Şimdi Ara

Saxenda Zayıflama İğnesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
90
Cevap
6
Favori
275.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 15 gün önce ben aldım yan etkisinden dolayı kullanamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakinharman -- 22 Ocak 2020; 9:35:6 >
  • sakinharman S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Yan etkisi neydi acaba?
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    sıcak basması yaptı bende kış ortası atletle balkona çıktım birkaç kez üstüm açık yatmak zorunda kaldım.
  • 1,5 ay kullandım max. doz'da yan etki yaptığı için bıraktım, mide ağrısı çok yapıyordu.
  • Up nasıl gidiyor ?



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreray -- 6 Ağustos 2020; 13:56:4 >
  • dreray D kullanıcısına yanıt
    Merhaba fiyat nedir
  • Merhaba Forumcular.

    Öncelikle eğer Hz. Google ile araştırma yaparak buraya yorum yazan " kanser yapiyoooooor , tehlikeliioooo" diyen bilim yoksunu arkadaşlara özelden yazarsanız ilgili makaleler yollanacaktır. 10 senelik bir çalışma test süreci ardından ilgili makaleler ile dünya üzerinde ( tabi ki doktor kontrolü ve hastalık tetiklemeli ) mucize ilaç olarak bilinir.

    Teknik bilgileri makale ile aratın kulaktan dolma bilgi ile donanmayın . İlk haftam diyebilirim . Ben Endokrin doktoru tavsiyesi ile başladım . Ben kendi başıma rejim yada sporlu diyet yaptığımda her zaman kısa vadede kilo veriyorum . Hatta 8-9 kiloyu 1 ayda verebiliyorum . Ama şu " diyet ile nasıl kilo veremiyorsunuz anlamıyorum "diyen kör cahil fetüs arkadaş gibi herkes bak ne güzel veriyorsun ne gerek var dedi.

    Konuyu derin bir şekilde ele aldım . Bende kendime hep aynı soruları sordum . Ama hep diyordum bende birşey var ve engel olamıyorum . Sonunda iyi bir endokrin doktoru ile tanıştık . Psikolog gibi beni 1 saat dinlendi hikayemi dinlendi neler yaptım ettim . Çünkü insülin direnci yüksek ama aslında sınırda , onun dışında karaciğer yağlanması var . Ama başka birşey var mı dersen tamamen sağlıklı bir vücudum var . Kilo dışında herşey yerinde . Ve Psikolojik bir neden olma ihtimaline karşı sevk aldım. Ve sonunda evet " Yemek yeme bağımlısı " olduğumu ve durumun ciddi olduğunu uzmanından öğrenmiş oldum .

    Belirtiler derseniz doyma ve acıkma hissim yoktu . Akşam sadece 1 kahve ile geçirsem geçiriyorum . Karnım açıktı diyemem hiç bir zaman . Akşam vakti oldu yemek saati diyip yemek yiyen biriydim . Ve yemek yiyorsam kesinlikle doyma hissi olmuyordu . ( Örn: 1 kahve ile açlığı bastıran ben 7 lahmacun diyip 8 olur mu diye düşünen yada 3 tabak makarna yiyip 4 iyi gider diyen biri hayal edin ) yani limit yok . Buda tabi ki bana hazımsızlık veriyor . En büyük yanlışım maden suyu oluyordu. Evet sağlıklı yararlı birşey . Ama sağlıklı insanlar için . 120 kiloda biri için sadece mideni 1 tık daha genişletmek anlamına geliyor. Yanlış anlamayın bahsettiğim maden suyu 3 adet Arda arda ve hızlı tüketim .

    Sonuç ile endokrin doktoru bana dediği şey şu oldu . Yemek yeme bağımlısı birisin . Bu ilaç sana doyma hissi verecek hatta bazen acıkma hissi. Değerlerim ve yapım buna uygun sakınca yok . Psikolojik bir destek ile ilaca başladım . İlk haftam ve 4.7 kilo verdim . Tabi bunun yanında basit kür su ile destekledim . Maydanoz , limon ve tarçınlı su . Ve şuan kilo kaybı aslında ödem atma olduğunun farkındayım ama yinede yemeğe oturup 2 lokma yiyip sanki o 8 lahmacunu yemiş gibi hissetmek ve buna bağlı kilo vermek muhteşem bir his

    Fiyat konusunda şirketim bu ilacı karşılıyor. Yani çalıştığım şirketin sigortası karşılıyor . O yüzden maddi yönden birşey diyemeyeceğim ama kesinlikle etkisini gördüm. İlerleyen zamanda edit edeceğim .

    Saygılar sevgiler ...




  • Merhaba Çok güzel ve açıklayıcı bir şekilde açıklamışsınız.
    İstanbul'da iseniz doktorun bilgisini paylaşabilir misiniz ?
  • Black_Ice kullanıcısına yanıt
    Doktor tahlil istiyo tahlil sonucuna gore iğneyi veriyo
  • APoTHeKe kullanıcısına yanıt
    Pendik Medical Park Endokrin bölümü . Zaten tek bir doktor var . İsim vermek istemedim .
  • Arkadaşlar saxenda ile ilgili kullanıcı yorumlarını şu 2 sayfada detaylıca buldum tavsiye ederim.
    https://nettekiblog.net/saxenda-kullanici-yorumlari/
    https://www.iyibayan.com/saxenda-ne-icin-kullanilir-kullanici-yorumlari/
  • Üç gün önce kullanmaya başladığım arkadaş kendileri. Başlamadan önce yerli yabancı tüm kaynaklardan araştırarak başladım. Üç gündür hayatımda hiç dikkat etmediğim kadar yememe içmeme dikkat ediyorum. Açlık krizleri olmadığından dolayı yediğiniz şeyleri seçerek tüketiyorsunuz ve miktarlarını ayarlaya biliyorsunuz. 121 Kilo ile başladım bu gün harici hiç bir yan etkisini görmedim. Bu gün sol testislerimde ağrı, kasık bölgemde ağrı, sürekli idrar yapma gereksinimi, uykusuzluk ve kabızlık tamamını aynı anda yaşadım. Kabızlığı az ve katı beslenmemden kaynaklı olduğunu düşünerek omega 3 içtim ve problem düzeldi. Ama sol testisimde ki ağrı ve uykusuzluk devam ediyor şuan saat 02;26 ve hiç uykum yok. Sol testis deki ağrı ile ilgili genel olarak böbreklerde oluşan taştan bahsetmişler ama 3 günlük süre zarfında bu kadar hızlı böyle bir problem olacağını zannetmiyorum. Kullanmaya devam edeceğim 1 haftalık kullanım sonrası yeniden editlerim.





  • mekkuin01 M kullanıcısına yanıt

    Reklamını kastığınız sayfalarda hiç bir bilgi yok.

  • Paylaşımlar ve tecrübeleriniz için sağolun arkadaşlar peki bu ilacı sigorta karşılıyor mu 750 tl küsür gösteriyor fiyatı vede kaç doz gerekiyor.Bide yan etkilerini veyahut yaşadığınız tecrübeleri yazmaya devam ederseniz güzel olur.
  • Elimde fazla kalan hiç açılmamış 2 kutu mevcut. Eczanelerden ulaşamayan bulamayan arkadaşlar ulaşabilir.

  • Ben alabilirim 1 kutu kaç gün gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.