Şimdi Ara

selçuk üniversitesinde halkla ilişkiler okuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben naparım bu bölümden sonra nasıl bi çalışma alanım olcak biraz bilgilendirirmisiniz beni 1 yıl bitti ama pek memnun değilim ne yapayım sizce



  • Bende Selçuk Üniversitesinde okuyorum fakat farklı bölümlerdeyiz . geçenlerde tanıdığım biri Gençlik ve Spor bakanlığında çalışıyordu işi rahattı oda Selçuk Halkla ilişkiler mezunuydu .
    İkincisi çalışma alanlarını tercih yaparken araştırmadınız mı acaba a?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tulparr

    Bende Selçuk Üniversitesinde okuyorum fakat farklı bölümlerdeyiz . geçenlerde tanıdığım biri Gençlik ve Spor bakanlığında çalışıyordu işi rahattı oda Selçuk Halkla ilişkiler mezunuydu .
    İkincisi çalışma alanlarını tercih yaparken araştırmadınız mı acaba a?

    Araştırdim ama pek değil amacamın kızi turkçe hocası o onerdi bende biraz dusundum yazdim sozelcide degılim öylesine girmisdim sınava biraz fena degildi ts puanı oyle olunca tercih yaparım dedim bide o ara tükenmislik vardı başka yardımci olabilcegin bi durum var mı bu konuyla ilgili?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence okuldan mezun olanlarla bir konuşmaya çalış onlar sana fikir verecektir mesleğin + ve - yönlerinin ne olduğunu.
    Ama okutulan dersler hoşuna gitmediyse o ayrı çünkü ilgi alanın değilse o zaman yapılacak bir şey yok,eğer istemiyorsanız başka bir bölüme merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapın veya LYS'ye tekrar girin ki bu çok ciddi konudur iyi düşünmeniz lazım .Ben çalışma alanlarını pek bilmediğim için net bir şey bilmiyorum
  • Tulparr kullanıcısına yanıt
    Okutulan dersler güzel sözel dersler baya bi ezber istiyor benim sıkıntım ilerde işsiz kalmak konusu ea öğrencisiydim işletme iktisat falan yazsam gidiyodum ama çok iyi bir üni.de okumadıkdan sonra işsiz kalıcağımıda biliyordum ondan tercih etmedim psikoloji alanıyla ilgileniyorum pdr veya psikoloji düşünüyodum onlarda yüksek puan.Aslında bölümüm kötü değil iyi ama ne bilim hayallerim başkaydı.Yardımcı olduğun için sağol dediğn gibi yapıcam mezunlarla konuşcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.