Şimdi Ara

sennheiser cx serisine yapılan haksızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumun kulaklık bölümünde takılmayı çok seviyorum gerçekten güzel incelemeler güzel öneriler ve bilgili bir çok arkadaş var. Ama benim hafiften rahatsız olduğum nokta sennheiser markasının forumda kulaklık otoriteleri tarafından çok hor görülmesi özellik cx serisi. Tamam cx serisinden güzel olan binlerce kulaklık vardır ama neden birisi cx kulaklık almak istediği zaman sennheiser yerden yere vuruluyor. Tüm markalar (akg audio technica shure vs.) yurtdışı fiyatlarına göre değerlendirilip f/p ürünü deniyor ama sennheiser'e gelince metan fiyatları göze sokularak o paraya bunu alacağına amazondan şunu al deniliyor. Mesela parasına etmez deniilen cx-300 amazonda 29 dolar. Nasıl oluyor da performansına göre pahalı sayılıyor anlamış değilim. Ben de cd-japandan 36 dolara cks-55x aldım elmasepetinde de 230 liraya satılıyordu. E o zaman cks-55x de f/p kulaklığı değil. Yanlış anlaşılmasın bir çok marka kulaklığım var hatta cks-55x i sennheiser kulaklığımdan daha fazla seviyorum ama sezarın hakkı da biraz sezara verilmeli. Yani koskoca sennheiser ki birçok referans kulaklık üreten bir şirketin ürünlerini bu derece acımasızca eleştirmek bana yanlış geliyor. Ha bazı yerlerde ben de bazı markalara bu eleştiriyi yapıyorum. Mesela beats ederinin 3-4 katına satılıyor. Ama yine de alan insanı o kadar gömmem çünkü kulaklıklar gerçekten şekil çok param var ses kalitesi de yetiyo bana aldım der adam ne diyebiliriz ki. Kusura bakmayın konu biraz dağıldı ama umarım anladınız ne demek istediğimi. Benim söylemek istediğim sennheiser de yurtdışı fiyatlarına göre değerlendirilirse f/p olarak geride kalan bi kulaklık değil Benim diyeceklerim bu kadar haydin hayırlı işler.







  • Otorite, eger gercek otoriteyse, Sezarin hakki Sezara der ve Hd800, Hd650 ve Hd600 gibi yillara meydan okuyan veya IE800 gibi iki yilda 30bine yakin satan kulakliklari ureten markaya laf etmez. Ancak tek laf edilmesi gereken ulkemizdeki vergiler ve saticilarin ac gozleridir. Sunu amazon'da 150 dolara bulurken burada 1030 liraya bulmak ayiptir.http://www.kulaklik.web.tr/sennheiser-amperior-inceleme-sicacik-bir-kafaustu-kulaklik/

    Ozetle, kisi ancak Turkideki fiyatlarla satilan Cxlere itibar etmeyin derse tamam :) Yoksa (daha iyisi olsa da o fiyatlara) yurtdisi fiyatlariyla "ucuz ve eh" sayilan seylerdir. Ha adlari yurtdisindaki kulaklik cevrelerinde hic gecmez o ayri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam benim demek istediğim de bu. ama siz de forumda mutlaka sennheiser faşizmini sezmişsinizdir inkar etmeyin
  • tamam metan fiyatları şişiriyor da internette garantisiz satan kişiler de var.Cx-300 ii 90-120 tl gibi fiyatlara satılıyor.Her türlü f/p oranı düşük bir kulaklık serisi.Şu anda yeni aldığım ckr 7 yi kullanıyorum eski kulaklığım cx 300 ii idi.Kargo dahil 90 lira tutmuştu acaba sahte mı diye çok korkmuştum.Ürün kutulu geliyordu ve içeriği tamdı.İnternetten sahte ve orijinal cx 300 lere baktım benim ki orijinaldi.Ancak performansı o fiyata düşük gelmişti.Eski kullandığım ucuz sony kulaklıkların çokta ötesinde değildi.Yalıtımı iyiydi rahattı ama performans olarak fiyatını hak etmiyordu bence.O kulaklığa 150 lira para versem oturur ağlardım.
  • ben de ckr7 kullanıyorum ama hala cx serisinin yurtdışı fiyatlarının fp olduğunu düşünüyorum.
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Öyle görünebilir tek başına bakınca. Ancak eşdeğer fiyatlarda güçlü ve sesleri onlardan iyi bir rekabet var. Xiaomi Pistons II ve Vsonic Vsd3s ilk anda aklıma gelen örnekler. Aynı zamanda Zero Audio, Astrotech, Dunu, Sunrise, TTPod ve daha bilimum marka var yakın fiyatlarda ürünleri olan. Diğer yandaysa neredeyse 10 yıldır aynı tasarım ve ses kalitesinde Cx serisi. O yüzden asla katta aklıma gelmez Cxler F/p denince.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Vsonic VSD3S, Ostry KC06&KC06A, Havi b3 pro I falan varken kimse dönüpte sennheiser cx almasın bu saatten sorna bi' zahmet.
  • o feryatlar şundan kaynaklanıyor.
    almanyada insanlar kendi paralarıyla 25 lira gibi bir cüzzi miktara alıyor bu kulaklığı. ( cx 300 ii )
    şimdi o kulaklığa buradaki insanımız 170 lira verince çok daha iyi şeyler bekliyor haliyle.
    o kulaklığa bizim insanımızda 25 tl vererek almış olsaydı parasının hakkını dibine kadar veriyor diyebilirdi..
    bence tüm mesele bundan kaynaklanıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonus

