Şimdi Ara

Scenic 2 alacağım hakkında bilgi istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Scenic kullanan arkadaşlar, şu aralar 30.000-40.000 TL arası Scenic 2 almak üzereyim, Sizden ricam ;
    1- Benzinli mi tercih etmeliyim, dizel mi?
    2- Hangi model scenic 2 yi tercih etmeliyim, makyajlı kasa v.s.
    3- Sunroof, camtavan tercihim nasıl olmalı(genel olarak sunrooftan hoşlanırım) Sorunları var mıdır?
    4- Aracın kronik problemleri var mıdır? Mesela dijital gösterge kronik problemmmiş sanırım aldıktan sonra arızalanırsa bana ne kadara patlar.
    5- 1.5 dCİ mi, 1.9 mu hangi beygir gücünü tercih etmeliyim?

    En kısa zamanda fikirlerinizi bekliyorum.Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeks64 -- 25 Mayıs 2016; 15:40:55 >



  • Renault Grand Scenic kullanicisi olarak genel yardimda bulunmaya calisayim.2007 ye kadar olan kasalar ilk seri daha sonrakiler makyajli serilerdir ama pek fark yoktur.Gozle pek gorulmez desek daha dogru olur.Benim aracim dizel, benzinli nasil bilemiyorum ama cok yakan bir arac degil emin olabilirsin.Sunroof konusunda sikinti pek gormedim.Benim aracim 1.9 130 beygir.Cekis gucunden cok memnunum.Elektrik arizalari sadece bu araclara degil tum modellerde sorun yaratabiliyor.Benim basima hic gelmedi.Bakimlari yapilmis agir bakimlari zamaninda yapilmis bir aracsa rahatlikla korkmadan alabilirsin.Bir bmw yada mercedes kalitesi arama ama surus rahatligi ve zevki bana iyi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrede1907

    Renault Grand Scenic kullanicisi olarak genel yardimda bulunmaya calisayim.2007 ye kadar olan kasalar ilk seri daha sonrakiler makyajli serilerdir ama pek fark yoktur.Gozle pek gorulmez desek daha dogru olur.Benim aracim dizel, benzinli nasil bilemiyorum ama cok yakan bir arac degil emin olabilirsin.Sunroof konusunda sikinti pek gormedim.Benim aracim 1.9 130 beygir.Cekis gucunden cok memnunum.Elektrik arizalari sadece bu araclara degil tum modellerde sorun yaratabiliyor.Benim basima hic gelmedi.Bakimlari yapilmis agir bakimlari zamaninda yapilmis bir aracsa rahatlikla korkmadan alabilirsin.Bir bmw yada mercedes kalitesi arama ama surus rahatligi ve zevki bana iyi geliyor.

    Öncelilke uzun bi aradan sonra bir kişinin konuma cevap yazmasına sevindiğimi belirteyim. Peki siz bana (3 çocuk sahibi biri olarak) normal scenicmi, grand scenic mi önerirsiniz?




  • 5 kisilik bir aile icin scenic ama daha fazla olanlar 7 kisilik olan grand scenic almali.Benimki grand scenic,dedigim gibi memnunum yag ve filtrelerin degisimi disinda pek islem gormedi arabam.Bir tek fan rezistansi bozuldu o da pahali birsey degil.Bizde bebek var ve bebek arabasini koyup birde agzina kadar dolu market arabasi alisverisi rahatlikla bagaja koyabiliyorum grand scnc ile.Cunku onlarin bagajindaki extra koltuklar kapatilarak iceri gomuluyor ve kocaman bir bagaj hacmi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.