Şimdi Ara

seat altea tavsiye edermisiniz_almayı düşünüyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
75.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam cevabın için tşk.benim gücüm 16-17 bin tl arası.eğer bu aracı alırsam 18.000 tl biraz zorlanarak alacam.

    birde diyarbakırdayım diyelim istanbulda araç buldum gidiş geliş masraf.gönül isterki 3-4 daha koy al bi tane ama gücümüz bu kadar.kafam iyice karıştı.

    bu aracı alsam zarar mı ederim.4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum.satarken çok mu zorlanırım.

    birde şunu öğrenmek istiyorum.aracı kullandım.aracın debriyajı sert iyice yüklenmem lazım ve vites geçişleri dogan slx gibi sert yumuşak değil.altea için normal mi.sonuçta avrupa araba vites geçişlerinin yag gibi olası lazım.hiç seat kullanmadığımdan bilmiyorum.servise sorduğumda motor şanzıman sağlam dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: surkent021

    hocam cevabın için tşk.benim gücüm 16-17 bin tl arası.eğer bu aracı alırsam 18.000 tl biraz zorlanarak alacam.

    birde diyarbakırdayım diyelim istanbulda araç buldum gidiş geliş masraf.gönül isterki 3-4 daha koy al bi tane ama gücümüz bu kadar.kafam iyice karıştı.

    bu aracı alsam zarar mı ederim.4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum.satarken çok mu zorlanırım.

    birde şunu öğrenmek istiyorum.aracı kullandım.aracın debriyajı sert iyice yüklenmem lazım ve vites geçişleri dogan slx gibi sert yumuşak değil.altea için normal mi.sonuçta avrupa araba vites geçişlerinin yag gibi olası lazım.hiç seat kullanmadığımdan bilmiyorum.servise sorduğumda motor şanzıman sağlam dedi.


    Hocam bence o fiyata daha temiz bir araç tavsiye ederim Kazasız araç olursa tanıdıklarından falan bildiğin bir araç olması daha iyi.En azından ne olduğunu bilirsin yada biraz daha biriktir böylesi süper bir aracı al...Ama altea süper bir araç..Fiyat iyi olursa satarsın mesela sahibinden.com'da bende tüm altealar favori ilanlarıma ekliydi.Arada bakardım bir ay içinde 7-8 tane alteanın kırmızı siyah ve beyaz modellerinin satıldığını gördüm..21civarı bir fiyata gitti.Bence fiyatı iyi belirlersen kesinlikle hemen satabilirsin..Aracı bilen biliyor bence mükemmel araç...Debriyaj ve Vites geçişleri sanılanın aksine çok yumuşak vw grubu araçlarınki gibi.Yedek parça olarakta vw-audi grubundan istediğini git sanayiden al ucuza taktır....




  • mrb arkadaslar
    belkı arkdasımız arabasını almıstır bıle ancak sorularınız olursa sorabilirsiniz
    seat 1.4 tsi 125 hp .. 2010
  • peki arkadaşlar Seat Altea 2007 Model 1.6 Stylance için 25000 isteniyo belki pazarlık payı ile az bi miktar indirebiliriz. araç 90000 de servis bakımlı gümüş renginde ve lpgsi yeni takılmış.. fikirleriniz nelerdir?

    İşin açıkçası benim aklımda 20000 ile 25000 arası bir limitim var ve öyle büyük bir aile değilim. Sadece Eşim ve ben varız. Aklımda hb arabalar tek var.
    Seat altea hem spor hem de donanımlı araba yalnız 2 kişilik bir aile için çok mu büyük? aklımda hep o var ama güzel bir görünü mü var.
    Sizce bu paraya iyi donanımlı bu araçtan iyi ne tür arabalar alırım?
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
  • 2 kişilik aıle iseniz leon daha hoş gider ancak altea da guzel kendi arabamın resmini koyabilirim istersen fikir olarak
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seataltea -- 24 Aralık 2009; 19:42:46 >
  • evet leon güzel ama çok tuzlu:) 28den aşağı bulunmuyor.
    golf bulabilirsem düşünürüm.

    artık temiz hangisini bulursam alacam çünkü herhangi bi yorum gelmedi..

    dediğim gibi seat altea var eklentilere de koydum.. büyük olur mu olmaz mı diye hala kafam karışık ama spor duruyor güzel araba tam donanımlı


    CD
    Elektrikli Cam
    ESP
    Klima
    Dijital Klima
    Sis Lambası
    Hidrolik Direksiyon
    Sabit Hız Kontrolü
    Xenon Far
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator
    ABS
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Alarm
    Çelik Jant
    Hava Yastiği (Yolcu)
    Yan Hava Yastığı
    Rezistans Yan Aynalar
    Yol Bilgisayarı
    Metalik Boya
    Direksiyon Ayarı





  • valla kardeşim biz istanbulda avek e gittik seat wv audı yanyana zaten
    vw ile seata baya baktık ama golflere gelince en baz versiyonu bile leonun full versiyonunda pahalı ve baz versıyonda hıc bsy yok leon gibi donanımlar eklemeye kalkınca 10 -15 mılyardan fazla ödemiş oluyoduk baz donanıma ılaveten ve en üst donanım harıcınde çelık jant yoktu galıba yanlıs hatırlamıyosam .en üstün bı alt donanımında bıle çelik jant gorunumlu kapaklı jant vardı o derece komik yani
    bizde seat ta girdik leon bakıyoduk ancak 5 kişi aıle ve boy ortalamsıda fazla olunca altea aldık
    sahsen benım boy 187 e digerlerınde 180 vs vs yanı sıgmak zor oluyordu :D
    zaten leon babama yakısmazdı ancak genelde ben kullanıyodum yınede onu istiyorduk altea aldık gayette mutluyum bi yaşlılıgı yok yanı gayet spor
    ve mpv kategorisi altında en şık denilebilir cok arastırdım cunku

    bu dediklerim sıfır fıyatlar ıcınde
    bu arada resimler seni yanıltmasın yakından bakınca öyle bi büyük durmuyo
    serviste audi Q5 ile yanyana duruyodu hiç bi farkı yoktu resmen ya uzunluk genişlik falan arkadan bakınca sadece stoplar farklıydı :D
    alteada tek problem ön kaputu tamponun göremıyosun ama sensörler var
    cunku cok eğimli istedigin kadar kafanı kaldır gozukmuyor ön konsol cok uzun oldugu ıcın




