Şimdi Ara

Sapphire R9 290 vs Galaxy GTX970 EX OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aldığım sistem aşağıdaki gibi ekran kartı konusunda aceleci davranmak istemedim. Sitelerde (sinerji) gezerken Galaxy GTX 970 in 1.152.71 TL olduğunu gördüm. R9 290 ın fiyatı 1.007,07 TL aralarında çok bir fark yok. Ama r9 290 alırsam 120 GB SSD alabilirim. Birde GTX970 alsam bile anakart OC desteklemiyor bildiğim kadarıyla, alırsam aralarında ne gibi fark olur bilemiyorum. İnsanın gözü doymuyor bu kadar az fark olunca.


    Anakart ----- MSI H97 PC MATE DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p
    İşlemci ----- Intel Core i5 4590 3.3 GHz 6MB 1150p HD 4600 VGA
    Bellekler ---- Kingston HyperX XMP 8GB (2x4)1600 MHz DDR3
    Harddisk ---- WD 1 TB Blue 7200 64MB SATA3 / WD10EZEX
    Güç kaynağı 600 w



  • Gtx 970

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freestyler17 F kullanıcısına yanıt
    Dostum tabiki GTX970 fakat bütçeni aşmak istiyorsan. Ancak ben r9 290 kullanıyorum şu an çok memnunum sessiz ve stabil çalışıyor hiç oc vs yapmama da gerek kalmadı.

    Fakat sinerji.gen PİŞMANLIKTIR...

    06.05.2015te onlardan topladığım 3.300 TL' kusurluk kasa da yaşadığım müşteri memnuniyetsizliği tecrübeme dayanıp söylüyorum. Eğer güvenirsen al ama kartta herhangi bir arıza yaşarsan seni direk ekran kartının teknik servisine yönlendiriyorlar..

    sinerji gen hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki konumda bulabilirsin..özellikle son gönderdiğim msjlar.

    http://forum.donanimhaber.com/m_105316220/f_//tm.htm#105804021




  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Bende ekran karti amazon dusunuyordum geri kalan sinerjiden.her ekran kartinin servisi sorunlu degildir herhalde ayrica sen hangi ekran kartini aldinfa oyle oldu?birde bisey rica etsem su an okuldayimda mobildeyim evga gtx 970e bakabilir misin ne kadara denk geliyor?Malum dolarda indi tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    Dostum ben komple sistemi sinerjiden topladım... Kasa montaj ucretıde verdım 67 TL...Şu an 20ye inmiş..

    Ama adamlar bütün kabloları kasa içine yığmışlar. bir 5 dknı ayırıp konuma bakarsan sinerji gen hakkında bayağı bilgiye sahip olursun. Bakmazsan sen kaybedersin :)

    Diyorumki oradan aldığın parçalarda bir sıkıntı çıkarsa geri dönüşün yok, direk ilk satıcısıyla görüşme zorunda kalıyorsun sinerji ilgilenmiyor.

    ayrıca ekran kartım gayet güzel çalışıyor, sadece ben anakartı bozuldu sandım sonra bunları aradım, bizim yapabileceğimiz birşey yok al sana asusun teknik servis numarası işini hallet'in kibarcasını söylediler.ucuz diye alınmaz artık. keşke 200-300tl daha fazla verip hizmet satınalsaymışım.

    Adamlar bize gönder biz caresine bakarız bile demiyor...
  • Diğer bileşenleri sinerji den aldım bir sıkıntı çıkmadı. Tek kasayı hepsiburada.com dan aldım çizik ezik dolu bir kasa gönderdiler. İade ettim tekrardan yenisini istedim. Elbette sorunlu ürünler çıkacaktır. Vatan ile görüştüm, teknik servis konusunu ekran kartları distribütor garantili oluyor bizimle hiçbir bağlantısı olmuyor dediler. Artık aldığın sitenin değilde ürünü yapan firmaya güvenmek gerekiyor sanırım.
    Ayrıyeten overclock lu bir ekran kartı overclock desteklemeyen bir anakart ta ne kadar verimli olur?
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Açtığın konuyu okudum. Adına üzüldüm gerçekten o kadar para verip te sonucunda bizden çıktı git şunlarla görüş dendiğinde insan sinir oluyor. Ben vatandan Tv aldım ve bir süre sonra anlamadığım şekilde bozuldu. Aradım dedim böyle böyle gelin servise gönderin. Onlar bu ürün LG den garantili onlar servise gönderecek onlarla görüşün bilmem ne dediler. Son kullanıcı böyle konuşmalara maruz kalmamalı aslında. Senin başına gelenin benim başıma da gelmemesi için sanırım hepsiburada yada eksen den alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.