Şimdi Ara

Sata HDD mi laptop ve masaustünde goremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar kullanmadığım sata HDD mi arsiv yapmak istiyorum ve resimde gorulen aparatı aldım fakat laptop ve masaustune bagladıgımda pcler goruyor tanıyor ysb sata olarak buluyor ama ben bunu kullanamıyorum yani bilgisayarıma girdigimde kendi hdd lerim var sadece bu yok ben bu hdd nın ıcıne nasıl bilgi atıp cıkarıp bakabılrıım yani nasıl kullanabilirim yardımcı olabilecek varmı acaba?
     Sata HDD mi laptop ve masaustünde goremiyorum







  • Bu aparatlar her hdd yi çalıştırmıyor bazen güç usb den olduğu için yetersiz kalıyor. Disk yönetiminden de baktın mı? Orada bazen biçimlendirilmemiş olarak gözükebilir.
  • 3,5 hdd ler fazla güç tükettiği den dolayı arkadaşın dediği gibi güç yetersizliğinden çalışmaya bilir. Bu gibi aparatlar 2,5 hdd ler içindir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist645_ -- 13 Nisan 2016; 0:14:21 >
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    evet bilgisayar yönetiminden vs baktım gorunmuyor arkasından destop hdd sının bırını sokup onu taktım cunku ıcıne sistem dosyaları vardı gordu bicimlendirdim disk su an bos ama yinede gormuyor zaten ıkı usb var aparatın uzerinde biri kablosu ince biri kalın ikisindende gormuyor! Peki bu sorunu nasıl çözebilirim ben acaba?
  • 2.5 hdd kullanıyorsan görmüyor ise veri aparatında sorun vardır. Bilgisayara taktığında görüyorsun biçimlendirmişsin.Mesela bende S-link SLX-625 Usb 3.0 SATA + IDE Data var adaptörlü olduğu için 3,.5 ve 2,5 sata ve Ide destekli hddleri çalıştırır.

    Aygıt yöneticisinde veri aparatının usb bölümünde usb yığın Depolama aygıtı ve disk sürücülerinden usb device diye görebilirsin ama veri akramazsın bunun nedeni

    1) Ya 3,5 hdd sata takıyorsun usb den beslemeyediğinden dolayı sadece hdd nin boradtı çalışır. Aygıt yöneticisinden gözükür ama akratamazsın.

    2 ) Veya da 2.5 hdd var diyelim bilgisayarından bios dan 2.0 veya 3.0 açıkmı daha fazla eneji gelsin ki hdd yi beslesin.

    3 ) Veri apartın arızalı olabilir. Olup olmadığını başka hdd ye takıp denemelisiniz.

    Bu mesaja eklenen görseller:

     Sata HDD mi laptop ve masaustünde goremiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist645_ -- 13 Nisan 2016; 14:45:19 >




  • bence de guc yetersiz kaldıgında okumuyor gozukmuyor peki bunun cozumu varmı?yoksa aparatı cope mi atayım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.