Şimdi Ara

Selçuk İnan : '' Taraftarlarımızdan Vefa Bekliyoruz ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuncumuz Selçuk İnan, Sivasspor maçını değerlendirdi...

    İşte Selçuk İnan'ın açıklamaları:
    "Bugün penaltıyı ben atmak istedim. Ben kullandım. İkinciyi de Drogba kullanmak istedi. Aramızda böyle bir sorun olmaz tabii. Takımımızda birçok futbolcu duran top kullanabiliyor. Avantaj olması gerekirken dışarıdan dezavantaj gibi gösteriliyor. Ama takım içinde böyle bir sorun yok. Herkesin yeteneği var, herkes kullanmak istiyor. Hocamızın istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Bütün topların başına geçmek tabii ki özgüven sağlıyor. Gol atmak ayrı bir şey tabii. Bunu böyle böyle çözeceğiz. Futbolda dün yok. Taraftarlarımızdan vefa bekliyoruz. İniş çıkışlar normal. 9 puan büyük fark değil. Fenerbahçe de kaybedecektir. Onları yakalayabiliriz. Real Madrid maçını sabırsızlıkla bekliyoruz. Sürekli orada olmak istiyoruz. Bunu yapmak kolay değil. Zor maç olacak. Elimizden geleni yapacağız. Hiç olmazsa 1 puan alırsak bizim için çok iyi olacak."







  • adam
  • Adamın dibiii. Selçuk değillll XELÇUK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adama sahip olduğumuz için çok şanslıyız ama bazı vefasızlar değerini bilmez işte
  • Selçuk'u bu sezon hiç beğenmiyordum hatta konularında bende eleştiriyordum ancak bugün Selçuk, sorumluluk alan oyunu yönlendiren hırslı eski Selçuktan kesitler izlettirdi yoksa kimse Selçuk'a birşey diyemez yıllarca bizimle olsun ister.
  • Futbolda dun yoksa vefa beklemeyeceksin bir mac oynayanlara 16 mac bir sezon oynayanlara 8 sezon vefa gosterdigimizden boyle bu takim. Aydini ele alalim mesela oynadigi 4 mac var futbol hayatinda onun yuzu suyu hurmetine senelerdir takimda keza sabri oyle. Biz vefasiz olsak emre colak boyle ciroz gibi kalabilir miydi bu takimda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.