Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
154
Favori
367.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arçelik SD 9041K yı bayide gördüm malzeme kalitesi gayet iyi ancak çekiş gücü umduğumun altında kaldı 165 airwatt büyük beklentim vardı ama Dyson V8 Absolute 115 aw buna yakın bir güç vardı.%35 değilde %5-10 gibi bir fark bilemedim yani minimum yetiyor demişlerde emin olamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaiTaR0

    amazon co uk daki yorumlara baktım bende kötü yorum olarak kullanım süresini söylemişler hep ve haznesinin küçüklüğünü. xiaomi c1 60 dk kullanım süresi diyor o çekici gelmeye başladı tekrar ilk bakmaya basladıgımda xiaomi handheld 1c 1650 TL di şimdi 1800 lere gelmiş
    hocam güzel söylüyorsunuzda biri asırlık amerikan markası birisi yeni çin kökenli firma xiaomi pek güvenemiyorum sanırım tercihimi Hoover H-FREE 500 HF522npw 011 den yana kullanacağım hanım philips istiyor Philips Marathon Ultimate kullanıyor ondan memnun ama şarjlısının kendi sitesinde bile kötü yorumları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 24 Haziran 2020; 19:7:34 >




  • https://www.arcelik.com.tr/sarjli-supurge/sd-3061-supurge

    Güncel bir kampanya yapılmış sd3061 1199tl olmuş.

    Eksi = 9041k 450w motor gücü bu ürün 350w motor gücü yazılmış
    Eksi = Bu kadar ucuzsa malzeme kalitesi daha düşüktür
    Eksi = 0.2L Hacim 9041k ya göre daha düşük
    Eksi = 9041k daha hafif bu ürün yaklaşık 700 küsür gram daha ağır.
    Eksi = Katlanma özelliği yok

    Artı = 9041k dan mid ve turbo modu için +2 dakika çalışma yazılmış.
    Artı = Fiyat 2 kat daha ucuz.
    Artı = Daha sessiz yaklaşık 1.2 kat

    Eksiler çok ama çokta kafaya takılan şeyler değil birçoğu acaba il görür mü bu makine? Parası gayet ucuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 28 Haziran 2020; 20:42:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • beko modelini bende düşünüyorum ama beko VRT70925VB avrupada satilan urun aynı ürün gibi 150 watt ve emis gucu 24 w yaziyor ayni urunse çok düşük gibi geldi. Turkiyede satilan model 350 w fiyatin ucuz olmasi emiş gücü ve başlıklardan kaynaklaniyor sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2516 -- 28 Haziran 2020; 16:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arçelik dikey şarjlı süpürge diye şikayet var yorumlarına bakmanızı öneririm
  • 350 watt ve 95 aw çekiş gücü var yaziyor ama siklon ve hepa filtre yok sanirim söyledim bakalim günlük kullanim icin begenmezsek iade etmeye çalışırız hayırlısı artik. kullandikca yorum yazarim cok fazla yorum yok ama grundig 5030 modeliyle ayni süpürge onun yurtdışı yorumlarida idare eder işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar
    Hoover H-FREE 500 HF522npw 011 aldınız mı ? aldıysanız yorumlarnız nelerdir.
    ben galiba Xiaomi handled 1c almaya karar verdim. ma cimri yanım önceki fiyatı 1.664,90 TL olan cihaza şuan 1800 civarı vermemi engelliyor.
    tekrar 1650 civarı görürsem alacagım. Hoover H-FREE 500 HF522npw 011 yorumu hiç olmadıgı için biraz daha xiaomiye kaydım.
  • Selamlar
    SD8041, SD9041, Hoover H-Free 500 arasında kaldım,
    Bir de kampanyalar ne zaman oluyor, belli bir döngüsü var mı? Arçelik ctesi akşam olan kampanyasını pazartesi sabahı kaldırdı örneğin
    Covid nedeniyle her şeyi ciddi zam yemiş olarak almak zorunda kalmak canımı ziyadesiyle sıkıyor.
    Kolaylıklar...
  • RaiTaR0 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Handheld 1c 1.645 TL olmuş aldım direkt.
    3-5 güne gelir yazıyor gelince deneyimlerimi yazarım yine
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mijia-1c-kablosuz-el-elektrikli-supurge-beyaz-p-37734142?boutiqueId=316802&merchantId=124551
  • RaiTaR0 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Batarya değişimini nasıl yapacaksınız? Türkiye servisi var mı? Yurtdışından mı alacaksınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sülen S kullanıcısına yanıt
    açıkcası sıkıldım araştırmaktan. birinin bataryası cıkıyor cihaz güçsüz ötekinin güçü özellikleri iyi bataryası cıkmıyor vs. gına geldi.
    içime sinmişti xiaomi handheld 1c. alan birsürü insan var 3 sene falan gitse bataryası vakti gelince artık servis mi olur bataryayı dediğiniz gibi yurtdışından mı alırım bişey yaparım. elimden geliyor bu tarz tamir işleri.
  • RaiTaR0 kullanıcısına yanıt
    Doğru 3 sene gitse bu fiyata çok iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocalarım merhaba,
    Yaklaşık 1 haftadır delicesine elektrikli süpürge araştırması yapıyorum. Konuya Dyson'dan başladım en son Arçelik kısmına geldim. Philips en iyi seçenek gibiydi ama kronik sorunları yüzünden ondan uzaklaştım. Dubleks bir evimiz var, bu yüzden kablolu işine pek yanaşmıyoruz. V11 dışındaki Dysonlar pek tatmin etmeyecek gibi, ama o da 6000 lira. Bana öneride bulunabilir misiniz?
  • Xiaomi mijia hendheld 1c almayı planlamıştım ama, Trendyoldan aldığınız xiaomi hendheld 1c için firma garantisi varmış. Bu pek iyi bir garanti gibi gelmedi bana. Firmayı 2 yıl boyunca nasıl bulacağız? Arıza olduğunda kargo yapacağız iş uzun olacak? Tecrübeleriniz nedir yardımcı olabilecek olsn var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaiTaR0

