Şimdi Ara

Sesle ilgili bir sorun var sebebini merak ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Creative SB X-Fi Titanium PCI-E ses kartım ve Steelseries Arctis 3 kulaklığım var. İşletim sistemi Windows 10. Sadece ses kartının uygulamasını kullanıyorum. Seneler önce Steelseries uygulamasınıda kullanıyordum ama hatırladığım kadarıyla iki uygulama birbiriyle çakıştığı çin ses gelmeme gibi bir problem çıktığından dolayı öneriler doğrultusunda kaldırmıştım.


    Genelde Youtube'da takılırken videoları hızlı hızlı ilerlettiğim sırada oluyor bu sorun. Ses cızırtılı gelmeye başlıyor. Bazen videoyu durdurup 1 2 dakika sonra tekrar başlattığımda da oluyor. Senelerdir var bu sorun. İlk başlarda sesi kapatıp 5 10 dakika sonra tekrar açtığımda düzeliyordu. Sonra bir gün şans eseri saçma bir çözüm buldum. Windows Media Player'dan bir müzik açıp 5 10 saniye dinledikten sonra tekrar videoya geri döndüğümde düzeliyor :D Bu saçma şekilde çözülen sorunun tam olarak neyden kaynaklandığı söyleyebilecek olan var mı?


    Sorunu sadece internet tarayıcıları üzerindeyken yaşıyorum. Firefox kullanıyorum. Sırf bu sorundan dolayı Chrome'a geçmiştim baktım sorun yine oluyor tekrar Firefox'a döndüm.








  • Buradaki driver ile deneyin birde isterseniz.

    danielkawakami.blogspot.com
    Daniel_K's Official Blog
    https://danielkawakami.blogspot.com
  • Ses kartı uygulaması zaten bu adamın revize ettiği uygulamaydı. Format sonrası yüklenecek programlar klasörüme baktım Support 4.0'mış benimki. Son paket 8.0 umarım bu sorunu çözer. Çok teşekkür ettim.

  • Sorun çözüldü mü?

  • potur kullanıcısına yanıt

    Hayır. Ara ara yapıyor aynı saçmalıkla çözüyorum yine :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1cihan8 -- 28 Kasım 2023; 21:9:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki cok sacma gelecek ama beni.de basima bu sirun gelmisfi onboard ses kartinda bir sure sonra pc durup duruken restart atiyordu sonra ramlerim bozuldu degiafirdim sorun cozulduydu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.