Şimdi Ara

SHELL'de 4 kez 100 TL'ye 50 TL'ye varan chip-para! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
6
Favori
4.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • omentum O kullanıcısına yanıt
    Siz böyle yazınca aklıma geldi, bir kere Bonus Total kampanyasına katılmıştım, kampanyanın son günüydü son işlem için benzin almam lazım, ertesi gün yola çıkacağım ama deponun çoğu dolu 100TL'lik benzin alırmı bilmiyorum, neyse üstünü de marketten birşey alır tamamlarım diyorum, önce benzin alıyorum, ağzına kadar zorlasam da 70TL civarı benzin alıyorum sonra markete giriyorum 3 paket sigara alayım diyorum, tam öderken kasada oturan adam diyor ki sigarayı ayrı benzini ayrı geçerim, ben de sorgulamadan sigaraları geri bırakıyorum, sadece benzini ödeyip çıkıyorum. Demem o ki her benzinci kabul etmiyor.
  • Daha önce buraya yazmıştım. Shell'den benzin alımlarının birinde görevli kartı Garanti Posundan geçirmiş ve işlemlerim 3/4'te kalmıştı. Uzun yolda bir benzincide aldığım için geri dönüp iptal ettirme şansım yok. Burada bir arkadaş kayıt açtır, yatar demişti, kayıt açtırdım bugün kartıma 50TL Shell chippara yatmış gözüküyor.

    Yalnız şöyle bir durum var, ben akbank direkt menüsünde iletişim kısmından müşteri hizmetleriyle yazıştım, belki 6-7 farklı kişilerle yazıştım, hepsi de kampanyada zaten belirtiliyor, bizim hatamız değil şeklinde yaklaştılar olaya. Ben ısrarla hergün bağlanıp derdimi anlatmaya çalıştım. Sadece sonuncu yetkili, OK bir kayıt açalım arkadaşlar incelesinler diye yazdı, pek ümidim yoktu açıkçası ama inceleyip yatırmışlar. Soruyu sorduk, bu durumda olan arkadaşlar olabilir diye sürecin devamını da buraya eklemek istedim.
  • arkadaşlar son 100 ü yaptım ve mesaj geldi kazandınız diye kartta da gözüküyor. Hemen kullanmak istedim ama zaman aşımı verdi pos cihazı 2 kere. acaba 1 gün falan mı geçmeli kullanmak için.
  • Arkadaşlar ben galiba mesaj atmadım bu akbanka. Şimdi görünce aklıma geldi. Katılım yaptım. Ama bu ay içinde önceden yaptığım harcamaları kabul eder mi?
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    ben hemen kullandım sorun çıkarmadı
  • Az once rastgele bi ekstreye bakayim dedim bana ucret alinmayacagi soylenmesine ragmen 119 lira kart ucreti kesmisler, mobilden itirazima iki saniye icinde "titizlikle" yapilan inceleme sonucu olumlu yanit veremeyecegiz dediler, itiraz kaydi olusturdum eger iade etmezlerse kapatirim olur biter

    Siz de kontrol edin sevgili arkadaslar, binyandan verip diger yandan almaya basladilar sanirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.