  • Arkadaşlar bu alteanın 2.0 fsi triptronik olanları dsg mi? tfsi değil yalnız sadece fsi 150 bg olanı. piyasası baya bir düşük yayla gibi araba valla
  • tawsiye edermisiniz?
  • Yaklaşık üç ay boyunca ilanlarını takip edip nihayet temizini bulur bulmaz da aldığım bir araç. Bu arabayı arkadaşımdan bildiğim ve çok sevdiğim için gidip sıfır golf almıştım. Aynı memnuniyet hissini vermedi sattım 1.4 tsi octavia elegance aldım. Fakat aklımda hep bu aracın verdiği yükseklik hissi, yumuşak direksiyon, müthiş ses sistemi kalmıştı. Şu anda 2004 model altea stylance aracım var. Henüz 77000 km. de. Çok çok memnunum. Bu aracı süren bence başka hiç bir araçtan zevk almaz. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemBektas

    Yaklaşık üç ay boyunca ilanlarını takip edip nihayet temizini bulur bulmaz da aldığım bir araç. Bu arabayı arkadaşımdan bildiğim ve çok sevdiğim için gidip sıfır golf almıştım. Aynı memnuniyet hissini vermedi sattım 1.4 tsi octavia elegance aldım. Fakat aklımda hep bu aracın verdiği yükseklik hissi, yumuşak direksiyon, müthiş ses sistemi kalmıştı. Şu anda 2004 model altea stylance aracım var. Henüz 77000 km. de. Çok çok memnunum. Bu aracı süren bence başka hiç bir araçtan zevk almaz. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

    Allah kaza bela vermesin. Sizin aracın piyasası nedir ?
  • Konu hortlayacak ama 2006 altea stylance modelinde usb aux varmı? Yoksa montaj yapılıyormu? İlla teyp mi değiştirmek gerekiyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

    2005 Altea alsam ve BRC LPG kiti olsa araç şu an kaç para yakar? Benzinli olarak 2009 yıllarındaki yorumlarda 10-13 LT olduğu söylenmiş ama sıralı sistem lpg ile pek fiyat belirtilmemiş. Şimdiden teşekkürler.
  • Seat altea kullanıcısıyım aracım yüksek 5. viteste 6.ve 7. devirde 160-170 km/h ile giderken içeriye çok ses veriyor araç 6. vitesi istiyor gibime geliyo sizce bu normalmi
  • 2007 altea aldım gecen yaz 29 bine cok memnunum 50 liraya 250 km yol yapiyorum sehir disi lpgde ayrica 17 scirocco jant ile herkesin gozu arabada resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008-2009 1.4 TSI ALTEA XL kullanan var mı? 2008-2009 C-Max TDCI Titanium yerine tercih edilir mi? Aradaki 4-5 lira farkı benzine veririm diye düşünüyorum. Yakın km de Altea XL (35-36 bin) ve Cmax Titanium (40-41 nin) arasında 4-5 lira fark var. Cebimde param kalır hem.
  • bende altea bakıyorum ama 1.4 tsi motor nasıldır yakıtı nedir lpg taktırılır mı bu konularda hiç bilgim yok açıkçası.ben 2009 model bir tane 60 km civarı boyasız 1.4 tsi altea xl 125 beygir style buldum bu araca verilecek fiyat nedir acaba?
  • Arkadaşlar konu biraz eski ama yorum eklemek isterim.
    Öncelikle 2.el piyasası yavaş denmiş.bu arabayı alan arkadaş ticaret için alacaksa zaten almaz biliyordur, ama rahatlık ve aile için düşünüyorsa mutlaka beğenir.ben 2.el aldım 2013 model 75bin km. Altea almadan önce 2012 tranporter vardı hiç bir kazası ve boyası yoktu.80bin kilometreydi 5 ay uğraştım satmak için satamadım.galericiye verdim , galeri 2 günde sattı kısmet bu işler.Yani bu arabayı alıcıları bilir ve alır.
    -Konfor ve rahatlık için konuşursak çok iyi.hem geniş hemde özellik olarak çok dolu.
    -yakıt 6.5 ila 7.5 arası değişir.pek zorlamayın derim.günümüz şartlarına göre iyi sayılır.
    -100km üzerinde içeriye çok ses alıyor.
    -vites geçişleri çok iyi ,sarsma yapmıyor.fakat 6 ile gitmesi gerekirken 7 ile gidince yada diğer viteslerde çok ses yapıyor bu rahatsız edici biraz ,siz müdahale edebilirisiniz.

    2 ay oldu alalı kullandıkça görüşlerimi paylaşmaya çalışacağım.




  • 1.4tsi 2. el almayı düşünüyorum. 2009 veya 2010 modellere yetiyor param. aile genişledi bagaj ve yüksek tavan bana cazip geldi.
    1.4 tsi lar yakıt konusunda nasıldır.
    Ayrıca tüp de takılabiliyormus belki bir süre sonra tüp taktırırım.

    Corolla 1.33 almayı düşünmüştüm ancak Seat altea tip olarak daha çok hoşuma gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.