Şimdi Ara

Sezgin Tanrıkulu HDP'lilerle Nevruz kutlamasında: Öcalan için özgürlük istendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diyarbakır'da HDP öncülüğünde düzenlenen Nevruz etkinliğine eski HDP'li vekiller ve CHP'li Sezgin Tanrıkulu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bağlarilçesinde HDP öncülüğünde Nevruz etkinliğinin yapılacağı alanda İl Emniyet müdürlüğü ekiplerince yoğun güvenlik önlemi alındı. Sabahın erken saatlerinde vatandaşlar alana gelmeye başladı.


    Nevruz etkinliğinde HDP'li Ahmet Türk'ün sözleri tartışma yarattı. Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın adını anan Türk, "Bu Nevruz ve dönem Öcalan'ı özgürleştirme dönemidir. Bunu hep birlikte sağlamak için gece gündüz mücadele etmek zorundayız." ifadelerini kullandı.



    SIRRI SÜREYYA ÖNDER: ÖCALAN'IN ÖZGÜRLEŞECEĞİ GÜNLER YAKINDIR

    İzmir'deki Nevruz kutlamasında konuşan HDP'li Sırrı Süreyya Önder ise teröristbaşı Abdullah Öcalan'a selam gönderdi.Önder, "Eminim ki Sayın Öcalan da bu görüntüleri izliyordur. Buradan selam olsun ona da... Başta kadın yoldaşlarımız olmak üzere, tutsak olan seçilmişlerimizi, yoldaşlarımızı saygı ile selamlıyoruz. Cezaevindeki tüm yoldaşlarımıza kuvvetli bir selam gönderelim. Onların özgürleşeceği günler yakındır." dedi.


    Bonus



    EHA MEDYAtwitter
    “"Biji serok apo" şeklinde terör sloganları atılan HDP'nin İzmir'deki Nevruz etkinliğinde konuşan HDP'li Sırrı Süreyya Önder: ▪️"Eminim ki Sayın Öcalan da bu görüntüleri izliyordur. Buradan selam olsun ona da. Onların da özgürleşeceği günler yakındır." https://t.co/Ne5IPrPKDJ”
    https://twitter.com/eha_medya/status/1637694074357415939?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


    son dakika
    CHP'li vekil HDP'lilerle Nevruz kutlamasında: Öcalan için özgürlük istendi
    https://www.sondakika.com/politika/haber-chp-li-vekil-hdp-liler-ile-diyarbakir-da-nevruz-15711701/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 21 Mart 2023; 15:9:19 >







  • Dünyada bölücülerin bu kadar rahat konuşabildiği başka bir ülke var mıdır acaba? Demokrasinin ve özgürlüklerin beşiği Avrupa'da bile Katalan ayrılıkçıların başlarını ezdiler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Dünyada bölücülerin bu kadar rahat konuşabildiği başka bir ülke var mıdır acaba? Demokrasinin ve özgürlüklerin beşiği Avrupa'da bile Katalan ayrılıkçıların başlarını ezdiler.

    Bölücü değil terörist. Bu adam 40000'den fazla vatan evladının ölümünden sorumlu idama mahkum edilmiş bir teröristbaşı. Tatlı su solcuları yumuşata yumuşata ne hale getirdiler ortamı. KK ve CHP'ye toz kondurmayan malum KK trol tayfa tabii ki sessiz.


    Olası KK başkanlığında Kuzey Suriye, Kuzey Irak operasyonları devam edecek diyebilen var mı? Adam YPG'ye terör örgütü değil diyor, şehit askerlerimizi geçtim kaç vatandaşımız öldü oradan atılan havan toplarıyla.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.