Şimdi Ara

SENAİ DEMİRCİ NİN TRT DEKİ İFTAR PROGRAMINI NASIL BULUYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

SENAİ DEMİRCİ NİN TRT DEKİ İFTAR PROGRAMINI NASIL BULUYORSUNUZ


(En Son Oy Tarihi: 17.10.2005)
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Senai Demirci nin TRT deki iftar programlarını nasıl buluyorsunuz,

    kendi adıma çok seviyeli, iki senedir bizim evde ondan başka iftar programı izlenmiyor, mütevazi, seviyeli, ne bileyim hoş bir program, zaten faydalı olmazsa Senai Demirci nin TRTde ne işi var diye bu kadar eleştirilmezdi. şimdi sizin yorumlarınız bekliyorum,



  • SENAİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
    DURSUN ALİ ERZİNCANLI VARDI PROGRAMINDA ADAM MÜKEMMEL,
    EN AZINDAN ZEKERİYA BEYAZ GİBİ BOŞ ADAMLARI GETİRMİYO AKLI BAŞINDA KONUKLARI VAR
  • süper prg. herkese tavsiye ederim trt seyrettikten sonra hiç bir kanal tad vermiyor...
  • fena değil
  • kalite
  • Senai Demirci'nin doktor olduğunu ve vakit kaybı olduğunu düşündüğü için hiç tv seyretmediğini biliyor musunuz?
  • tabi Türk tvlerinde yayınlanan programların %90 ı vakit kaybından başka bişey değil, magazini dizileri yarışma programları, geriye kalan %10 kısmında da kendi program yapıyo zaten
    tv izlememek en büyük hayalim, ciğerimize indilar artık yeter
    quote:

    Orjinalden alıntı: Kırmızı Surat

    Senai Demirci'nin doktor olduğunu ve vakit kaybı olduğunu düşündüğü için hiç tv seyretmediğini biliyor musunuz?
  • program güzel fakat bazen içimi bayıyor
  • bence nefsin hoşuna gidecek bir program değil, aksine zoruna gidecek bir program, ama içerik itibariyle çok faydalı, buda program için eksi değil artı olmalıdır,
    en azından boş şeylerle oruç bilmem neyle açılırmı gibi konularla değil daha faydalı konularla meşguller,
    quote:

    Orjinalden alıntı: ccaparli

    program güzel fakat bazen içimi bayıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CürekliBatur -- 17 Ekim 2005, 13:55:08 >
  • Bütün tv kanalları içerisinde EN İYİ İFTAR PROGRAMI. Bu derece dillerde ve gönüllerde olmasının en önemli sebebi de Sayın DEMİRCİ dir. 2 senedir TRT ile BARIŞIK HALDEYİM (Özellikle Ramazan da)
    Sebep olanlara teşekkür ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamata -- 17 Ekim 2005, 14:00:06 >
  • İşte güzel bir cahilin cesaret örneği....

    SENAİ DEMİRCİ VE RAMAZAN EZİYETİ

    Demirci programı sunarken sürekli gülüyor. Ama ‘boş’ gülüyor. Mazlum, pısırık, miskin, sevinçli ama neye sevindiğini bilmeyen bir halde gülüyor.

    Müslümanız, oruçluyuz, ibadet ediyoruz ya! Ezik, mazlum, sessiz, boynu bükük olmamız gerekiyor. Müslümanız ya neden eziyet çekmeyelim? Demirci kendince Müslümanlık anlayışını programa böyle yansıtıyor.

    Demirci, 40’ını yeni bitirmiş. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu bir doktor. Türk Diyanet Vakfı 29 Mayıs Hastanesi’nde kurumsal iletişim müdürlüğü yapmış bir dönem. Erbakan ve eski RP’lilerin yayın organı TV 5 de Kahve Bahane isimli programı sunmuş. Geçmişin keskin solcusu, şimdi dinci basının kanatları altına girmiş Engin Noyan ile de kankalar...

