sene önce tüplü tv sini kullanıyorduk. Bayağı sağlam bi aletti.



    Sanyo yaparsa kötü mal yapmaz. 20 sene önce aldığım Sanyo teyp hala 1 numara. Konser hoparlörü bağlıyorum bana mısın demiyor. Canavar gibidir. Benim Led TV ile ilgili gördüğüm sıkıntıları Sanyo bile Edge led ise gideremez o ayrı...
  • 1350 TL iyi para. Ucuz sayılmaz bence. Kameranın degerini bilmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theraptorx

    1350 TL iyi para. Ucuz sayılmaz bence. Kameranın degerini bilmek lazım.


    Kamera mı yapıyorlar artık. Kamera diye utanmadan sattıkları aletler oyuncak!!!

    20 sene önce kamera alacaktınız ki kamera görecektiniz. TV efektleri, geçiş efektler, , sahne efektleri, tv'lerdeki dansöz sahnelerinde kullanılan titreme efektleri... Ne ararsanız vardı o makinelerde.

    Oyuncak gibi kameralar yapıyorlar, bilen yad ediyor eskiyi bilmeyen bir halt aldım diye seviniyor.
  • sanyo led tv de usb den film oynatma özelliği yokmuş.Philips 5000 serisi full hd 1080p digital tv aldım.
    ürün kodu 32PFL5605H/12 Usb den film oynatmada desteklediği codecler h264 mpeg1 mpeg 2 mped 4 avc , mpeg 4
  • Forumda pek tatminkar bir cevap bulamama rağmen başka bir iş için girdiğim bosh bayisinde gözümü karartıp SANYO LE42R40HDW full hd slim led tv yi SANYO VPCTH1EX kamera ile birlikte 2 ay ertelemeli 6 taksite 1750 tl ye aldım, inşallah pişman olmam:) Ürünü düzenli kullanmaya ancak eylül gibi başlarım, daha sonra görüşlerimi burdan paylaşırım.
  • Sanyo elektronikte en eski ve güvenilir JAPON firmalarından birisidir..Radyo, TV, müzik seti, Video, Video kamera , Fotoğaf Makinası, Kılima ve hava temizleme cihazlarıda üretiyor..İzmirde 1970 li yıllarda TATİŞ HOLDİNG SANYO patenti ile televizyon üretiyordu..Sonra kesildi...Öğrenciyken o yıllarda Kilisten kaçak gelen 3 dalgalı SANYO radyomu öğrenci yurdunda 4 yıl kullandım..1974 - 1978 li yıllar...Daha doğrusu bütün arkadaşlar kullandık...Şarkı türkü dinleyecek olan alıp götürürdü...Maç nakilleri bir odaya toplanıp dinlerdik...Asla bozulmadı...Gerçek JAPON markası...Bilginize..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Haziran 2011; 1:08:22 >
  • eskiden ok ama şimdi durumu nedir

    kimin elinde şimdi bu marka acaba
  • selam arkadaşlar ben aşagı yukarı 3 ay kadar oldu 117 led sanyo aldım tv cok guzel herkeze tafsıye edıyorum.yalnız satıcı zaten soyluyor scart gırısı yok tv de sadece 2 adet hdmı gırısı var o yuzden eskı uydu alıcısı degıstırmenız gerekıyor goruntu bı harıka herkeze tavsıye edıyorum zaten sanyo +japon ben cok memnunum alacak olacaklara sımdıden hayırlı olsun
  • Merhaba Ben Sanyo LED TV 106 ekran olarak 30.03.2013 Tarihinde Aldım.Görüntü kalitesi felan iyi Fakat Cihaz yaklaşık 3 gün önce açılmadı.POWER lambası yanıyor ama ne kumandandan nede kasadaki düğmeden cihaz açılmıyor.Yetkili servis geldi 1 hafta cihaz serviste kaldı düzeltildi denildi.Birkaç gün kullandıktan sonra aynı sorunu yine yapmaya başladı.Şimdi yine servis çağırdım ve Garanti beldesininin alt kısmında (PROMARKET DIŞ TİCARET) ismi ile adresi yazılı istanbul ümraniyede bir firma bulunmakta.Arayım şikayetlerimi belirteyim dedim.Aradığımda bir hanfendi karşıladı ve ismimi soy ismimi belirttim ve şikayetimi dile getirecektim.Sizin siminizi öğreneyim dediğimde Size ne benim ismimden gibi bir cümle kullanıldı tabiki şok oldum.Muhatabınız yetkili servis orayı arayın diyerek telefonu yüzüme kapattı.Bu TV Bosch firması tarafından toplanarak üretilen bir cihaz olduğunu öğrendim ve 1.200,00TL gibi bir rakama yaklaşık 3-4 ay kullanmadan mağdur edildim.Ürünü bir arkadaş japon ürünü diye tanıtmış fakat ne japonyada nede avrupanın başka bir yerinde üretilen sorumlu bir firma ürünü olduğunu düşünmüyorum.Vermiş olduğum parayı haram ederek Kamera karşısında bu led tv yi kırarak protosto edeceğim.Bakalım telefonları insanların yüzüne kapamak nasıl oluyor.LED tv alacak arkadaşlar detaylı araştırma yaparak Marka ürünlere yönelirlerse mağdur olmazlar diye düşünmekteyim.




  • Türkiye piyasasında Sanyo markasıyla sıfır TV ler satılıyor. Geçen LE106S16FM model 42 inç LED TV için 900 TL gibi çok düşük bir fiyat istediler. Sonra bir araştırdım ki Sanyo işleri bozulmuş ve 2011 yılında Panasonic'e devrolmuş. Ardından da üretim ve işleri durdurmuş. Yani Türkiye'deki Sanyolar orijinal mi, garantisine kim bakıyor belli değil. Sanyo marka ürün alırken garantisi yok diye kabul edin, öyle alın bence.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.