    Xiaomi Handheld 1c 1.645 TL olmuş aldım direkt.
    3-5 güne gelir yazıyor gelince deneyimlerimi yazarım yine
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mijia-1c-kablosuz-el-elektrikli-supurge-beyaz-p-37734142?boutiqueId=316802&merchantId=124551
    güle güle kullanın süpürgenizi ben hooveri alamdım 1900 tl den kaçırdım 2900 tl geldi fiyat beklemedeyim
    xiaomi yorumlarınızı bekliyoruz saygılar.




  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Selamlar xiaomi 1c geldi birkaç gündür kullanıyoruz. Ürün hakkındaki ilk deneyimlerim güzel. Cihaz geldiğinden beri ev daha temiz açıkçasi. Buyuk süpürgeyi çıkarmaya üşendiğimiz için yerler biraz daha pis oluyormuş bu cihaz gelince onu fark ettim. Arnica tesla premium var normalde. Onunla bütün evi süpürmek 1 saat sürüyorsa bununla yarim saat diyebilirim. Vakit açısından da artisi var sabah kalkınca oturma odasını koltuğu vs supuruyoruz çocuğu öyle alıyoruz odaya(3 aylik). Çocuklu ve kedili ev için olmazsa olmaz yorumlari görüyordum hep katılıyorum şuan.
    Cihaza gelirsek toz haznesini boşaltmak için elle müdahale gerekiyor. Nerdeyse bütün cihazların yorumlarında gördüm bunu bilerek aldım yapcak bisey yok hazne küçük hali havi-kedi tüyü vs sıkışıyor içinde elle dökmek gerekiyor.
    Düğmeye sürekli basmalı olması zorlamiyor insanı. Dugmeye basınca 1 sn sonra çalışmaya başlıyor Düğmeli düğmesiz fark yok gibi açıkçası. Xiaomi yi secme sebebim güç ve şarj süresi daha yüksek olmasıydi yoksa hoover bu ikisi hariç Herseyi daha iyi. 1. Güç seviyesinde parke, fayans 2. Güç seviyesinde hali ve koltuk temizliyorum gücü yeterli oluyor ve şarj yetiyor. günlük ev pisini kolaylikla alıyor ekmek kırıntı vs büyük parçalar da da sıkıntı yok. Halıyı süpürmez diye korkmuştum çokta güzel süpürüyor açıkçası ama bizim evdeki halılar kisa orta tüylu oyle püsküllü şeyler yok. Sarj ünitesi olayı hoover ile kiyaslayinca kötü. Hoover in kendi bosuruna tak istediğin yerde şarj et. Şuan hala evde sarj istasyonu monte etmek için yer arıyoruz.
    Xiaomi hem cihaz üzerinde hem şarj istasyonunda kablo girişi var ama şarj istasyonu diğer küçük başlıkları topluyor bi yere takmak lazım illa yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Uzun arayışlar sonucunda bugün dyson Türkiye’den aldığım süpürge elime ulaştı. Süpürgedir, uzun süre kullanalım, en iyisi olsun bari fikriyle, pandemi döneminde de maalesef denemeden satın aldık.