    Milli Görüş çizgisine yakın bir isim Senai Demirci... Nurculara da yakın bir isim...

    Anlaşılan Senai Demirci dini grupları yakınlığı, yakınlaşmayı seviyor. Peki Demirci’nin devlet televizyonunda ne işi var? Bu sorunun cevabı Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer’in, 1 Ekim 2005 tarihli ‘TRT dini yayınları bir cemaatin kontrolünde’ başlıklı yazısında ayrıntılarıyla veriliyor.

    Yalçın Bayer’in bu yazısını okuduktan sonrawww.dualar.com isimli siteye girin. Sitede Senai Demirci’nin bazı yazıları yer alıyor. Mesela:

    “Kadıköy’deki Nautilus isimli alışveriş merkezinde mescit var ama Altunizade’ki Capitol isimli alışveriş merkezinde yok. Niye yok? Büyük alışveriş merkezlerinde mutlaka bir mescidin olması gerekir. Yolunuz düştüğünde, mutlaka sorun, 'mescidiniz nerede?' diye, 'mescidiniz var mı?' diye değil... Burası Müslümanların yaşadığı bir ülke ve Müslümanları ciddiye almak zorundalar…”

    Yarı doktor-yarı din adamı Demirci, mescidi olmayan alışveriş merkezlerini hedef gösteriyor. İşte Senai Demirci ve onun gibi aynı kapının eşiğinde yer tutan istismarcıların gerçek yüzü...

    Şimdi sorumuzu tekrar soralım Senai Demirci’nin devlet televizyonunda ne işi var? Demirci’yi TRT’ye kim getirdi? Kim arka çıktı?




  • Yazıyı bende okudum, yani bulaşsınlarda, çamur atsınlarda ne olusa olsun,
    quote:

    Orjinalden alıntı: aglamak

    İşte güzel bir cahilin cesaret örneği....

    SENAİ DEMİRCİ VE RAMAZAN EZİYETİ


  • TRT'nin yüz akı iftar programları...

    Bu da cahiller ordusuna tokat gibi cevap...Yanadan Allah razı olsun..

