Şimdi Ara

Satılık süper karakterler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Nahiren
    Characterin nicki: Nahiren
    Characterin realmı: Dunemaul (EU)
    Characterin extra özellikleri notlar:

    oyuna basladıgım karakterimi oyunu bırakma kararımdan dolayı satmak istiyorum. Char la ilgili bazı detayları yaziim.

    -Main spec i Enhancement dır. Gear olarak armory de de gorebielceginz uzere end game progress yapan guild lerde oynamıs, 25 men ulduar hard mode ların cogunu yapmıstır. en son arkadaslarımın ısrarı uzerine oyunu bırakma kararımdan dolayı tyrants guildinde yer almaktadır. karakter de ortalama 10k civarı gold, ayrıca 10 larca eternal (epic gem craftı icin stocklanmıs) ve herb bag dolusu higl level herb de bulunmaktadır.
    - karakter de explorer tarzı achievment lar veya yapması kolay fakat gereksiz buldugum achievmentler olmamasına ragmen 5200 Achievment puan vardır.

    -karakterin item bilgisi olarak, main spec i icin cok cesitli ulduar 25 men dropları bankasında mevcuttur, kendi kombinasyonunuz la dps denemeleri yapablrsnz, ayrıca naxx contentinden kalan itemlerin hepsi ve 4 tane tier 6 sı da hatıra olarak bankada yer almaktadır. karakter ozellikle weapon bakımından cok zengindir. ulduar 25 den 3 tane silahı ve su an icin oyundaki en iyi off hand olan(mh dusmedigi icin mh takıorm :P) hard mode yogg saron drop mace bulunmaktadır.

    - karakterin off spec leri olarak sa, ulduar 25 yapmaya yetecek 2 t8.5 lu resto set i ve 1 t.8,5 1 t.8 li elemental set i de bulunmaktadır, yani off spec gear la bile istediginz boss fightta rahatlık la yer alablr, cok rahat guild bulablrsiniz.
    karakter pvp yonunden cok iyi gear sahip degildir, ama enhancement pvp setinde 1 furious 2 deadly 1 hatefull olmak uzere 800 resi li seti vardır, ayrıca deadly-hatefull karısımı da resto pvp set i mevcuttur.

    -reputation olarak wotlk daki her yere exalted tır.

    -title olarak tabiki twilight vanquisher, of the nightfall tarzı titler mevcuttur. benim favorim hand of adal ve guardian of cenarius dur. toplamda 13 adet title ı mevcuttur.

    -mount olarak hard mode ulduar 10 achivement ları sonucu alınan %310 luk Rusted Proto-Drake ve rare quest reward olan White Polar Bear vardır. ayrıca cok cesitli mountları (Red Proto-Drake etc) bulunmaktadır.

    -Alt olarak da Karazhan server ında Prot main spec li warrior bulunmaktadır. (nick Bullock) Unbuffed 30k civarı hp si olup cok fazla ilgilendigim bi karakter degildir fakat bunda da epic flying skill ve bronze drake mevcuttur.
    armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Bullock

    Account bilgileri:

    *SQ/SA var mı: Evet
    *MAIL varmı: Evet
    *CD-KEY varmı: Evet
    *Ilk sahibi misiniz: Evet
    *Kimlik verilicekmi: Hayır (oyun accountu sattıgım bi kisiye kimlik bilgileri vermeyi dogru bulmuyorum ama her zmn bana ulasabilecegi telefon adres vs tarzı istedigi tum bilgileri vericem)

    Evet arkaslar basta yazdıgım gibi 3 senedir oynadıgım oyunu hayatımla ilgili daha ciddi planlarımı gerceklestirmek icin bırakıyorum. Karakter simdiye kadar hacklenmemis ve guvenlidir ayrıca bunları onlemek icin alacak arkadas a Blizzard Authenticator Token i de beraberinde vericem.

    Fiyat: Karakter fiyatları ile ilgili cok bi fikrim yok ama aklımdaki fiyat 750 YTL dir fakat alacak arkadas ciddiyse tabiki degisebilr bu fiyat. Okudugunz icin tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 23 Temmuz 2009; 20:12:14 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

    http://forum.donanimhaber.com/m_9650211/tm.htm


    Kitliyorum..

















  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.