    o feryatlar şundan kaynaklanıyor.
    almanyada insanlar kendi paralarıyla 25 lira gibi bir cüzzi miktara alıyor bu kulaklığı. ( cx 300 ii )
    şimdi o kulaklığa buradaki insanımız 170 lira verince çok daha iyi şeyler bekliyor haliyle.
    o kulaklığa bizim insanımızda 25 tl vererek almış olsaydı parasının hakkını dibine kadar veriyor diyebilirdi..
    bence tüm mesele bundan kaynaklanıyor

    Almanyada 70 Tl civarinda idi cx300. Alman vatandaşının alım gucunude hesaba katarsak oldukca basit ulusilabilen bir urun oluyor. Tespitinize katiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonus kullanıcısına yanıt
    +1 kesinlikle.
  • arkadaşlar benim de bahsettiğim bu zaten dediğim gibi cks 55x de japonyada 36 dolar ama türkiyede 230 lira. cks55x de 230 liralık performans kesinlikle veremiyor. Benim dediğim cx serisini de yurtdışı fiyatlarına göre değerlendirmemiz gerektiği. Nasıl audio technicayı yurtdışından temin edip fp diyorsak cx serisini de yurtdışından 25-30 dolara temin edebiliriz ve fp ürün olur. Benim anlatmaya çalıştığım da bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kargalarrr

    arkadaşlar benim de bahsettiğim bu zaten dediğim gibi cks 55x de japonyada 36 dolar ama türkiyede 230 lira. cks55x de 230 liralık performans kesinlikle veremiyor. Benim dediğim cx serisini de yurtdışı fiyatlarına göre değerlendirmemiz gerektiği. Nasıl audio technicayı yurtdışından temin edip fp diyorsak cx serisini de yurtdışından 25-30 dolara temin edebiliriz ve fp ürün olur. Benim anlatmaya çalıştığım da bu.

    Hocam iyi diyorsun ama 70 liraya yurt dışından biri getirse onu en az 85-90 a satar.Yinede f/p canavarı bir seri olmayabilir.
  • sürekli aynı yere geliyoruz. Pes ediyorum
  • satan birini tanıyan varmı ya almak istiyorumda. s cx200 ile ath cks55 arasında kaldım yardım edermisiniz?
  • Sennheiser Cx 400
    Sennheiser MM 70s
    bunları karşılaştırırsak basslı şarkılar hangisinde daha iyi olur ? Yeri gelir Techno yeri gelir özgün/türkü türkçe pop vs. her telden dinlerim fakat bas unsuru önemli diyebilirim

    Şuan mevcut kulaklığım Creative Ep-830 . Memnunum ancak hasar gördü gidici gibi duruyor. Şimdiden araştırayım diyorum.
    Cx 400 ü bas konusunda yerden yere vurmuşlar açıkçası o kadar para verip bende yerden yere vurmak istemem.
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    bass istiyorsanız cx 300 400'den daha uygun olur sanırım. cx400 nispeten daha dengeli bi kulaklık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.