Şimdi Ara

sennheiser ie80 için müzik..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, bu kulaklıgı yeni aldımda elimde dogru düzgün flac albüm yok, kulaklıgı burn in etmem için, wav kalitesinde müzik öneriniz varmı ?



  • Slm nerden ve ne kadara aldınız acaba , flac albümler için t.orrent sitelerine bakabilirsiniz
  • metandan ie8 siparişi vermiştim, ie8 üretimden kalktıgı için özür amaçlı aynı fiyata ie80 yolladılar, tabi müzik daha ses olarak ham bide kaliteli müzik dinlemek lazım, bendekilerin çogu 320 kbps ama anlamı olmuyor böyle kulaklıkla.. teşekkür ederim oralara bi bakınayım umarım bulurum..
  • Vallaha çok iyi olmuş o durum
  • evet önce çok kızmıştım 6 hafta geçti diye, ama sonra çok mutlu oldum geç kalmasına sayesinde geldi buda cx300 ümü 5 yıldır kullanıyordum hiç üzmedi beni, sadece bi kere ızgarası tıkanmıış diye bozuldu sanıp sipariş verdim, sonra temizleyince düzeldi. o yüzden sennheiserden vazgeçemiyorum
  • Valla büyük şanş, hayırlı olsun.
  • Metan'a bravo, müşteri memnuniyeti ön planda olan nadir firmalardan, TR'de böyle firmalar az bulunur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azizim

    Metan'a bravo, müşteri memnuniyeti ön planda olan nadir firmalardan, TR'de böyle firmalar az bulunur.

    Bence Metandan başka yok.
  • Bana da aynı cevabı verdiklerinde konuşmanın devamını beklemeyip kapamıştım telefonu. Kısmeti fena tepmişim galiba
  • ballıymışsın hakaten.bir de ne kadara aldığını söylersen balın miktarı artabilir
  • 500 liralı bişeylere aldım küsüratı hatırlamıyorum yurtdışı fiyatından ucuza geldi ona seviniyorum
  • iyi fiyata almışsın hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgrozt

    Bana da aynı cevabı verdiklerinde konuşmanın devamını beklemeyip kapamıştım telefonu. Kısmeti fena tepmişim galiba

    Naptın be abi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: counterdoctor

    500 liralı bişeylere aldım küsüratı hatırlamıyorum yurtdışı fiyatından ucuza geldi ona seviniyorum


    Bol SS'lü inceleme isterük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: counterdoctor

    evet önce çok kızmıştım 6 hafta geçti diye, ama sonra çok mutlu oldum geç kalmasına sayesinde geldi buda cx300 ümü 5 yıldır kullanıyordum hiç üzmedi beni, sadece bi kere ızgarası tıkanmıış diye bozuldu sanıp sipariş verdim, sonra temizleyince düzeldi. o yüzden sennheiserden vazgeçemiyorum

    5 yıllık cx 300 gibi harika bir kulaklık tecrübesinden sonra ie80 ses kalitesi olarak daha bir iyimi geldi yoksa aralarında dağlar kadar fark mı var?
  • iyi geldi tabiki sesler daha net, vocalleri daha net duyabiliyorum, sahne genişligi denen genişlige sahip, gözlerinizi kapattıgınızda ses nerden geliyor ensturman nerden çalıyor anlıyorsunuz güzel, ama ses rengi aynı, yani bass ayarıyla oynamadan bile basslar biraz ön plandaki ben bu ses rengini seviyorum açıkçası... cx300 le eq ayarı yapmadan dinleyemiyordum, ama bu kulaklıkla eq ayarına gerek kalmadan herşey net.. çok iyi bi audiophile degilim, öyle mid high low fln bilmem ama ses kalitesi olarak beni tatmin etti... yabancı sitelerden takip ettigim kadarıyla , ie8 de bulunan bir kaç hata mid tizler fln düzeltilmiş (o kısmı ben anlayamıyorum). foto isteyen arkadaş içinde foto çekip koyarım tabikide.. ama yan yana dinlemedim 2 sini şimdi bi dinleyip yorumlarımı yazarım.. bunlar ayrı ayrı dinledigimde edindigim izlenimler..

