Şimdi Ara

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 satışa çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dmix kullanıcısına yanıt
    Cahillik yapmanın anlamı yok burada. Daha sennheiser yazmayı öğren ondan sonra bir bilgi ile eleştir. Sennheiser tüm müzik prodüktörlerin en çok kullandığı markalardan biri, Sound stage i en iyi , adamlar bunu bu kulaklıklarada aktarıyor.
    Sen kullandında noldu 35 yıldır senin işin mi bu? Anlamadığın işe yorum yapıyorsun. Bası artırmış BOSE kulaklık verince bir şey olduğunu zannediyorsun. Frequency aralıkları gerçekteklikten olan kulaklıkarı gerçek sanıyorsun.
    Avg deviattion değeri 0.6, mid accuracy değerleri en iyi seviyede olan kulaklık.tiz sesleri verdiği açıklamalarda incelemerde çıkan değeri ile kanıtlı.
    Sound stage'i çok iyi değil çünkü oda closed-back headphone, stüdyo prodüktör için olmadığı için bu sebep zaten.

    Mic kaydı olarak ise değerleri orta seviyelerde. Sennheiser ama bir Shure değil yani mic en iyi olacak da bir reklamıda yok.

    Boş ses yapma şimdi. Gel burada değerleri yorumla kanıtla, açık, heryerde testleri yapılmış kulaklık. "Ben 35 yıldır yapıyorum ya" cahilliğin ortaya koyduğu boş niteliktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 6 Mart 2024; 21:29:00 >




  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Merhaba ne zaman sipariş vermiştiniz acaba ? Bende beklemedeyim henüz bir hareket olmadı merak ettim. Yabancı forumları takip ediyorum her kafadan farklı bir ses çıkıyor performans konusunda. O yüzden merakla bekliyorum.
  • Salih Gelgeç QJLYS S kullanıcısına yanıt

    mart başı sipariş vermiştim 5. günde siparişi çıkardılar. ilk parti erken ulaştı herhalde ellerine, yavaş yavaş sırayla sevkediyorlar

  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Bende 29 şubatta sipariş vermiştim henüz bir hareket yok😂 Karışık gönderiyorlar sanırım.
  • SLIFE S kullanıcısına yanıt
    ismini doğru yazamadığım markanın satıcısı olarak biraz daha başka markalara şans vermen arada onlarıda satarmısın klavyeniz buna müsait gibi, kablolu kulaklılardaki çoğuna göre başarılı ses iletimini ( bana göre o da ii değil) kablosuzlarda başaramıyor ismini yazmaya bile üşendiğim marka, bir de yazdığımı tam okuyamamışsınız işiniz ses ile ilgili değilse demek istediğim yani kulaklık için kullanıdğınız kaynak aletlerler profesyonel değilse sadece danik biligisyaar kartı telefon ile kullanılcaksa bu paraya değmez demeye getirdim offf sıkıldım ergene laf anlatmaktan, buarada tüketici elektroniği günlük olarak kullandığım keza burada reklamı yapılan kulaklık ayarında olan kulaklıkarından bahsediyorum, hemen elimden çıkardığım bikaç kulaklığı ; cx300 , 4.40 bt. , hd250bt, 375 vb. hatırlamadığım 2004 te aldığım bişeyler
  • Salih Gelgeç QJLYS S kullanıcısına yanıt

    Olabilir hocam sabah kargodan teslim aldım

    Akşam deneyeceğim bakalım nasılmış..


    Birbiri ile atışan arkadaşlara ithafen.. Herkes istediği kulaklığı kullansın.. O öyleymiş bu böyleymiş.. Kalp kırmaya gerek yok..

  • Şimdi oldu diyebiliriz. Aptx Lossless destekliyor. Aptx Lossless ile ilgili çok bilgi yok ancak 1Mbps üzerinde aktarım yapabilmekteymiş. Yani LDAC'ten bile üstün (LDAC 990Kbps 32bit/96Khz azami) demektir.

