Şimdi Ara

Shure SE310K Black hk. yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kulaklıktan almayı düşünüyorum ancak ne tarz bir kulaklık olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.. Neden bunu seçtin derseniz tipi hoşuma gitti derim o kadar.. Ama tipe göre kulaklık alınmaz demeyin, ses konusunda da iyi kulağa sahibimdir :) Yıllardır iriver dinleyen biri olarak geçenlerde tatil dönüşü arabamın soyulmasıyla birlikte tüm elektronik eşyalarım (laptop - dijital foto mak. - SLR foto mak. - İriver h320 - birazda nakit) yok oldu..

    Bu güne kadar h320den daha iyi ses veren bir cihazla henüz tanışmadım, fakat taşınabilirliği zor olduğundan bu kez Cowon iaudio7 16gb sipariş ettim.. Zaten daha önce de 4gb lik iaudio6 sahibiydim. Bu aletin kullanımı mükemmel, ses çıkışı da çok yüksek, bunları zaten biliyorum ancak cowonun sesine bir türlü alışamamıştım o yüzden h320 kullanmaya devam ettim.. Güncel iriver modellerinin sesi h320nin çok gerisinde olduğundan cowon almaya karar verdim ve 16gb lik aleti aldım..

    Kısacası bu aletle birlikte kullanmayı düşündüğüm kulaklık se310 oldu.. Fakat bu "se" serisinin kimlere hitap ettiğini bilmiyorum.. Bu kulaklıkla ilgili bilgi sahibi olanların yardımını bekliyorum, 1-2 gün içinde almak istiyorum.. Birincisi deli gibi bass vuran bir kulaklık istemem, senn. ie4 kullandım ve aşırı bass yüzünden o kulaklığı tutmadım, yani onun gibi bir şeyse almam bu kulaklığı.. Bass ve tiz dengeli olsun.. Rock ve metal haricindeki neredeyse bütün müzik türlerini dinlerim.. Ağırlıklı dinlediğim tür ise Yabancı-Türkçe pop ve Trance (poul van dyk - armin van buuren vb.)

    Bir de cowonlara hangi kulaklığı takarsam takayım bass patlaması oluyordu, gerçi shure, westone, etymotic vb kulaklık denememiştim ama ie4 e kadar olan bütün modellerde basslar bozuluyordu.. Se310 ile cowon kullandığımda yine bu patlamaları yaşar mıyım dersiniz? (bassları kısarsın gibi komik tavsiyelerde bulunmayın lütfen)

    Ben tüm bunlara rağmen yine de temiz bir h320 bulup alacağım, o alet gerçekten farklı ve her zaman el altında tutulması gereken bi alet, en azından evde dinlemek için.. Şayet sahip olup da satmayı düşünen varsa pm den ulaşabilir, yoksa onu da amerikadan getirteceğim..







  • Demek ki forumda ilk bu kulaklığı kullanacak olan kişi ben olacağım :)
  • SE210 kullanıyorum arkadasım bende..

    Daha once cok cok kalıtelı bır kulaklıgım olmadıgı ıcın sesı hakkında pek bır yorum yapmıyım.Yanı bir senheiser bıle almadım daha once.Ancak mukkemmel bır yalıtım oldugunu soylıyebılırm.

    5-6 cift yanında kulaklık baslıgı gelıyor onlarda oldukca guzel.
  • Tun4 arkadaşım, ben de se210 almak için yola çıktım aslında ama sonra bunu görünce fikrim değişti se310 araştırmaya başladım.. Ama birilerinin fikirlerini alayım dedim, belki dinlediğim müzik tarzına ters düşen bi kulaklık olabilir diye düşünerek..... Ama kimseden yorum gelmedi ne yazık ki..
  • SE210 ıcınkunusayım.

    Normal bır kulaklıktan buyukluk olarak belırgın farkı var..Buyuk bır kulalık...Bırde takılıs seklı degısık.Kabloyu kulak arkasından getırıyorsun.Kulaklıgın kablosunun cıktıgı yer yukarıya dogru bakıyor yani.

    Sesi olarak da soyle soylıyebılırım.Ayrıntılı olarak tum seslerı rahatlıkla duyabılıyorsun.

    Ve tabiki en mukkemmel ozellıgı yalıtım..Cok hafif sekılde muzık acıp dınlesen yanında motor gecsen bıle sesını duymuyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.