Şimdi Ara

Ses sistemi ve multimedya son durum hakkında. Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aynı başlığı değiştiriyorum ve bir kaç sorum daha olacak...

    Arabam 2015 model Auris.

    Geçenlerde ana üniteyi exvol marka çin malı bir multimedya ile değiştirdim. Amacım daha kaliteli ses almak ve gps kullanmaktı. Ses kalitesi aslında arttı gps olayına daha giremedim ama programı yükleyince de çalışır diye düşünüyorum. Fakat şöyle problemler oluştu:

    1. Araba başladığında ekranda no signal yazıyor ancak geri vitese atıp tekrar ileri vitese atınca multimedya çalışmaya başlıyor. Sorun neden olabilir?
    2. Multimedya üzerinde ekran ışığı kısma açma çalışmıyor. Otomatik mod ya da manuel fark etmez. Bağlantıdan mı kaynaklanıyor yoksa cihaz mı bozuk?
    3. Arka görüş kamerası arabanın orijinal kamerası ile uyumlu olmadığı için yanında gelen kamera montajı yapıldı ama orijinal kameranın yarı çözünürlüğünde çalışıyor ve bu durum çok can sıkıcı. Eski kamerayı bir adaptör vasıtası ile yine de cihaza bağlayamaz mıyım?
    4. Bluetooth ses kalitesi nedense kötü çıkıyor, başka arkadaştaki multimedya cihazında ise son derece güzel çıkıyor bununla ilgili bir ayar yapılabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 24 Kasım 2023; 15:34:53 >







  • ana ünitenin kaç çift rca çıkışı mevcut. amfiye kaç çift rca kablosu çekilmiş. y kablo kullanılmışmı? subwoofera rca ile mi sinyal gönderiliyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    2 çift y kablo vardı geçenlerde hoparlör patlak gibi parazit oluştu tam teybin üstünden geliyordu parazit sesi... ustaya söyledim y kablo yerine direkt iki girişli jack ile değişim yaptı sorun geçti... suba rca ile gönderiliyor sanırım, hertz amfi arıza yapınca onda gerek yoktu bunda gerek var diye ekledi diye hatırlıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 11 Kasım 2023; 21:22:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    yeni ünitede 3 çift rca çıkışı vardır muhtemelen. kaliteli 3 çift rca kablosu çekip sol, sağ, ön, arka, sub diye hepsini doğru şekilde montajladığınıza emin olun. malum ustalar rca ları rastgele takıp geçebiliyorlar. akustiği bozan durumlardan biri bu oluyor. ön kapılara Audison 165p iyi olur. reis 4 kanal amfisi iyidir. doğru montaj, doğru ayar, kaliteli ana ünite olduğu zaman beklentinizi karşılar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    bugün videoları izleyince şöyle bir fikir düşündüm

    öndeki morel componentin midrange'ini arka kapıya takarsam

    öne de steg 650 alırsam sanırım istediğim sesi alabilirim fakat steg in sahtesi çok fazla sahibinden de satan bir kaç kişi var orijinalliğinden nasıl emin olabilirim bilemiyorum...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 12 Kasım 2023; 21:14:35 >
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Özen hifiden aldığına dair faturası varsa orjinaldir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son durum ile ilgili başlığı değiştirdim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    bu cihazın yetkili servisi varsa kendileri ile görüşün. ben newfron kullanıyorum. tr de reis elektronik bakıyor. gayette ilgililer. umarım servisi vardır, bulmaya çalışın. bütün soruları servisine sorsanız daha hızlı yol katedersiniz. yazılımla çözülüyor çünkü. kamera konusunda orjinal kameranın soketine bakmadan bişey demek mümkün değil. aracın farlarını açınca ekran sönüyor bende. montajını yaparken lamb ismindeki kabloyu doğru yere bağlayınca çözdüm bunu. ama sizin istediğiniz tam olarak bu mu anlamadım. bt ses kalitesi vs yazılımla çözülmeyebilir. cihazın kalitesi o kadarsa o kadar oluyor genelde. ben telefon görüşmelerinde karşı tarafa ses az gitme şikayeti geldiği için harici mikrofon taktım mesela. bu çözülebilecek birşey. ama uğraşmak lazım. ama yazılımla alakalı birşeyse firmada üstüne düşmezse çözmeniz mümkün değil. cihazı değiştirip daha kaliteli birşey bakmak gerekli. newfronun üst modellerini öneriyorum genelde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    yetkili servis yok maalesef sadece satın aldığım kişiden bilgiler aldım ama onun verdiği cevapları herkes verebilir... cihazın içerisinde yazılım güncelleme var internete bağlanıp güncelleyebilirsiniz diyor ama sormadan denedim zaten güncellenmiyor... internet üzerinden herhangi bir firmware de göremedim... ekran ışığı açma kapama için kablo doğru yere bağlanmamış diyor fakat manuel modda da oynatınca ekran ışığı telefondaki gibi açılıp kapanması gerekiyor fakat bir değişiklik olmuyor... kamera soketi olarak toyotanın orijinal kamerasının soketi ile şimdiki cihazın soketin tipini tam bilsem ona uygun adaptör arayacağım ama onları da bilmiyorum... montaj yapan usta sadece uymaz dediği için o da tıkanıp kaldı...

  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    cihazı geri verme gibi bir şansınız var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iade edebilirim sanırım fakat satıcı sorun çıkarabilir... ayrıca yeniden söktürmem lazım zaten 1000 lira taktırma ücreti ödedim bir de söktüreyim desem yine uğraşmak lazım... yukarıda saydığım sorunları halletme imkanı olursa kullanmaya devam edebilirim... başka sıkıntısı yok çünkü...

  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    aldığınız yerdeki kişi gelip baksın araca. düzeltebiliyorsa düzeltsin menülerini falan kurcalamak lazım. çin malı ürünler böyle. 1 yıl kadar cadence nin 1gb ramli double ünitesini kullandım, saydığınız birçok sorun ve daha fazlası vardı, çoğu çözülemiyor. ucuza verdim kurtuldum. bu ürünlerde servis önemli. iade edin derim. daha bilindik birşey alırsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biraz inceledim sizin yuvaya 9" sığar gibi. tam emin olunur ebattan. newfronun 9" 4gb ramli modellerine bakılabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    evet 9 inch zaten aldığım da uygun çerçeve ile montaj yapılıyor

    daha önce sormuş olsaydım bakardım da artık geçti şimdi bahsettiğim sorunları bir şekilde çözmek lazım...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.