    Sennheiser'ın daha önceki ürünlerinde LDAC bulunuyordu, Aptx Lossless diye bir şey de yoktu haliyle güzelim kulaklıklar SBC, Aptx HD gibi çöp kodekler yüzünden heba oluyordu. Artık alınabilir bunlar Aptz Lossless ile.
  • Salih Gelgeç QJLYS S kullanıcısına yanıt

    Ses konusunda bir önceki 3.modelle arasında bariz bir fark yok. Yeni modeli 3. modelin sorunlardan arındırılmış versiyonu olarak düşünebilirsiniz. Bluetooth sürümü ve kodek tarafında yeni özellikler geldi ve firmanın dediğine göre batarya, şarj olmama sorunu ortadan kaldırıldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 8 Mart 2024; 11:19:48 >
  • asaf_asaf kullanıcısına yanıt
    Bende yeni modeli alıp mtw2 den geçiş yaptım. Eski kulaklığa kıyasla ses kalitesi, yeni özellikler ve bazı iyileştirmeler beni mutlu etti. Çok kısa bir süre kullanma şansım oldu. Umarım uzun süre sorunsuz ve keyifle kullanma fırsatım olur. Cihaz çok yeni olduğu için güncellemeler ve belirtilen sonradan ilave olacak özellikler ile benim beklentilerimi karşılayacak diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih Gelgeç QJLYS -- 11 Mart 2024; 22:53:27 >
  • dmix kullanıcısına yanıt

    . Yine ergen gibi satıcımısın diye cevap dönen boş sensin. 2010'da üye olup insanlar bana usta diye yazıyordu burada git bak profilimde. Sen 100 yaşına gelsen nolur, konuyla alakalı dönüş yaptığın tek cevap yok.

    Boş yapma.


    Soundstage'i iyi olan 3 kesin marka var bu konuda. Beyerdynamic, Sennheiser ve Sony. Diğerleri bu seviyede in-ear kulaklık tarzında yapmıyorlar.



    Cx300, 4.40bt ... 14 yaşında kızların aldığı basit kulaklıkara kulaklık diyorsan zaten konu burada bitmiştir.

    Benim işim ses, elektronik müzik yaparak kazanıyorum + yazılım mühendisiyim., ses kartım senin hayatında kullandığın kulaklıktan pahalıdır. Hayatında hiç stüdyo kulaklığı takmayıp ses nedir bilmediğin cahilliği ortaya koymuşsun zaten.


    Benim söylediğim verilerle gel, testi yapılmış herşeyi kanıtlanmış kulaklık nedir hiç bilmediğin için, soundstage, tizlede performansları kanıtlanmış kulaklıkta verebileceğin tek cevap

    "Satıcı, ergen vs..."


    Aferim, 50 yaşına gelmişsin, bilgi seviyenide ortaya koymuşsun.


    Herşeyin bir seviyesi piyasası var. Bu kulaklığın rakibide bu: Sony WF-1000XM5. Ama senin gibi ulaşamadığı ete pis diyen kedileri dinlemeleri lazım Sennheiser'ın haber verdik yarın kesiyorlar ürünü.


    Adam cx300 kullanmış helal ya. Klasik orta yaş hayatında research yapacak bir seviyede olmayıp bakkalda olan kulaklıklarla tüm ses dünyasını çözmüş adam. helal LMFAO




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 13 Mart 2024; 0:4:12 >




  • Salih Gelgeç QJLYS S kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle hüsrana uğratmaz. Bir tws'den duyup duyabileceğiniz en iyi sesi duyuyorsunuz. Hayırlı olsun, keyifli yolculuklarda güzel bir yol arkadaşıdır kendileri :)

  • asaf_asaf kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Siz bu konuda baya bilgili ve aktifsiniz. Ses deneyimini artıracak spinfit veya comply foam gibi bir kulaklık ucu almak istiyorum. Bu konuda bir tecrübeniz var mı acaba? Kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
  • Salih Gelgeç QJLYS S kullanıcısına yanıt
    Maalesef orijinal kulaklık uçları dışınsa başka bir çeşit kullanmadım. Köpük uçları sevmeyeceğimi düşünüyorum açıkcası yine se denemek lazım.
  • Bircom garantili, Sennheiser momentum true wireless 3 kullanıyorum, kulaklık arıza yaptı, servise gönderdim, tamir edilemiyor, para iadesi yapacaklarmış, iyide ben kulaklıkları Ekim 2023 de aldım o zaman 5300 TL idi, şimdi yenisi 12 Bin, ben nasıl alacam iade edilen para ile yeni kulaklık, Bircom servis, pişmanlık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.