Şimdi Ara

Search-Earn Network - Arama Yaparak Para Kazanınmerhaba arkadaşlar bu search-earn olayını duymuştum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bu search-earn olayını duymuştum ama fazla takmamıştım.taki gecen ntv izledim şaşırdım valla.
    Arkadaşlar site bu üye yap zımbırtıları gibi çalışıyor ama Ltd şti resmen geçen ntv de açıklama yapıldı site.google ın yerine alcak felan dediler.geçen ayki toplama ödemelerini gösterdi sadece türkiyeye 1,6 milyon dolar ödeme yapmışlar bütün ayrıntıları ile gösterdiler.2 milyon dolarlıkta hediye dağıtmışlar(hediye alma konusu çok kolay gibi sitede ayrıntısı var.

    Üye Olmak İçin Tıklayın


    Davetiyesi;

    Merhaba. Ben internetin yeni reklam paylaşım mecrası olan ve her geçen gün büyüyen, Search-Earn'e üye oldum. Düşündüm ki tamamen ücretsiz olan bu sisteme sen de üye olmak ve kazanmak isteyebilirsin. Bu sebeple seni Search-Earn.com üyeliğine davet ediyorum.
    Search-Earn'e üye olarak, internet aramalarını Search-Earn üzerinden gerçekleştirir ve karşına çıkan reklamlara her tıkladığında gelir kazanırsın. Bu sayede, arama sonuçların gene Google, Yahoo hangi arama motorunu tercih edersen oradan gelmesine rağmen, aramalarından gelir kazanırsın.

    Detaylı bilgiyi Search-Earn internet sitesinden alabilirsin. Daha çok bilgi almak istersen benim referans linkime tıkla ve detaylı bilgiyi siteden edin. Tıkla ve Kazanmaya Başla







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.