    HÜRRİYET yazarı Yalçın Bayer'in 1 Ekim tarihli yazısından öğreniyoruz ki; Bir grup din adamı kendisine bir metin göndermiş. Kimdir o bir grup din adamı... Yalçın Bayer, onlardan hiçbirinin ismini vermiyor. Yalnız, gönderdikleri metni sütununda yayınlıyor. O metni dikkatle okuduğumuzda görüyoruz ki, bizim bir grup din adamımız iddia ediyorlar; diyorlar ki:
    1- TRT'nin dini yayınları, Nur tarikatına mensup kimselerin eline geçmiştir.
    2- Bu bakımdan dini yayınlar, laik, cumhuriyetçi ve Atatürkçü çizgiden saptırılmıştır.
    3- Bu Nur tarikatına mensup kimseler, TRT dini yayınlarında, Türkçe olan iftar duasını kaldırmak, onun yerine Risale-i Nur'dan alınan Esma-ül Hüsna'yı koymak istemektedirler.
    4- Şenol Demiröz'ün TRT'ye atanmasıyla başlayan gariplikler, onun ayrılmasından sonra da devam etmektedir.
    5- Atatürkçü ve Cumhuriyetçi olarak bilinen Asaf Demirbaş, yaklaşık 15 yıl kadar önce, programla ilgili yaklaşımlarını beğenmediği Adem Özkan'ı, başka bir bölüme verdiği halde, Devlet Bakanı Beşir Atalay, hemşehrilik duygularıyla, Özkan'ı, Dini ve Ahlaki Programlar Müdürlüğü'ne getirmiştir.
    Bu iddialar, gerçekten bir grup din adamımız tarafından mı ileri sürülmüştür; yoksa bunlar İslam'ı, laikliği, Cumhuriyeti, Atatürk'ü hiç mi hiç bilmeyen bir zavallı adamın hezeyanlarından mı ibarettir bilmiyorum.
    Eğer Yalçın Bayer'in ifade ettiği gibi, bu iddialar, bir grup din adamımız tarafından ileriye sürüldüyse, oturup dövüne dövüne ağlamak lazım. Çünkü İslam'ın ve insanlığın en büyük düşmanı cehalettir, yalandır, iftiradır, ahlaksızlıktır.
    Öyle bir tarikat yok
    1- Evvel emirde bu kişi veya kişilere anlatmak lazımdır ki Nur Tarikatı diye bir tarikat yoktur. Risale-i Nur isimli kitapları okuyanları Nur tarikatına mensupmuş gibi görmek ve göstermek hiçbir din adamına yakışmaz. Yani, Mustafa Kemal Atatürk, Suriye Devleti'nin ilk kiralı olarak yaşadı ve öldü! cümlesi ne kadar yanlışsa, gülünçse, aptalca bir yakıştırmaca ise Nur tarikatından bahsetmek de o kadar yanlıştır ve aptalca bir yakıştırmadır. Risale-i Nur kitaplarını okuyan bir topluluk elbette vardır. Ama bunlar, bir tarikat şemsiyesi altında değillerdir. Tarikat ithamını bizzat kendileri reddetmektedirler.
    2- Dini yayınlar kat'iyyen laik, cumhuriyetçi, Atatürkçü çizgide olamaz. Dinde kaynak önce Kuran'dır, sonra Hz. Peygamber'in sözleri ve hareketleridir, sonra İslam alimlerinin Kuran'a ve sünnete uygun açıklamalarıdır. Dinde olmayan iddiaların görüşlerin, inanışların dine sokulması bid'attır. Hiçbir din adamı dinde olmayan görüşleri, inançları dine yamayamaz. Atatürk cumhuriyetimizin kurucusudur. Büyük devlet adamlarımızdan, büyük kumandanlarımızdandır. Ama dini programlar, Atatürk diyor ki... diye başlamaz. Atatürk diyor ki... diye başlayan programlar dini program olmaz. Atatürk programları başka, dini programlar başkadır. İkisini birbirine karıştırmak yanlışların yanlış köküdür.
    3- Esma-ül Hüsna, Allah'ın güzel isimleri demektir. Allah'ın doksandokuz güzel ismi vardır. Allah'ın güzel isimlerinin kaynağı Kuran-ı Kerim'dir. Esma-ül Hüsna doğrudan doğruya Kuran'da geçmektedir. İslam alimleri, bu isimleri Kuran'dan alarak eserlerinde işlemişlerdir. Bu bakımdan, Esma-ül Hüsna hem Kuran'ın açıklamaları olan Risali-i Nur kitaplarında vardır, hem de yüzlerce, binlerce başka kitaplarda. Esma-ül Hüsna'yı sadece Risale-i Nur kitaplarında var zannedenler hem çok cahillerdir, hem de din adamı olamayacak kadar eblehlerdir.
    4- Şenol Demiröz'ün TRT'de, belki de en güzel ve en büyük hizmeti bu yeni, bu güzel, bu sımsıcak iftar programlarıdır. Adem Özkan'ın hazırladığı, Dr. Senai Demirci'nin büyük bir samimiyetle, başarıyla sunduğu yeni iftar programları, TRT'nin yüz akı programlarından biri olmuştur.
    5- Atatürk'ün büyük ve güzel ismi arkasında oturarak, TRT'nin dini yayınlarını, çok uzun yıllar, hep bir emekleme safhasında tutan Asaf Demirbaş'ı, Allah, Atatürk'ün gazabından korusun duasındayım.

