Şimdi Ara

Sid Meier's Railroads

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sid Meier's Railroads

     Sid Meier's Railroads

     Sid Meier's Railroads



    Sid Meier's Railroads oyununu oynamadıysanız mutlaka alıp oynayın.En güzel Tren oyunlarından biri.Oyun hem Tren hemde ticaret oyunu.Çevrede bir çok kaynak var bu kaynakları Tren Yolu ve trenler yaparak topluyorsunuz.Paranız oluyor ve Paranızla daha uzak yerlere demiryolu döşeyip Taşıma ticaretinizi geliştiriyorsunuz.Kaynaklar haricinde şehirlerden şehirlere insan posta taşıma ve şehirlerin et gibi isteklerini karşılayıp para kazanılıyor.

    Üstelik Trenler Tarihi teknolojiye göre gelişiyor.Mesela oyuna 1850 yılından başlayıp 1970 e kadar oynuyorsunuz Tabi bilgisayar ile aynı haritada ticaret yapılıyor.1970 e gelindiğinde kim daha fazla para kazanmış ise o kazanıyor.Tabi bunların haricinde senaryo moduda mevcut.

    Oyun çok yüksek bir sistem istemiyor.512 ram ve fx 5200 minimum için yeterli.Anlaşılması kolay ve çok eğlenceli.Zaten oyunun yapımcısı Sid Meier.Yani Pirates ve Civilizationun yapımcısı.Oyunun grafiği Civ4 ile aynı.

    Bu güzel strateji oyununu kaçırmayın.Kendi tarzında en iyisi.







  • benimde severek oynadığım güzel bir oyundu
  • deneyeyim bi bakim ya, severim böle oyunları...
    sağol tavsiye için
  • Ben multi bile yaptım hatta ilginçtir oyun çat diye internet üzerinden lobiye düşüp oynanabiliyor sorun yok ama oynayanlar acaip iyi oynuyorlar
    Kısaca kendinizi iyi sanıyorsanız birde internetten oynayın bakın olay ne kadar vahim.

    Süper oyundur trenlerin geçmesini seyretmesi bile zevkli.
  • +3
  • guzel bir oyun yeni basladim oynamaya ama zorlaniyorum cogu yerde daha tam ilerleyemedim malesef. mesela soyle bir derdim var. bir sehirin atiyorum petrol ihtiyaci var petrol kaynagindan direk cekiyorum hatti ama tasima yapamiyorum. haritada o sehir soluk cikiyor(normalde beyaz olmasi lazim). bu genelde bıraz ılerleyınce karsıma cıkıyor ve cok uyuz oluyorum. soyle bır sey mı var ıhtıyac sırasına gore onde olanı tedarık etmeden dıgerını kabul etmıyor mu? yoksa ınsan sıkıntısı mı oluyo? ayrıca ınsan tasımacılıgı yaparken bazı shırlerde 0 oluyo bunun zararı varmı? ya aslında oyun cok kapsamlı geldı bana ve bı dunya sormak ıstedıgım soru var ama sımdılık bunlara acıklık getıren arkadas olursa cok sevınırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tugtim

    guzel bir oyun yeni basladim oynamaya ama zorlaniyorum cogu yerde daha tam ilerleyemedim malesef. mesela soyle bir derdim var. bir sehirin atiyorum petrol ihtiyaci var petrol kaynagindan direk cekiyorum hatti ama tasima yapamiyorum. haritada o sehir soluk cikiyor(normalde beyaz olmasi lazim). bu genelde bıraz ılerleyınce karsıma cıkıyor ve cok uyuz oluyorum. soyle bır sey mı var ıhtıyac sırasına gore onde olanı tedarık etmeden dıgerını kabul etmıyor mu? yoksa ınsan sıkıntısı mı oluyo? ayrıca ınsan tasımacılıgı yaparken bazı shırlerde 0 oluyo bunun zararı varmı? ya aslında oyun cok kapsamlı geldı bana ve bı dunya sormak ıstedıgım soru var ama sımdılık bunlara acıklık getıren arkadas olursa cok sevınırım.


    öyle soluk olmasının sebebi tren yollarınının virajlarını keskin taptığın içindir mesela artı şeklinde bir yol varsa o şehire giden yollar arasında o artı olan yere kısa bi tren yolu ekle düz olsun




  • Bende de var bu oyun yeni sistem aldım bu oyunu bi heyacanla yukledim ama eski bilgisayarımdan daha performanslı çalışmadı bi mantıksızlık var. Bulabildiğim patchleri de yukledim ama sorun aynı. Eski sistemim p4 1.7Ghz 512 ram 9600xt bu sistem E6750 2gb kingsyon hyperx 8600Gt. sorunu anlayan varsa beri gelsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: psychomantis

    Bende de var bu oyun yeni sistem aldım bu oyunu bi heyacanla yukledim ama eski bilgisayarımdan daha performanslı çalışmadı bi mantıksızlık var. Bulabildiğim patchleri de yukledim ama sorun aynı. Eski sistemim p4 1.7Ghz 512 ram 9600xt bu sistem E6750 2gb kingsyon hyperx 8600Gt. sorunu anlayan varsa beri gelsin.


    benim sistem p4 2.4 512 9550. oyunda ilerledikce performans cok dusuyo hatta az once ekranda renkler cizgi cizgi ve rengarenk oldu. en dusunkte oynamama ragmen boyle oldu. benim pcde bir sorun var ama bu oyunda bu kadar belli olmasina sasirdim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tugtim

    benim sistem p4 2.4 512 9550. oyunda ilerledikce performans cok dusuyo hatta az once ekranda renkler cizgi cizgi ve rengarenk oldu. en dusunkte oynamama ragmen boyle oldu. benim pcde bir sorun var ama bu oyunda bu kadar belli olmasina sasirdim.


    Aynen öyle bende de çok az ilerledikten sonra kasılmalar baslıyor. İşlemci kullanımı ve ram normal düzeydeyken bile oyun kasılıyor anlaması zor gerçekten.
  • Guncellemeleri yuklemeyi unutmayın o zaman biraz biraz duzeliyor oyun
  • ben yama yukledim sanirim 1.10 yamasi oyun hata verdi belki ben yanlis birsey yapmisimdir ama yamasiz oynuyorum. ben 2 bolgede hedeflenen yila hedeflenen amaclarla ulastim ama ondan sonra devam etmek istermisiniz dedi ben etmedim. oyunda ne kadar devam edebiliyosunuz?
  • Bu oyunun yeni yaması var mı?
  • mukemmel bir oyun
  • Sid amca bence CIV5 çıkarsın senelerdir haber bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.