    Edit: Az önce yaptıgım denemede, elimdeki tek düzgün flac Britney Spears- i wanna go. cx300 le tek ensturman duydugum sahnede yani sadece davul sesleri duydugum sahnede farklı 2 adet ensturmanı ie80 ile farkedebildim. tabi britneyin sesindeki berraklıkta ie80 ile. cx300 birazcık bulanık kaldı ses olarak garip geldi yan yana dinleyince.. hakkaten dağlar varmış kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi counterdoctor -- 26 Aralık 2011; 12:54:01 >




  • T60'lada gümbür gümbür olur he IE80'in sesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: counterdoctor

    iyi geldi tabiki sesler daha net, vocalleri daha net duyabiliyorum, sahne genişligi denen genişlige sahip, gözlerinizi kapattıgınızda ses nerden geliyor ensturman nerden çalıyor anlıyorsunuz güzel, ama ses rengi aynı, yani bass ayarıyla oynamadan bile basslar biraz ön plandaki ben bu ses rengini seviyorum açıkçası... cx300 le eq ayarı yapmadan dinleyemiyordum, ama bu kulaklıkla eq ayarına gerek kalmadan herşey net.. çok iyi bi audiophile degilim, öyle mid high low fln bilmem ama ses kalitesi olarak beni tatmin etti... yabancı sitelerden takip ettigim kadarıyla , ie8 de bulunan bir kaç hata mid tizler fln düzeltilmiş (o kısmı ben anlayamıyorum). foto isteyen arkadaş içinde foto çekip koyarım tabikide.. ama yan yana dinlemedim 2 sini şimdi bi dinleyip yorumlarımı yazarım.. bunlar ayrı ayrı dinledigimde edindigim izlenimler..

    Edit: Az önce yaptıgım denemede, elimdeki tek düzgün flac Britney Spears- i wanna go. cx300 le tek ensturman duydugum sahnede yani sadece davul sesleri duydugum sahnede farklı 2 adet ensturmanı ie80 ile farkedebildim. tabi britneyin sesindeki berraklıkta ie80 ile. cx300 birazcık bulanık kaldı ses olarak garip geldi yan yana dinleyince.. hakkaten dağlar varmış kadar

    Hayırlı olsun ,
    ben ie8 den sonra cx-300 tekrar bi deneyim demiştim hanıma verdiğim için kulağıma takmamla çıkarmam bir olmuştu bu kadarda fark nasıl olur diyerekten boşa geçmiş zamanlarıma üzülmedim dersem yalan olur ,işin ilginci ie8 den önce cx kulağıma gayet iyi geliyordu vibe ii ile değiştirip kullanıyordum...




  • iyiymiş
  • ie80 için metana bana 900 tl fiyat verdi. %20 indirim peşinde dedi. Büyük rakam. peşin fiyatı 500 gibi bişey olsa alnabilirdi ama 700 tl bi kulaklığa verilmez. Bi kulaklık için maksimum değer 300 tl bence. Gerçe ie80 500 liraları hakeder.

    Heralde piyasanın en iyi kulaklığı ie80. ie8in sadece izolasyon yüzünden kırılıyordu puanı. Listede 1 liğe oynar sanırım artık.

    @serhatsb

    dostum o zaman denemek içinde olsa ie8 fln takmıcaksın. cx300 banada iyi geliyor şu an

    Ayrıca bana şu an 700 lira kulaklığa vermektense arabaya benzin atarak müzikle dolamak daha çekici geliyor tabi 700 e alsam bunu satarken 600 e gider en kötü bu fiyatlarla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 12 Ocak 2012; 16:21:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.