    Aldığımız v11 extra pro versiyonun malzeme kalitesi iyi, kutu içinden çıkan ek bataryası büyük avantaj, çok temiz çalıştığı gerçekten “duyulan” motor sesi kaliteli bir his.

    Çok fazla başlık çıkıyor ve başlıklar ayak altında durmasın diye güzel bir dock sistemi geliştirilmiş. Şarj sistemine düzenli bir şekilde bağlanarak durabiliyor. Buradaki en büyük eksiklik bu kadar pahalı bir üründe ledli başlık çıkmaması.

    İlk denemelerimizde katalog verilerine yakın kullanım süreleri aldık. Auto mod 30 - 40 dakika, hızlı mod 10-15 dakika (gerçekten 1 dakikadan fazlasına gerek olur mu bilmiyorum) eco mod (düzenli temizlenen bir ev için bence en ideali) 50 dakikayı görmek mümkün oluyor. Ek batarya düşünülünce asla problem yok.

    Dyson süpürgenin motorunu, çekiş gücünü, filtre kalitesini yazmaya lüzum yok. Rakiplerini denemedim, fiyat farkına değer mi bilemiyorum ancak daha önce kullandığımız kablolu süpürgesi de bu konuda oldukça iyi.

    Ancak işleri “maalesef” boyutuna taşıyan çok büyük bir problem var. Birincisi, tetik meselesi. İnternette de bahsedilen tetiğin tutuk kalma durumu bence bir tasarım hatasından kaynaklanıyor. Cihaz ağır. Haftada iki gün tenis oynayan, düzenli spor yapan benim için bile yorucu oldu. Annemleri hiç düşünemiyorum. Ve asla bir dayanağı olmadığı için tetik mekanizmasına dayanmaya başlıyorsunuz. Sürekli basmak gerekiyor üstelik. Ve muhtemelen bu mekanizma bu yüke dayanmıyor. Sürekli tetiğe bas taşı derken parmağım su topladı. Hayatım işimden dolayı Steadycam, crane vs kamera sistemlerini de kullanmakla geçti. Ben ağırlık merkezi bu kadar kötü tasarlanmış bir alet görmedim. Ucu hafif, diğer kısmı ağır. Bana kalırsa sağlıksız. Ergonomik asla değil. Dyson’dan bu kadar kötü bir tasarım asla beklemezdim. Hayal kırıklığı oldu bu ergonomi problemi. Üstelik neyi düşünerek 2 pil ve bir saat kullanım tasarlanmış bilemiyorum. Bence hiç mümkün değil.

    Şimdi kendisine bir iki gün daha süre vereceğiz. Ama bu paraya yukarıda da yazıldığı gibi bir robot süpürge (kendi evimde xiaomi roborock s50 kullanıyorum. Mucize bence) ve bir de ortalama bir kablosuz süpürge alsanız bence çok daha mantıklı. Ailemin evi cok katlı olduğu için robot süpürgeden vazgeçmiştik. Belki şimdi tekrar değerlendirmek gerekebilir.


    Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

    Sağlıklı günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 6 Temmuz 2020; 21:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RaiTaR0 kullanıcısına yanıt
    Çöp boşaltmasının zor olmasına üzüldüm. Ben de aldım, bekliyorum kargoyu. Boşaltırken tozların tekrar havalanmaması için yıkama daha iyi olur mu acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sülen S kullanıcısına yanıt
    Çöp kutusunun biraz içine sokarak kapağını acıyorum dökülecek şeyler dökülüyor zaten etrafa saçilmadan kutunun içine . Kalan elle müdahale gerektiren hali tüyü vb şeyler pamuk gibi bir arada duruyor hep tek hamlede gidiyor onlarda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.