    Yavuz Bülent Bakiler




  • bence çok hoş bir program.eziyet oldugunu düşünenler varsa izlemesin herkez kendi seçimini yapmakta özgür.bence adam gayet samimi hem okudugu dualar kendi kitabından ve hoş dualar samimiyeti burdanda belli.
  • Sağ köşedeki İFTAR METRE olayı güzel

    Ama konuşmalar fln beni pek sarmıyor

    Kosca vapuruda oyuncak etmişler birde vapurun çatısında okunan Ezan tam gülmelik

    Bir senede İbrahim Tatlıses ile Bülent Ersoy okumuştu show tv den ezanı hala hatırladıkça gülüyorum

    Bu arad ben iftar programı lafını burda duydum

    Bu classa ta zaten birde starda MAHYA IŞIKLARI war başka ben bilmiyorum bilen warsa yassın

    Ben pasaporalayı izliyorum sonra MTV de dismissed başlıyor onu izliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 17 Ekim 2005, 14:25:28 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drahte 1905

    Sağ köşedeki İFTAR METRE olayı güzel


    Kosca vapuruda oyuncak etmişler birde vapurun çatısında okunan Ezan tam gülmelik

    Bir senede İbrahim Tatlıses ile Bülent Ersoy okumuştu show tv den ezanı hala hatırladıkça gülüyorum





    vallaha ezanı hergün başka bir müezzin okuyo neresi gülmelik anlamadım,
    show tvdeki rezaletle bu program arasındada bir bağ kuramadım,
    mahya ışıkları nında iftar programı olduğunu zannetmiyorum, sadece iftar saatinde yayınlanıyor (seviyeli bir program)
    tabi görüşlerine saygı duyuyorum fakat ibrahim tatlıses denilen cehalet abidesi ile kıyaslaman tabiki üzücü




  • quote:

    Orjinalden alıntı: DansGuardian


    quote:

    Orjinalden alıntı: drahte 1905

    Sağ köşedeki İFTAR METRE olayı güzel


    Kosca vapuruda oyuncak etmişler birde vapurun çatısında okunan Ezan tam gülmelik

    Bir senede İbrahim Tatlıses ile Bülent Ersoy okumuştu show tv den ezanı hala hatırladıkça gülüyorum



    vallaha ezanı hergün başka bir müezzin okuyo neresi gülmelik anlamadım,
    show tvdeki rezaletle bu program arasındada bir bağ kuramadım,
    mahya ışıkları nında iftar programı olduğunu zannetmiyorum, sadece iftar saatinde yayınlanıyor (seviyeli bir program)
    tabi görüşlerine saygı duyuyorum fakat ibrahim tatlıses denilen cehalet abidesi ile kıyaslaman tabiki üzücü


    Yok bab ne zaman Müzezzini vapurun tepesinde görsem gülesim geliyor ya

    Vapuruda Müezzinide oyuncak etmişler diorum

    Bunları görüncede aklıma eski yılalrdaki ünlülerin okuduğu ezanlar geliyor aklıma

    Karışıkmı acaba ya




  • quote:



    Yok bab ne zaman Müzezzini vapurun tepesinde görsem gülesim geliyor ya

    Vapuruda Müezzinide oyuncak etmişler diorum

    Bunları görüncede aklıma eski yılalrdaki ünlülerin okuduğu ezanlar geliyor aklıma

    Karışıkmı acaba ya



    benimde şimdi özcan deniz uyuzunun okuduğu ezan geldi aklıma,
    tabi gülmelimi ağlamalımı, ulan hiçmi ezan duymadın hayatında hiçmi okumadın, nerde yaşadın bilmiyorumki herif katletti, yani bildiğimiz müezzinlerin okuduğu ezanlanla yanyana koymanın imkanı yok,
    sanki millet yalvardı adama etme eyleme ezan oku diyede,




  • iftar programını bilmiyorum ama arkadaslar sahurda star daki NİHAT HATİPOĞLU nun programını izlemenizi tavsiye ederim.Harika bir program oluyor
  • +1 champion24
    evet bu gece bedirhan gökçe vardı (bu gecemiydi dün gecemiydi)
    program benimde çok hoşuma gitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.